>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

4 96

46ckm

Użytkownik
Liga 3 jak zwykle olana ciepłym moczem , a dzisiaj ostatnia kolejka.
Dokładnie dziś ostatnia kolejka a opiekun grupy podlicza tylko swoje pojedynki no chyba coś tu nie halo ale według moich obliczeń to Grzesio mamy po 30ptk i zwycięzca naszego dzisiejszego pojedynku wygra lige.

simons 646

simons

Forum VIP
Dokładnie dziś ostatnia kolejka a opiekun grupy podlicza tylko swoje pojedynki no chyba coś tu nie halo ale według moich obliczeń to Grzesio mamy po 30ptk i zwycięzca naszego dzisiejszego pojedynku wygra lige.
Jakbyś nie zauważył to w czwartek typow nawet nie podalem ... ale ciezko pewnie bylo sie z tego domyslec ze minionym tygodniu nie mialem zbytnio czasu na forum :| :| . Swoje podliczam bo sprawdzam, jak mam chwile, a skoro juz to robie to edytuje. W niektorych przypadkach to brak slow ... aż żal odpisywać takim

duo 303

duo

Użytkownik
Dziękuje wszystkim za wspólną grę w fazie grupowej i życzę powodzenia w pucharach. Sam zagram tylko w Lidze Europejskiej - tylko ponieważ gdybym nie przegapił jednej kolejki zapewne byłbym w Lidze Mistrzów no ale trudno ;). Trochę szkoda, że tak wielu ludzi odpuściło i było rozdawanych mnóstwo darmowych punktów przez co zanikała nieco rywalizacja. Mam nadzieję, że za takie zachowania zostaną wyciągnięte konsekwencje. Ja czekam na 5 edycję uczty, gdyż tą traktuję jako przetarcie aby nabrać doświadczenia. Tak więc czas zacząć zmagania pucharowe ????

legia 122

legia

Użytkownik
http://legionisci.com/mp3/spiewnik_mlody_legionisto.mp3
I Ligi Mistrzów przyjdzie czas i nie pokona nikt już nas ;)
Również dzięki wszystkim za rywalizację. Szczególne podziękowania dla organizatorów za trud i wysiłek ;)
A co do osób które odpuszczają na finiszu bo nie mają już szans na nagrody chwałę i splendor to gdy istnieje podejrzenie tego typu niesportowego zachowanie proponuję aby do regulaminów dołączyć punkt że osoby takie mogą trafić na LISTĘ OBSERWACYJNĄ i przy kolejnej takiej sytuacji może to mieć konsekwencje przy uczestnictwie w kolejnych konkursach.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
dziś mam przeprowadzkę na studia i nie wiem jeszcze jak dzisiaj z netem bede miał, jak tylko będzie to dziś podlicze i zrobię tabelę w gr. 5.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dzięki za rywalizację w lidze nr 2, przy okazji słowa pochwały dla adqs za szybka aktualizację spotkań i tabeli. Mam jednak pytania (ponieważ nie mogę wysłać PW napiszę tutaj), które może okażą się pomocne również dla innych użytkowników:
1. kto i kiedy przydziela nagrody? (jeśli mogę to podać tutaj - moje konto użytkownika na Unibet to incubus7)
2. regulamin mówi o 3-krotnym obrocie &quot;wygraną&quot; po min. kursie 1,40. Czy oznacza to, że (proszę wybaczyć, ale raczej nie korzystałem dotychczas z bonusów):
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty?
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty powiększony każdorazowo o zysk na zakładach?
  • stan konta ma wzrosnąć do 3x wartość wygranej w Uczcie?

3. czy mogą to być zakłady AKO?
4. ile jest czasu na obrót wygranej z Uczty u bukmachera?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Dzięki za rywalizację w lidze nr 2, przy okazji słowa pochwały dla adqs za szybka aktualizację spotkań i tabeli. Mam jednak pytania (ponieważ nie mogę wysłać PW napiszę tutaj), które może okażą się pomocne również dla innych użytkowników:
1. kto i kiedy przydziela nagrody? (jeśli mogę to podać tutaj - moje konto użytkownika na Unibet to incubus7)
2. regulamin mówi o 3-krotnym obrocie &quot;wygraną&quot; po min. kursie 1,40. Czy oznacza to, że (proszę wybaczyć, ale raczej nie korzystałem dotychczas z bonusów):
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty?
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty powiększony każdorazowo o zysk na zakładach?
  • stan konta ma wzrosnąć do 3x wartość wygranej w Uczcie?

3. czy mogą to być zakłady AKO?
4. ile jest czasu na obrót wygranej z Uczty u bukmachera?

W poście poniżej masz odpowiedź na prawie wszystkie powyższe pytania,raczej nic się nie zmieniło,bo Unibet jest konserwatywny w takich sprawach i mimo,że pisze inaczej,to można od razu wypłacić,jeśli jednak nie satysfakcjonuje Cię kwota jaką wygrałeś i chcesz ją powiększyć,to nawet nie obejrzysz się,a ten jak ja to nazywam &quot;Wirtualny Obrót&quot; zostanie spełniony,nie zależnie od tego jak będziesz grać,ważne,by kursy były wyższe niż 1,50,ale tak jak już napisałem kiedyś w poście załączonym wyżej,można od razu wypłacać...
Jeśli chodzi o nagrody,to na pewno Marcin-Odra odblokuje Ci wiadomości prywatne na czas podawania danych,nie podawaj publicznie swoich loginów i ID konta,bo ono też będzie potrzebne do odbioru wygranej.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Tabela końcowa w lidze nr 2 jest, dziękuje Wam Panowie za dobrą zabawę ;) Nabiłbym Wam reputy, ale limit jest limit, to nie nabiję, w każdym razie obyśmy się spotkali w LE czy LM ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Tabela po 15. kolejce w grupie 7. zrobiona, w razie błędów proszę o informacje na PW.
Życzę powodzenia w dalszej fazie użytkownikom z &#39;&#39;mojej&#39;&#39; grupy.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
pokerface i TBM prosze o szybka odpowiedz na PW.
Incubus7 podaj jeszcze ID, najlepiej wraz z loginem wyslij na PW do Marcina-Odry.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
loginy i ID, ID masz zaraz obok loginu jak sie zalogujesz. Generalnie ja byłbym za tym zeby wysylac takie PW do opiekuna grupy, zeby Marcin mial mniej roboty, a i tez nie ma co sie spieszyc, bo nagrody zostana wyplacone na koniec konkursu.

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
mam takie pytania dotyczące następnej rundy pierwsze to kiedy startujemy a drugie czy zwycięscy grup będą w jakiś sposób faworyzowani przy losowaniu(chodzi mi o rozstawienie)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Może uda się na piątkowe mecze eliminacji, ale tego ja jako jeden mod nie mogę obiecać, choć na pewno będziemy dążyli do tego by zacząć puchary jak najwcześniej.

Do góry Bottom