>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
a ja mam pytanie ;) Czy jak ktoś podał typy źle i dostał za to 0 i jak ktoś nic nie trafił i też ma 0 to wtedy jest remis czy traktujemy tą osobę co podała źle typy tak jakby ich nie oddała ??
pozdrawiam

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
a ja mam pytanie ;) Czy jak ktoś podał typy źle i dostał za to 0 i jak ktoś nic nie trafił i też ma 0 to wtedy jest remis czy traktujemy tą osobę co podała źle typy tak jakby ich nie oddała ??
pozdrawiam
Są takie opcje.
1. Jeśli Ty nic nie trafisz (masz ako 0) a rywal w ogóle nie poda typów to pomimo iż nic nie trafiłeś otrzymujesz 3 punkty.
2. Jeśli Ty nic nie trafisz a rywal poda za szybko typy obaj macie ako 0 i otrzymujecie po 1 punkcie.
W Twoim przypadku Sphinx podał za szybko typy jednak jest to uznane że typował jednak jego ako wynosi 0. Ty nie trafiłeś nic więc jest remis. Wszystko się zgadza.

Otrzymane punkty reputacji: +6
piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Są takie opcje.
1. Jeśli Ty nic nie trafisz (masz ako 0) a rywal w ogóle nie poda typów to pomimo iż nic nie trafiłeś otrzymujesz 3 punkty.
2. Jeśli Ty nic nie trafisz a rywal poda za szybko typy obaj macie ako 0 i otrzymujecie po 1 punkcie.
W Twoim przypadku Sphinx podał za szybko typy jednak jest to uznane że typował jednak jego ako wynosi 0. Ty nie trafiłeś nic więc jest remis. Wszystko się zgadza.
podziękował ???? tak właśnie myślałem ale wolałem się upewnić ????

stachu88 1K

stachu88

Użytkownik
W 11 kolejce, w grupie 6 w meczu Vader-Stachu88 mam źle ako policzone. Celta - Valladolid było 1-1, a mam minus. Nie zmienia to wyniku spotkania, ale ako trochę podwyższy ???? post 150

//poprawiłem

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Za 11kolejkę w 4lidze mam:
&quot;11kolejka (25.09.2011)

Sphinx - piotrek__17

1. Wisła Kraków - Ruch Chorzów 1/1 2,15
2. Widzew Łódź - Jagiellonia Białystok X 3,10
3. Levante - Espanyol 1 2,00
4. Real Saragossa - Málaga 2 2,10
5. Sporting de Gijón - Racing Santander X 3,30

Ako: 92,38
Unibet

typy za szybko AKO: 0&quot;
O co tu chodzi? Że typy za szybko śmieszni!!!!!!! WOW ale polityka

duo 303

duo

Użytkownik
Za 11kolejkę w 4lidze mam:
&quot;11kolejka (25.09.2011)

Sphinx - piotrek__17

1. Wisła Kraków - Ruch Chorzów 1/1 2,15
2. Widzew Łódź - Jagiellonia Białystok X 3,10
3. Levante - Espanyol 1 2,00
4. Real Saragossa - Málaga 2 2,10
5. Sporting de Gijón - Racing Santander X 3,30

Ako: 92,38
Unibet

typy za szybko AKO: 0&quot;

O co tu chodzi? Że typy za szybko śmieszni!!!!!!! WOW ale polityka
niestety ale tak jest w regulaminie sam za to przecierpiałem ale cóż to jest nasz błąd

duo 303

duo

Użytkownik
Też cierpiałem za takie coś
Szczególnie , że 3 punkty w plecy bolą nieco :;/:
heh to jeszcze nie tak bardzo ja niestety w jednej kolejce zapomniałem podać typów, a rywal miał ako 3 z hakiem więc w zasadzie 6 punktów w plecy poszło
///Wystarczy z tego typu dyskusjami, jct to dogadujcie się na PW.W razie pytań proszę tutaj pisać.Kozi.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
czy moge ktoremus z opiekunow wyslac typy na jutrzejsza kolejke? tak aby mozliwie rano je wkleil ?
śmiało ślij na pw ;) daj w razie czego ze 2 zastępcze typy w razie gdyby rywal mnie uprzedził i podał ten sam typ

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom