dzisiaj sprawdzę jeszcze raz tą tabele ale jeśli błędy wynikają z wcześniejszych kolejek to nic na to ja nie poradzę bo nawet nie wiem gdzie szukać wyników, i nie mam jak edytować postów tylko muszę to robić "na sucho"Czy ktoś kiedyś zrobi porządek z grupą 4 ?? Piotrek podliczył, zrobił tabelę, dzięki mu za to, ale jednak cały czas są zgłaszane błędy...Organizacja w grupie 4 poniżej zera.
A nawet o 4:24,jestem jak Tommy Lee w ściganym,zdążyłem z imprezy i załapałem się jeszcze na 3 mecze podając w stylu Macgyvera minutę przed czasem,ba,trafiłem naet 2z3 i wygrałem daną kolejkę(oklaski wskazane)dana kolejka trwała do 8:00 dzisiejszego poranka,wszystko graTwoje zdrowie????Jestem w drugiej grupie mój rywal typował mecze o 4:20 dnia dzisiejszego na wczoraj czy jest to dozwolone ?
14. Rywalizacja polega na podaniu 5 typów z kursem max 4,00 (wyższy kurs = 4.00). O zwycięstwie decyduje wyższe AKO.załapałem się jeszcze na 3 mecze podając w stylu Macgyvera minutę przed czasem,ba,trafiłem naet 2z3
Oj tamNie masz racji,nie starajcie się na siłę szukać dziury w całym Panowie ???? Nie ma 5 to podaje się 3,2 lub...patrz niżej Na przykład podałem Ci post Administratora z przed kilku kolejek wstecz,podał jeden gdyż tylko tyle pozostało,został mu rozliczony normalnie,nie ma złamania regulaminu,EOT z mojej strony.14. Rywalizacja polega na podaniu 5 typów z kursem max 4,00 (wyższy kurs = 4.00). O zwycięstwie decyduje wyższe AKO.
2 kolejka 6.03.2011
Vader - conti73
Tylko jeden mecz mi pozostał...
1. Velez Sarsfield - Boca Juniors over 3.5 @4.20
kurs: @4.20 - brak ako...
Unibet
AKO trafione (a raczej kurs): 0.00
To nieistotne.Nikt się tą grupą nie interesuję, od 9. kolejki nic nie zostało policzone (słownie : zero 0 ) i przy całym szacunku do kolegi, który się zlitował i zrobił tabelę to też zawiera ona błędy [ vide Twoje punkty, vide moje punkty ], w żadnym wypadku nie mam do niego pretensji bo robi to na sucho i może mu się pomylić, ale nie chcę być niemiły to organizacja konkursu [ piszę konkursu bo ja jestem w grupie czwartej i tylko na nią patrzę ] jest fatalna.Widzę dalej w grupie 4 nic nie wiadomo.. Tak jak pisałem w temacie grupy 4, wydaje mi się że mam za dużo punktów..
w pierwszej nie ma aktualizacji od 8 kolejkiTo nieistotne.Nikt się tą grupą nie interesuję, od 9. kolejki nic nie zostało policzone (słownie : zero 0 ) i przy całym szacunku do kolegi, który się zlitował i zrobił tabelę to też zawiera ona błędy [ vide Twoje punkty, vide moje punkty ], w żadnym wypadku nie mam do niego pretensji bo robi to na sucho i może mu się pomylić, ale nie chcę być niemiły to organizacja konkursu [ piszę konkursu bo ja jestem w grupie czwartej i tylko na nią patrzę ] jest fatalna.
Mamy dziś koniec rundy, nie wiadomo kto awansuje, kto nie.Może zrobimy tak, że wszyscy sobie przejdziemy do kolejnych rund ? W końcu i tak nie wiadomo kto jest który.
Wybaczcie organizatorzy, ale strasznie wygląda sprawa w tej grupie.
A kiedy dalsza runda, to juz pisalem wczesniej - beda wszystkei tabele to przejdziemy dalej, postaram sie zbey to bylo w nadchodzacym tygodniu ... bo jutro nie wiem czy zdaze wszystko zrobic.