26.Przy typie z niższych lig, albo lig tzw "egzotycznych" mile widziane w kwadratowym nawiasie co to za liga :wink:
np . Dover - Staines Town 1 @ 1.30 [Anglia Blue Square Południe]
Proszę o poprawienie mojej liczby punktów w lidze nr 5. Powinienem mieć teraz 6, a nie 3. (3 zwycięstwa, 2 porażki i jeden raz brak typów)
// poprawione będzie przy następnej aktualizacji.
olo poprosił o usuniecie pierwszego postu, wyleciało mi to z głowy stąd powstał burdel.byłem pewny, że Olo się pomylił, i że skopiował post z 7 kolejki, ale zapomniał zmienić nr kolejki, przeciwnika i datę.
wydawało mi się to oczywiste, bo typy dał przecież niedzielne.
a tu jego drugie typowanie.
chodzi o to, że swoje typy pod pasowałem pod jego pierwszy post, dlatego widzę problem.
fajnie, że ktoś kogoś informuje ...olo poprosił o usuniecie pierwszego postu, wyleciało mi to z głowy stąd powstał burdel.
Mnie w niedziele nie było, a Olo w krótkim odstępie czasu od pierwszego postu, poprosił w dziale dla modów o usunięcie posta. Uważam, że tak jak było np. w przypadku Columbusa z poprzedniego tygodnia, podobnie powinienem postąpić w tym przypadku. Mam na myśli po prostu fakt, że sama prośba wyniknęła w odpowiednim czasie, a z mojej strony doszło do zaniechania.fajnie, że ktoś kogoś informuje ...
*****.