Dlaczego zostałem wywalony z konkursu? Mógłbym powalczyć z najlepszymi. W Copa America zająłem 2 miejsce. Nie piszę analiz aby nie zdradzić przeciwnikom swojego toku rozumowania. Z resztą jaki procent jest trafiony tych analiz znawców? Ci co piszą brednie powinni mieć postów na minusie.
No cóż może tak miało być.
Szacunek
To nie pierwszy
konkurs z takimi ograniczeniami. Były wcześniej i każdy kto ma dłuższy staż na forum powinien o tym pamiętać. To także informacji dla tych, którzy zostali usunięci. W następnych edycjach tego typu konkursach albo nawet we wszystkich będę ograniczenia w zakresie aktywności na forum.
Panie Shamoth - nie chodzi tylko i wyłącznie o analizy. Wkleję swój post z innego tematu konkursowego:
To forum
dyskusyjne, a nie forum analityczne czy kącik poetycki. Pod pojęciem merytoryczny wkład nie mamy na myśli pisanie pięknych analiz.
Każdy z Was może merytorycznie dyskutować o typach sportowych, promocjach, firmach bukmacherskich np. przykład usera
bludek itd
Post 3-4 zdaniowy może być często bardziej wartościowy niż nie jedna analiza napisania na kilka stron A4.... Dyskutujmy, komentujmy, czyli rozmawiamy merytorycznie na forum. Wkrótce nowe
konkursy z ciekawymi pulami, więc myślę że warto.
@mucios88
Do czasu zapisania się do Uczty twoja aktywność była w czerwcu tylko
konkursy. W maju jeden post w dziale
tenis i nic poza tym.
Organizujemy tylko i wyłącznie dla Was fajne
konkursy z najwyższym pula nagród po 9000zł, 6000zł, 5000zł czy 4000zł, które nie trwają rok czasu, a zaledwie około 2, max 3 miesiące. To dla Was okazja na zarobieniu paru "groszy". Na innych forach/stronach takich konkursów z takimi pulami nie znajdziecie.
Oczekujemy od Was też jakieś "wdzięczności" za to, bo załatwienie sponsorów z takimi pulami nie należy do łatwych. My od Was tylko (dla niektórych aż) oczekujemy aktywności. Pod pojęciem aktywność nie chodzi o klepanie analiz 10 na tydzień. Wystarcz jedna analiza (nie musi być referat na 4 strony A4) na tydzień, napisanie postu z cennymi informacjami (np. kontuzje, kartki), posty typu krótka zapowiedź, komentarz po meczowy itd. Macie ogromne pole do popisu...
Nie wiem, nie rozumiem, jak możecie mieć problem z napisaniem choć jednego postu konstruktywnego w tygodniu...