>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
P 95

piotrek_

Forum VIP
Śmiem twierdzić że użytkownik Doberman ( z grupy drugiej ) przekopiował moje typy w 11 kolejce. Ten sam zapis, trzy te same mecze, w tej samej kolejności a typy podawał po mnie. Nie wiem czy to jest jakoś karane ale trochę to nie jest fajne bo ktoś zabiera sobie pracę innych. A widać to kopiowanie ewidentnie bo wcześniej jego zapis wyglądał tak : drużyna A - drużyna B typ @@ kurs
zaś mój wygląda tak : drużyna A - drużyna B - typ - @ kurs
i tak właśnie wkleił sobie, moje typy w 11 kolejce i proszę adminów o zwrócenie na to uwagi i może wyciągnięcie jakiś wniosków i ukarania jakoś pana od kopiowania ????
Co z tego, że wziął od kogoś typy . Nie ma to żadnego znaczenia. Nie rywalizujesz z nim w 11 kolejce więc jego typy nie są Twoją sprawą. Mógł nawet podać te same. Jeżeli poda te same a Ty z nim rywalizujesz to owszem ale jeśli nie to bez znaczenia.
Nie wiem czy to jest jakoś karane ale trochę to nie jest fajne bo ktoś zabiera sobie pracę innych
to nie jest analiza , żeby podchodziło pod plagiat. Ktoś może mieć podobne zdanie co do typów a kwestie analizy meczu zostawia dla siebie.

S 131

strojes666

Użytkownik
No jak dla mnie takie ściąganie nie jest fajne, bo w ten sposób wystarczyłoby żebyw każdej lidze po trzech meczach ludzie zaczęli nagle ściągać wszystkie typy od najlepszego i co by to wtedy była za rywalizacja? Można mieć to samo zdanie do typów, ale nie jak mamy że tak powiem sześc spotkań danego dnia (bo na reprze się skupiliśmy) i mamy takie samo zdanie na trzy spotkania, przy czym on ma je 5 minut później...

picia 13

picia

Użytkownik
Siema ;)
Mecz Jordania - Kuwejt miał się odbyć dziś o 16:30. Z tego co widzę na stronie FIFY został on przełożony na jutro. Dlatego proszę o nierozliczanie mi typu na minus ;)
Proszę o to samo co kolega powyżej ;)

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Chciałbym się upewnić bo w regulaminie nie jest to do końca sprecyzowane czy jeżeli rywal typuje ze drużyna wygra minimum 2bramkami to czy ja mogę zagrać że ta sama drużyna wygra tylko jedną bramką?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Chciałbym się upewnić bo w regulaminie nie jest to do końca sprecyzowane czy jeżeli rywal typuje ze drużyna wygra minimum 2bramkami to czy ja mogę zagrać że ta sama drużyna wygra tylko jedną bramką?
Z pewnością nie możesz,tak z logicznego punktu widzenia patrząc,to tak jakby rywal zagrał over 3,5 a Ty over 2,5,to swego rodzaju zabezpieczenie,że jeśli jemu wejdzie,to Tobie też,nie można tak.Pzdr

columbus 216

columbus

Użytkownik
Z pewnością nie możesz,tak z logicznego punktu widzenia patrząc,to tak jakby rywal zagrał over 3,5 a Ty over 2,5,to swego rodzaju zabezpieczenie,że jeśli jemu wejdzie,to Tobie też,nie można tak.Pzdr
A co w tym logicznego ?
Jeżeli jedna osoba gra over 3,5 to dostanie za to większy kurs niż za over 2,5
W jaki sposób zabezpiecza mnie zagranie over 2,5 jeżeli rywal zagrał over 3,5 ? Jeżeli on trafi ja też trafię, ale dostanę mniej punktów.
Jeżeli będzie 3 gole, to ja trafiam, a on nie, czyli ja lepiej wytypowałem i mam więcej punktów.
Nie można powtarzać typów, bo wtedy mamy remis, ale każde inne typowanie powinno być dozwolone (nawet 1X jeżeli pierwsza osoba dała 1)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
A co w tym logicznego ?
Jeżeli jedna osoba gra over 3,5 to dostanie za to większy kurs niż za over 2,5
W jaki sposób zabezpiecza mnie zagranie over 2,5 jeżeli rywal zagrał over 3,5 ? Jeżeli on trafi ja też trafię, ale dostanę mniej punktów.
Jeżeli będzie 3 gole, to ja trafiam, a on nie, czyli ja lepiej wytypowałem i mam więcej punktów.
Nie można powtarzać typów, bo wtedy mamy remis, ale każde inne typowanie powinno być dozwolone (nawet 1X jeżeli pierwsza osoba dała 1)
Bzdury opowiadasz ???? oczywiście,że jest to swego rodzaju zabezpieczenie,bo masz pewność,że jeżeli rywal trafi,to Ty też trafisz i mimo,że będziesz miał mniejszy KURS pojedynczy,to do sumowanego AKO dołożysz kilka jednostek i pomoże Ci do w zwycięstwie,a jeśli typujesz jako DRUGI,tak jak kolega,który pyta,to jest to nie fair wobec przeciwnika jak dla mnie,ale to tylko moje zdanie,mi to wisi szczerze mówiąc;)

columbus 216

columbus

Użytkownik
Bzdury opowiadasz ???? oczywiście,że jest to swego rodzaju zabezpieczenie,bo masz pewność,że jeżeli rywal trafi,to Ty też trafisz i mimo,że będziesz miał mniejszy KURS pojedynczy,to do sumowanego AKO dołożysz kilka jednostek i pomoże Ci do w zwycięstwie,a jeśli typujesz jako DRUGI,tak jak kolega,który pyta,to jest to nie fair wobec przeciwnika jak dla mnie,ale to tylko moje zdanie,mi to wisi szczerze mówiąc;)
grasz wszystkie mecze over 2,5
ja te same mecze over 1,5
wszystkie trafiłeś, czyli ja też
kto wygrał ? ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
grasz wszystkie mecze over 2,5
ja te same mecze over 1,5
wszystkie trafiłeś, czyli ja też
kto wygrał ? ????
Stop Stop Stop Misiu! ???? Sprawa wygląda tak,czy Ty grałeś pierwszy,czy ja grałem pierwszy,bo o to tu się rozchodzi ???? wiesz,możemy gdybać,sensu zbytniego to nie ma,ktoś z Moderacji zaglądnie i się odniesie,lepiej napisz na priv,co tam u Linekera?? prowadzi dalej Match of the Day?? ???? Peace.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Już było to wyjaśniane. Nie można tak grać. Ale dla pewności niech SimonS czy ktoś iny odpowiedzialny w tym temacie raz jeszcze zabierze głos.

columbus 216

columbus

Użytkownik
Regulamin pkt 15.
Nie wolno podawać identycznych typów jak nasz przeciwnik. Oczywiście może to być to samo spotkanie ale inny typ na ten mecz.
Np. user 1 typuje mecz Milan - Juventus 1, to user 2 może typować Milan - Juventus 2 , ale nie może dać Milan - Juventus 1x.
---------
niech ktoś z organizatorów dopisze jeszcze o over/under i handicapach
i sprawa będzie jasna ma przyszłość
-

vdv 66

vdv

Użytkownik
Siema ;)
Mecz Jordania - Kuwejt miał się odbyć dziś o 16:30. Z tego co widzę na stronie FIFY został on przełożony na jutro. Dlatego proszę o nierozliczanie mi typu na minus ;)
Dziś rozegrano ten mecz.

Wynik 1:1. Tutaj link potwierdzający: klik.

simons 646

simons

Forum VIP
Nie można podawać korelujących meczy tak jak over 1.5 gdy przeciwnik podał np.: over 2.5 ponieważ, nie każdy dodaje w tym samym czasie typy i pozniej mozna kombinowac jakies rzeczy typu:
Przeciwnikowi nic nie weszlo, 1 typ zostal over 2.5 po kursie 1.80 . Dajemy ten sam mecz over 1.5 po powiedzmy 1.3 , a reszte meczy po kursie 1.4 . W zasadzie nie obchodzi go wtedy co z overem, bo jakikolwiek by nie był wynik a wejdzie 1 zdarzenie po 1.4 to wygrał (wygrywa jeszcze przy dokladnie 1 bramce). Sporo jest takich &quot;matematycznych&quot; kombinacji, a nie o to w tym chodzi.
Kolejki nastepne - zaraz spojrze w kalendarz ???? Ale niczego nowego nie nalezy sie spodziewac, ciagle gramy te same dni - LM , LE, wieksze ligi europejske i reprezentacje/eliminacje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom