W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę o kontakt.
wiem ze to nie miejsce na propozycje ale mam nadzieje ze nikt nie skasuje tego posta bo wg mnie(i nie tylko) to dobra propozycja:
uważam że w naszym konkursie i regulaminie powinna być zmianka odnośnie regularności podawania typów tzn: jak user nie poda swoich typów w co najmniej w 15 kolejkach (może być w 18 - zależy od modteam) jego wszystkie typy nie będą brane pod uwagę a wszystkie pojedynki rozliczane jako przegrane;
dlaczego taka propozycja? otóż uważam że już dużo userów nawet nie wiadomo po co się zapisywali i nie podają typów a wg mnie jeszcze więcej zrezygnuje z podawania typów później jak już nie będą mieli szans na nagrody ; popre to przykładem poniżej:
1. pan x podaje typy regularnie przez pierwsze 14 kolejek jego bilans to: 5 zwyciestwa - 9 porażek czyli 15pkt i brak szans na jakąś nagrodę.
2. panu x już się nie chce grać o samą satysfakcję dlatego do 25 kolejki typów już nie podaje;
3. pan x mimo iz typował tylko 14 kolejek zdołał wygrać 5 razy z panami: q,w,e,r,t,y;
4. a później przegrywał wszystkie swoje pojedynki bo nie podawał typów dając tym samym 11 userom darmowe pkt bez walki;
5. i teraz kulminacyjna sprawa : dlaczego panowie w/w mają być stratni bo przegrali z panem x ktory pozniej wycofał się z rozgrywek i oddał wszystkim userom darmowe pkt bez walki (w rzeczywistości jeżeli jest taka sytuacja z klubami anuluje się wszystkie wyniki z udziałem wycofanego zespółu i nie bierze się go pod uwagę w tabeli - takie sytuacje mają miejsce nawet w środku rozgrywek a my jesteśmy na początku;
6. wg mnie powinno się takich userów nie brać pod uwagę a wszystkie wyniki z jego udziałem anulować tak aby koncowa tabela odzwierciedlała fajną zabawę miedzy userami bawiącymi się do końca i podającymi typy do ostatniej kolejki grając o satysfakcję;
uważam że takie powinny być zasady;
niech końcowa tabela odzwierciedla to kto jak typuje i między userami bawiącymi się do końca;