>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Już nie jednokrotnie wspominano, że możesz typy wysłać do opiekuna grupa na PW, a on bez problemu wrzuci je do tematu w wyznaczonym czasie.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Liga nr1 podliczone kolejki nr 7 i 8. Aktualna tabela w pierwszym poście. W razie błędów proszę o info na PW.

Prosiłbym również o stosowanie tego punktu regulaminu ;)
26.Przy typie z niższych lig, albo lig tzw &quot;egzotycznych&quot; mile widziane w kwadratowym nawiasie co to za liga :wink:
np . Dover - Staines Town 1 @ 1.30 [Anglia Blue Square Południe]

midel 189

midel

Użytkownik
Debilny jest ten regulamin, gdy dochodzi do kolejek jedna po drugiej. Dałem typ, gdy już wszyscy podali na dany dzień, nie stworzyłem żadnego syfu w temacie. Szkoda, że nie myślicie przy układaniu regulaminów (podobnie w cl - niektórzy najwyżsi rangą nic sobie nie robią z regulaminu, ciekawe jak oni będą rozliczani)
//Mimo tego, że wg. Ciebie jest debilny jak go nazwałeś to go zaakceptowałeś także nie pozostaje nic innego jak stosować się do niego.Kozi.
//Dawid
Wystarczyło wysłać
do mnie PW ze swoimi typami.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Proszę o poprawienie mojej liczby punktów w lidze nr 5. Powinienem mieć teraz 6, a nie 3. (3 zwycięstwa, 2 porażki i jeden raz brak typów)

// poprawione będzie przy następnej aktualizacji.

Aktualizacja była a mi nie poprawiono.............

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
byłem pewny, że Olo się pomylił, i że skopiował post z 7 kolejki, ale zapomniał zmienić nr kolejki, przeciwnika i datę.
wydawało mi się to oczywiste, bo typy dał przecież niedzielne.
a tu jego drugie typowanie.

chodzi o to, że swoje typy pod pasowałem pod jego pierwszy post, dlatego widzę problem.
olo poprosił o usuniecie pierwszego postu, wyleciało mi to z głowy stąd powstał burdel.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
fajnie, że ktoś kogoś informuje ...

*****.
Mnie w niedziele nie było, a Olo w krótkim odstępie czasu od pierwszego postu, poprosił w dziale dla modów o usunięcie posta. Uważam, że tak jak było np. w przypadku Columbusa z poprzedniego tygodnia, podobnie powinienem postąpić w tym przypadku. Mam na myśli po prostu fakt, że sama prośba wyniknęła w odpowiednim czasie, a z mojej strony doszło do zaniechania.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
9 kolejka podliczona w Lidze #2 wraz z aktualną tabelą.
Tabelka nie zawiera ako osiągniętego przez Olo w kolejce nr 9 oraz posiada błąd odnośnie ako osiągniętego ogólnie przez Bama, wpisałem po prostu z rozpędu 3.5 zamiast 3.48 w tej kolejce, ale już to w Excelu sobie poprawiłem, a screena po raz setny mi sie nie chce robić.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Proponuję zrobić w dniach 22,23, 10 kolejkę Uczty,uciekają nam 2 dni zabawy,a mamy przez te 2 dni niezły wybór spotkań,na pewno nie dużo mniejszy niż wczoraj i dziś;)Rozważcie propozycję,Terminarz można zmienić jeszcze do rana,jutro każdy zauważy zmianę,Pzdr;)

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Co prawda nie wiele to zmienia ale tu jednak powinien byc plus
Liga nr 1 ostatnia kolejka
Atlético Madrid - Sporting de Gijón (0-1) 1 2,16
//Dawid
Zgadza się, poprawione.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
wcięło kolejki ligi 2. na pierwszej stronie jest widocznych tylko 5. z kim teraz gram?
adqs: już ok, już wszystko widoczne.

Do góry Bottom