unicaja
Użytkownik
Pierwszy typ też wszedł
Nie zmienia to wyniku pojedynku ale podbija ako Z góry thx za poprawienie.
Nie zmienia to wyniku pojedynku ale podbija ako Z góry thx za poprawienie.
poprawione
Są takie opcje.a ja mam pytanie Czy jak ktoś podał typy źle i dostał za to 0 i jak ktoś nic nie trafił i też ma 0 to wtedy jest remis czy traktujemy tą osobę co podała źle typy tak jakby ich nie oddała ??
pozdrawiam
podziękował ???? tak właśnie myślałem ale wolałem się upewnić ????Są takie opcje.
1. Jeśli Ty nic nie trafisz (masz ako 0) a rywal w ogóle nie poda typów to pomimo iż nic nie trafiłeś otrzymujesz 3 punkty.
2. Jeśli Ty nic nie trafisz a rywal poda za szybko typy obaj macie ako 0 i otrzymujecie po 1 punkcie.
W Twoim przypadku Sphinx podał za szybko typy jednak jest to uznane że typował jednak jego ako wynosi 0. Ty nie trafiłeś nic więc jest remis. Wszystko się zgadza.
niestety ale tak jest w regulaminie sam za to przecierpiałem ale cóż to jest nasz błądZa 11kolejkę w 4lidze mam:
"11kolejka (25.09.2011)
Sphinx - piotrek__17
1. Wisła Kraków - Ruch Chorzów 1/1 2,15
2. Widzew Łódź - Jagiellonia Białystok X 3,10
3. Levante - Espanyol 1 2,00
4. Real Saragossa - Málaga 2 2,10
5. Sporting de Gijón - Racing Santander X 3,30
Ako: 92,38
Unibet
typy za szybko AKO: 0"
O co tu chodzi? Że typy za szybko śmieszni!!!!!!! WOW ale polityka
heh to jeszcze nie tak bardzo ja niestety w jednej kolejce zapomniałem podać typów, a rywal miał ako 3 z hakiem więc w zasadzie 6 punktów w plecy poszłoTeż cierpiałem za takie coś
Szczególnie , że 3 punkty w plecy bolą nieco :;/:
No wiesz nie jest powiedziane, że trafilbyś ako powyżej 3...a rywal miał ako 3 z hakiem więc w zasadzie 6 punktów w plecy poszło
śmiało ślij na pw daj w razie czego ze 2 zastępcze typy w razie gdyby rywal mnie uprzedził i podał ten sam typczy moge ktoremus z opiekunow wyslac typy na jutrzejsza kolejke? tak aby mozliwie rano je wkleil ?