Nie można podać zastępczego,jedyna szansa na pozytywne rozliczenie takiego typu,jest taka,że zostanie on rozegrany w następny dzień,lub góra 2 dni później,jeśli np. po tygodniu,to typ jest nieważny,było już kiedyś o tym,Pzdr.A ja mam pytanko takie, czy jak mecz zostanie przełożony to liczycie to jako 0.00 Czy też mogę podać w miejsce tego meczu inny ?
W regulaminie pisze ze nie gramy opcji HT, dotyczy to również na ilość bramekW regulaminie pisze ze mozna stawiac under / over , a do połowy można under / over?
taktyka ->wiadomo że wygrywać ???? chyba że jakieś ustawki planujecie ????Kuba czy jest szansa po dzisiejszych spotkaniach na tabelę po 7 kolejkach ?? Bo naprawdę nie wiadomo jaką przyjąć taktyke na dalsza faze rozgrywek
No tak wygrywać, ale w razie remisu ważne też ako :> poza tym no fajnie by jednak zobaczyć jak tabla wygląda :] A czy ustawki będa karane ?? ???? Bo na to nie wpadłem hehe :razz:taktyka ->wiadomo że wygrywać chyba że jakieś ustawki planujecie
Dzień konkursowy trwa do 8:00 następnego dnia.http://forum.bukmacherskie.com/f324/liga-nr1-55926-5.html
Olo podal typy na 7 kolejke z ktorych wiekszosc zaczyna sie jutro...
Można tak robić, pod warunkiem, że mecze skończą się do godziny 8:00 następnego dnia.7 kolejka (15-16.03.2011)
Hajduk - Olo
Dundee United - Hearts X 3,25
Monterrey - Cruz Azul 1 2,25
Emelec - Jaguares Chiapas 1 1,75
Colo Colo - Santos-SP 1 2,50
Jorge Wilstermann - Internacional-RS 2 1,50
Hmmm...
Czy podkreślone typy nie zaczeły się przypadkiem dzisiaj? Internacional ok, ale Monterrey o 3 w nocy, a pozostałe o 1:50...