>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
kanas 400

kanas

"Gram grubo"
A ja mam pytanko takie, czy jak mecz zostanie przełożony to liczycie to jako 0.00 Czy też mogę podać w miejsce tego meczu inny ?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
A ja mam pytanko takie, czy jak mecz zostanie przełożony to liczycie to jako 0.00 Czy też mogę podać w miejsce tego meczu inny ?
Nie można podać zastępczego,jedyna szansa na pozytywne rozliczenie takiego typu,jest taka,że zostanie on rozegrany w następny dzień,lub góra 2 dni później,jeśli np. po tygodniu,to typ jest nieważny,było już kiedyś o tym,Pzdr.
Kuba86 / Potwierdzam.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
W regulaminie pisze ze mozna stawiac under / over , a do połowy można under / over?
W regulaminie pisze ze nie gramy opcji HT, dotyczy to również na ilość bramek
//SimonS - zgadza się

Otrzymane punkty reputacji: +2
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Kuba czy jest szansa po dzisiejszych spotkaniach na tabelę po 7 kolejkach ?? Bo naprawdę nie wiadomo jaką przyjąć taktyke na dalsza faze rozgrywek ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kuba czy jest szansa po dzisiejszych spotkaniach na tabelę po 7 kolejkach ?? Bo naprawdę nie wiadomo jaką przyjąć taktyke na dalsza faze rozgrywek ;)
taktyka -&gt;wiadomo że wygrywać ???? chyba że jakieś ustawki planujecie ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
taktyka -&gt;wiadomo że wygrywać chyba że jakieś ustawki planujecie
No tak wygrywać, ale w razie remisu ważne też ako :&gt; poza tym no fajnie by jednak zobaczyć jak tabla wygląda :] A czy ustawki będa karane ?? ???? Bo na to nie wpadłem hehe :razz:

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
proszę o usunięcie bodaj 98 postu w lidze nr 3 (ten z samą kolejką i datą). Sorry za kłopot i brak linku,ale takie są &#39;uroki&#39; pisania przez tel...

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
7 kolejka (15-16.03.2011)
Hajduk - Olo

Dundee United - Hearts X 3,25
Monterrey - Cruz Azul 1 2,25
Emelec - Jaguares Chiapas 1 1,75
Colo Colo - Santos-SP 1 2,50
Jorge Wilstermann - Internacional-RS 2 1,50
Hmmm...
Czy podkreślone typy nie zaczeły się przypadkiem dzisiaj? Internacional ok, ale Monterrey o 3 w nocy, a pozostałe o 1:50...

N 77

noobcior

Użytkownik
7 kolejka (15-16.03.2011)
Hajduk - Olo

Dundee United - Hearts X 3,25
Monterrey - Cruz Azul 1 2,25
Emelec - Jaguares Chiapas 1 1,75
Colo Colo - Santos-SP 1 2,50
Jorge Wilstermann - Internacional-RS 2 1,50
Hmmm...
Czy podkreślone typy nie zaczeły się przypadkiem dzisiaj? Internacional ok, ale Monterrey o 3 w nocy, a pozostałe o 1:50...
Można tak robić, pod warunkiem, że mecze skończą się do godziny 8:00 następnego dnia.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Dlaczego obok spotkania Inverness - Celtic mam napisane, że się nie odbyło? Przecież grali wczoraj i było 2:1 dla gości.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom