Co z tego, że wziął od kogoś typy . Nie ma to żadnego znaczenia. Nie rywalizujesz z nim w 11 kolejce więc jego typy nie są Twoją sprawą. Mógł nawet podać te same. Jeżeli poda te same a Ty z nim rywalizujesz to owszem ale jeśli nie to bez znaczenia.Śmiem twierdzić że użytkownik Doberman ( z grupy drugiej ) przekopiował moje typy w 11 kolejce. Ten sam zapis, trzy te same mecze, w tej samej kolejności a typy podawał po mnie. Nie wiem czy to jest jakoś karane ale trochę to nie jest fajne bo ktoś zabiera sobie pracę innych. A widać to kopiowanie ewidentnie bo wcześniej jego zapis wyglądał tak : drużyna A - drużyna B typ @@ kurs
zaś mój wygląda tak : drużyna A - drużyna B - typ - @ kurs
i tak właśnie wkleił sobie, moje typy w 11 kolejce i proszę adminów o zwrócenie na to uwagi i może wyciągnięcie jakiś wniosków i ukarania jakoś pana od kopiowania ????
to nie jest analiza , żeby podchodziło pod plagiat. Ktoś może mieć podobne zdanie co do typów a kwestie analizy meczu zostawia dla siebie.Nie wiem czy to jest jakoś karane ale trochę to nie jest fajne bo ktoś zabiera sobie pracę innych