Z przyzwyczajenia spojrzalem od środy. Zaraz dodam 29 i w niedziele mamy koniec fazy gropowej.We wtorek są eliminacje, chyba przeoczyłeś ? Można dodać 29.03. do terminarza i skończymy w niedzielę
W poprzedniej edycji były na koniec całej Uczty, nie spodziewałbym się zmian ????Nagrody za grupy będą po zakończeniu rozgrywek grupowych czy na koniec konkursu?
Marzenia ściętej głowy .Proszę podliczyć tabelę w grupie 4.
Myślałem, że dam radę po 12stej, ale ja widać ledwo co je dziś podliczyłem, a kolejna jutro. Więc się postaram w środe/czwartek zaktualizować tabelę, żeby było widać jak to wygląda przed końcem.SimonS dasz rade po 13 kolejce zaktualizować tabelę w grupie 5?
Co tu do badania ?? Kompletna olewka jest i tyle. Nie podliczone od 8 czy 9 kolejki nic. Tabela dodana bo Columbus zrobił. Jeśli jest możliwość to fajnie by było gdyby jakiś inny mod sie tym zajął, bo konkurs zbliza sie ku koncowi no i nie zyt wiadomo co i jak...EDIT: zbadam co z ta gr 4
http://forum.bukmacherskie.com/f324/liga-nr3-55929-4.html#post2174489Katar - Tunezja Typ X kurs 3.20
??Dziś rozegrano ten mecz.
Wynik 1:1. Tutaj link potwierdzający: klik.
Napisał vdv ->
Siema
Mecz Jordania - Kuwejt miał się odbyć dziś o 16:30. Z tego co widzę na stronie FIFY został on przełożony na jutro. Dlatego proszę o nierozliczanie mi typu na minusDziś rozegrano ten mecz.
Wynik 1:1. Tutaj link potwierdzający: klik.
Wszystko ok. Ja przecież cytowałem mój post w którym pisałem o meczu Jordania - Kuwejt Nie pomyliłem się.??
Tyle, że tu chłopaki mówili o meczu Jordania-Kuwejt, a nie Katar-Tunezja.
Wiem Nie o Twój typ chodzi, tylko nie wiem skąd flamaster wziął wynik meczu Katar-Tunezja, który typował mój przeciwnik i pomyślałem,że może zasugerował się meczem, który Ty miałeś, bo także był przekładany itdWszystko ok. Ja przecież cytowałem mój post w którym pisałem o meczu Jordania - Kuwejt Nie pomyliłem się.
Pzdr.