>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
to jasne ze wygrywam walkowerem bo nie ma rywala
Walkower – w sporcie to przyznanie zwycięstwa jednej z rywalizujących stron z powodu braku przeciwnika, jego wycofania się z zawodów lub dyskwalifikacji.
(...)Organizator może również orzec obustronny walkower w przypadku, gdy przewinienia popełniły obie drużyny, bądź też zawody nie doszły do skutku z obopólnej winy.
1 z osób ma bana, 2.nie podała typów, więc obustronny walkower:grin:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jakimś cudem 6 grup jest podliczone i ma wrzuconą tabelę, więc może w grupie 1 też łaskawie ktoś by to w końcu zrobił, zwłaszcza, że było pisane, że tabela będzie wrzucona. Jak coś się pisze, że się zrobi to należe wykazać się odrobiną konsekwencji i to zrobić, a nie sobie lecieć w hóia letko mówiąc.

Czy zbyt subtelnie wyrażone zostało niezadowolenie z powodu totalnego braku słowności jednego z moderatorów, że nikt nie raczył zareagować :?:
Przecież to jest kpina jakaś chyba.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Widze ze nie ma sensu uczestniczyc dalej w tej zabawie.
Vader// jeśli nie rozumiesz podstawowych zasad to nie bierz udziału w grze - proste.

Otrzymane punkty reputacji: +4
simons 646

simons

Forum VIP
Czy zbyt subtelnie wyrażone zostało niezadowolenie z powodu totalnego braku słowności jednego z moderatorów, że nikt nie raczył zareagować :?:
Przecież to jest kpina jakaś chyba.
Tego, że nikt nie reagował nie możesz powiedzieć bo nie wiesz ;P To, że tu nic nie pisałem nie znaczy, że nic nie zrobiłem :]
Tabela będzie jutro

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Tego, że nikt nie reagował nie możesz powiedzieć bo nie wiesz ;P To, że tu nic nie pisałem nie znaczy, że nic nie zrobiłem :]
Tabela będzie jutro
Nie Ty ponoć jesteś opiekunem grupy, więc to nie do Ciebie. A poza tym tabela przecież wg tego co Kuba tu pisał już gotowa była, tylko ją wrzucić, więc nic nie zostało zrobione.
//SimonS - no ja grupy nie, ale zajmuję się całym konkursem ???? No napisał tak, nie zrobił tego, rozumiem, ale tabela będzie jutro ;) :p

G 277

geryx

Użytkownik
A ja chcę pochwalić opienuna gr 6- Ajaxa- radzi sobie sprawnie i praktycznie na bieżąco wsio podliczane, brawa,mam nadzieję że nie zapeszę:))))

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Co się dzieje z typami mojego rywala, jeśli podał je 4 dni przed danym terminem? Chodzi o dzisiejszą, piątkową kolejkę.. Przeciwnik podał typy już w poniedziałek. Jak zostaną one policzone?

columbus 216

columbus

Użytkownik
Co się dzieje z typami mojego rywala, jeśli podał je 4 dni przed danym terminem? Chodzi o dzisiejszą, piątkową kolejkę.. Przeciwnik podał typy już w poniedziałek. Jak zostaną one policzone?

regulamin pkt 27.
Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu poprzedniej kolejki.

czyli wszystko OK - typy podane prawidłowo (poprzednia kolejka była w niedzielę)

arzoo 63

arzoo

Użytkownik

regulamin pkt 27.
Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu poprzedniej kolejki.

czyli wszystko OK - typy podane prawidłowo (poprzednia kolejka była w niedzielę)
Faktycznie, dziękuję... Zasugerowałem się pkt. 25 w regulaminie i mi się coś pomieszało, że tylko w ciągu trwania dnia konkursowego można podawać typy ;)

vdv 66

vdv

Użytkownik
Siema ;)
Mecz Jordania - Kuwejt miał się odbyć dziś o 16:30. Z tego co widzę na stronie FIFY został on przełożony na jutro. Dlatego proszę o nierozliczanie mi typu na minus ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy można prosić jakiegoś moda o zrobienie porządku z grupą 4 ?? Już nie chodzi nawet o tabele, ale o podliczenie zaległych kolejek...Podejmijcie tam jakąś decyzje &quot;u góry&quot; kto by mógł przejąć obowiązki opiekuna naszej grupy, żeby zrobić porządek i zobaczyć jakąś tabelkę chociaż na końcówkę rozgrywek.
// tabela już jest.

S 131

strojes666

Użytkownik
Śmiem twierdzić że użytkownik Doberman ( z grupy drugiej ) przekopiował moje typy w 11 kolejce. Ten sam zapis, trzy te same mecze, w tej samej kolejności a typy podawał po mnie. Nie wiem czy to jest jakoś karane ale trochę to nie jest fajne bo ktoś zabiera sobie pracę innych. A widać to kopiowanie ewidentnie bo wcześniej jego zapis wyglądał tak : drużyna A - drużyna B typ @@ kurs
zaś mój wygląda tak : drużyna A - drużyna B - typ - @ kurs
i tak właśnie wkleił sobie, moje typy w 11 kolejce i proszę adminów o zwrócenie na to uwagi i może wyciągnięcie jakiś wniosków i ukarania jakoś pana od kopiowania ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom