>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy udałoby się w grupie 4 przez ten tydzień wolny od rozgrywek podliczyć zaległe tabele i wstawić uaktualnioną tabelę ??

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Ja mam pytanie jak ktoś się pomylił w poście i potem napisał drugi post z poprawionymi typami to jak to jest rozliczane ??
Pozdrawiam

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Proszę podliczyć tabelę w grupie 4.
Marzenia ściętej głowy :p.

Podbij do Krzyśka, on mi dziś sms&#39;em wyłożył przybliżoną tabele także on ma jakieś informacje na ten temat.

Wydaje mi się że jak sami nie zadbamy o to, to nic się nie zmieni w tej kwestii.

simons 646

simons

Forum VIP
SimonS dasz rade po 13 kolejce zaktualizować tabelę w grupie 5?
Myślałem, że dam radę po 12stej, ale ja widać ledwo co je dziś podliczyłem, a kolejna jutro. Więc się postaram w środe/czwartek zaktualizować tabelę, żeby było widać jak to wygląda przed końcem.
EDIT:
zbadam co z ta gr 4

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
EDIT: zbadam co z ta gr 4
Co tu do badania ?? Kompletna olewka jest i tyle. Nie podliczone od 8 czy 9 kolejki nic. Tabela dodana bo Columbus zrobił. Jeśli jest możliwość to fajnie by było gdyby jakiś inny mod sie tym zajął, bo konkurs zbliza sie ku koncowi no i nie zyt wiadomo co i jak...

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f324/liga-nr1-55926-9.html#post2178547
Post numer 161.
Kopiowałem swoje typy z poprzedniej kolejki i przy spotkaniu :
Cypr (U21) -San Marino (U21) TYP: over 3.5 @2.00 [Anglia - Konferencja]
nie usunałem wpisu [Anglia - Konferencja].
Jesli nie bedzie problemu proszę o usuniecie wpisu ze jest to spotkanie z ligi angielskiej ???? Jest to mecz w ramach kwalifikacji do ME U21
Po raz kolejny sorki za problem. Pozdrawiam

B 2K

borek149

Użytkownik
ehh z tą 4 grupa ... wszystkie pozostałe ładnie opisane wyniki spotkań itp. a w 4 rozpizdziel na maxa. Ostatnie decydujące kolejki zostało a tu dalej nie wiadomo o co chodzi ...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Katar - Tunezja Typ X kurs 3.20
http://forum.bukmacherskie.com/f324/liga-nr3-55929-4.html#post2174489
Mógłbym prosić o jakiś link potwierdzający, iż taki mecz się odbył to raz, a 2 że zakończył się remisem ???
Z tego co widzę na livescore.com, to został on przełożony. W wynikach na stronie Unibet także go nie dostrzegam...
A może flamaster pomylił/eś to z tym :
Dziś rozegrano ten mecz.
Wynik 1:1. Tutaj link potwierdzający: klik.
??
Tyle, że tu chłopaki mówili o meczu Jordania-Kuwejt, a nie Katar-Tunezja.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Napisał vdv -&gt;
Siema
Mecz Jordania - Kuwejt miał się odbyć dziś o 16:30. Z tego co widzę na stronie FIFY został on przełożony na jutro. Dlatego proszę o nierozliczanie mi typu na minus
Dziś rozegrano ten mecz.
Wynik 1:1. Tutaj link potwierdzający: klik.
??
Tyle, że tu chłopaki mówili o meczu Jordania-Kuwejt, a nie Katar-Tunezja.
Wszystko ok. Ja przecież cytowałem mój post w którym pisałem o meczu Jordania - Kuwejt ;) Nie pomyliłem się.
Pzdr.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Wszystko ok. Ja przecież cytowałem mój post w którym pisałem o meczu Jordania - Kuwejt ;) Nie pomyliłem się.
Pzdr.
Wiem ;) Nie o Twój typ chodzi, tylko nie wiem skąd flamaster wziął wynik meczu Katar-Tunezja, który typował mój przeciwnik i pomyślałem,że może zasugerował się meczem, który Ty miałeś, bo także był przekładany itd
Będzie na forum to się dowiemy, a co do Twojego typu to wszystko ok ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom