>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
przed następną kolejka będzie u mnie wszystko podliczone, żałoba w rodzinie od niedawna i dlatego takie opóźnienie teraz.
Za wszystko jeszcze raz przepraszam.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy ktoś kiedyś zrobi porządek z grupą 4 ?? Piotrek podliczył, zrobił tabelę, dzięki mu za to, ale jednak cały czas są zgłaszane błędy...Organizacja w grupie 4 poniżej zera.

panas89 95

panas89

Użytkownik
Mam pytanie do moderatorów,nie będzie problemu,jeżeli nie podam typów w jednej linijce,będę pisał z kom ponieważ nie mam dzisiaj dostępu do neta,dzięki za wyrozumiałość,chodziło mi o zapis typów jeden pod drugim

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Czy ktoś kiedyś zrobi porządek z grupą 4 ?? Piotrek podliczył, zrobił tabelę, dzięki mu za to, ale jednak cały czas są zgłaszane błędy...Organizacja w grupie 4 poniżej zera.
dzisiaj sprawdzę jeszcze raz tą tabele ale jeśli błędy wynikają z wcześniejszych kolejek to nic na to ja nie poradzę bo nawet nie wiem gdzie szukać wyników, i nie mam jak edytować postów tylko muszę to robić &quot;na sucho&quot;
ale sprawdzę to dzisiaj jak będę miał jeszcze chwilę czasu ????
Pozdrawiam

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Jestem w drugiej grupie mój rywal typował mecze o 4:20 dnia dzisiejszego na wczoraj czy jest to dozwolone ?
A nawet o 4:24,jestem jak Tommy Lee w ściganym,zdążyłem z imprezy i załapałem się jeszcze na 3 mecze podając w stylu Macgyvera minutę przed czasem,ba,trafiłem naet 2z3 i wygrałem daną kolejkę(oklaski wskazane)dana kolejka trwała do 8:00 dzisiejszego poranka,wszystko gra:cool:Twoje zdrowie????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
14. Rywalizacja polega na podaniu 5 typów z kursem max 4,00 (wyższy kurs = 4.00). O zwycięstwie decyduje wyższe AKO.
Oj tam;)Nie masz racji,nie starajcie się na siłę szukać dziury w całym Panowie ???? Nie ma 5 to podaje się 3,2 lub...patrz niżej;) Na przykład podałem Ci post Administratora z przed kilku kolejek wstecz,podał jeden gdyż tylko tyle pozostało,został mu rozliczony normalnie,nie ma złamania regulaminu,EOT z mojej strony.
2 kolejka 6.03.2011

Vader - conti73
Tylko jeden mecz mi pozostał...
1. Velez Sarsfield - Boca Juniors over 3.5 @4.20 ⛔
kurs: @4.20 - brak ako...

Unibet
AKO trafione (a raczej kurs): 0.00

peja 1

peja

Użytkownik
Widzę dalej w grupie 4 nic nie wiadomo.. Tak jak pisałem w temacie grupy 4, wydaje mi się że mam za dużo punktów..

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Widzę dalej w grupie 4 nic nie wiadomo.. Tak jak pisałem w temacie grupy 4, wydaje mi się że mam za dużo punktów..
To nieistotne.Nikt się tą grupą nie interesuję, od 9. kolejki nic nie zostało policzone (słownie : zero 0 ) i przy całym szacunku do kolegi, który się zlitował i zrobił tabelę to też zawiera ona błędy [ vide Twoje punkty, vide moje punkty ], w żadnym wypadku nie mam do niego pretensji bo robi to na sucho i może mu się pomylić, ale nie chcę być niemiły to organizacja konkursu [ piszę konkursu bo ja jestem w grupie czwartej i tylko na nią patrzę ] jest fatalna.

Mamy dziś koniec rundy, nie wiadomo kto awansuje, kto nie.Może zrobimy tak, że wszyscy sobie przejdziemy do kolejnych rund ? W końcu i tak nie wiadomo kto jest który.

Wybaczcie organizatorzy, ale strasznie wygląda sprawa w tej grupie.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Od siebie dodam, że zgłaszałem chęć podliczenia wszystkiego bodaj po 10. jednak na sucho było to zbyt czasochłonne (chciałem dołączyć do opiekunów chociażby do końca obecnej rundy), z propozycji mojej pomocy zrezygnowano, jak widać mogłaby się jednak przydać:razz:

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dołączam się do tego co napisał i peja i qozi i nni. Od 9 kolejki - słownie od dziewiątej kolejki - pisze i proszę o zmianę moderatora i opiekuna grupy...Nikt nie raczy nic w tym kierunku zrobić. Tak naprawdę nie wiadomo nic kto na którym kto jakie AKO itd. Generalnie gram od początku tej gry na wyczucie. Wiem, że zaraz pojawią sie głosy - trzeba było podliczać samemu...Ale skoro ktoś podejmuje się opiekowania grupą to powinien to robić. Bywało tak, że grupa 4 byłą nirepodliczana a nasz opiekun zakłądał stoły na haxballa i pisał 8 stronnicowe analizy do Premier Lig. Specjalnie wtedy pisałem prośbę o zmianę opiekuna...I jaki odzew ?? Zerowy. Tak teraz nic nie wiadomo, a za pewne każdy z nas widząc tabelę, albo chociaż podliczenia obrałby taktykę i grał może inaczej niż grał. Ja na pewno. A tak grałem na wyczucie. Porażka 100%.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
To nieistotne.Nikt się tą grupą nie interesuję, od 9. kolejki nic nie zostało policzone (słownie : zero 0 ) i przy całym szacunku do kolegi, który się zlitował i zrobił tabelę to też zawiera ona błędy [ vide Twoje punkty, vide moje punkty ], w żadnym wypadku nie mam do niego pretensji bo robi to na sucho i może mu się pomylić, ale nie chcę być niemiły to organizacja konkursu [ piszę konkursu bo ja jestem w grupie czwartej i tylko na nią patrzę ] jest fatalna.
Mamy dziś koniec rundy, nie wiadomo kto awansuje, kto nie.Może zrobimy tak, że wszyscy sobie przejdziemy do kolejnych rund ? W końcu i tak nie wiadomo kto jest który.
Wybaczcie organizatorzy, ale strasznie wygląda sprawa w tej grupie.
w pierwszej nie ma aktualizacji od 8 kolejki ;)

simons 646

simons

Forum VIP
Nie było mnie 2 dni, wczoraj nawet typów nie dałem rady podać -_- no i zaraz sie burdel robi.
4 grupe trzeba nadrobic to nie nowosc i w niczym nie pomagacie piszac to co piszecie, bo jakbyscie nie zauwazyli to nie zmienia faktu ze tabeli nie ma ????
Ktoś pisał do mnie na PW, co jak jest zdarzenie i kurs a nie ma typu ... no nie ma typu wiec minus ????
A kiedy dalsza runda, to juz pisalem wczesniej - beda wszystkei tabele to przejdziemy dalej, postaram sie zbey to bylo w nadchodzacym tygodniu ... bo jutro nie wiem czy zdaze wszystko zrobic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom