>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Jeszcze grupe 1 trzeba podliczyc, ale podmienie osoby po prostu, po podliczeniu wlasciwym.
EDIT:
Czekam na podliczenie 1 grupy (dzis bedzie) i poprawie LM ABCD i dodam LE ABCD

simons 646

simons

Forum VIP
kiedy przestaniecie zadawac ciagle te same pytania ? ???? To pytanie padlo chyba z 10 razy, jak widac staram sie informowac na bierzaco kiedy beda grupy itp to jak zdecyduje ze czas na kolejne kolejki napisze pewnie i tu i w terminarzu.
Poki co dzisiaj ostatnia tabela zostala skompletowana, ale z powodu duzych brakow jakie byly (przy okazji podziekowania dla piotrka) sa zglaszane ciagle jakies bledy, wiec daje troche czasu na poprawki, z tego wynika ze dalsza faza w weekend, ale nic pewnego.

vdv 66

vdv

Użytkownik
W sumie u mnie to tylko zmieni trafione AKO, ale jeśli okazałoby się, że u innych użytkowników mających tyle samo pkt pominięto jakiś trafiony typ, to ważny będzie trafione remis tutaj:
http://forum.bukmacherskie.com/f324/liga-nr1-55926-7.html#post2174715
Jordania - Kuwejt.
Był remis o którym wspomniałem tutaj:
http://forum.bukmacherskie.com/f324/pytania-niejasnosci-uczta-pilkarska-2011-a-55367-11.html#post2176318
Tak więc moje AKO z tej kolejki będzie = 29,67
Swoją drogą, już się ucieszyłem z tego drugiego miejsca i 80zł, a tu klopsz ????

columbus 216

columbus

Użytkownik
Raczej nie przejdzie. Niektórzy z nas pracują i nie są w stanie podać typów do 14.
Da się zrobić należy zmienic regulamin w pkt 27. Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu poprzedniej kolejki.
na Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu typowania poprzedniej kolejki.
lub całkiem zrezygnować z tego punktu regulaminu.

Ale OK, wszystkim się obecny regulamin podoba więc już nie ciągnę tematu, na tym koniec.

columbus 216

columbus

Użytkownik
Czy można jeden mecz użyć więcej niż jeden raz w typowaniu ?
Np.
1 Real - Tottenham 1 @ 1,38
2 Real - Tottenham over 2,5 @ 1,75
3 Real - Tottenham obie strzelą @ 1,90
4 .............

//SimonS - Nie

5 .............

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f324/liga-nr1-55926-10.html
Pierwszy post moje 2 typy blednie rozliczone Milan - Inter i Arles - Monaco. Znalazlem jeszcze kilka bledow podliczajacego piotrka bodajze. Prosze o jeszcze jedno DOKLADNE sprawdfzenie wszystkim userom. Moje laczne ako 84 we wszystkich turach jest zdecydowanie za niskie powinienem miec ponad 150.
nie liczyłem u Ciebie dokładnie ako bo miałeś jako jedyny 30 pkt. przynajmniej mi tak wyszło więc nie było potrzeby go liczenia

simons 646

simons

Forum VIP
Do weekendu daje czas na poprawy ewentualnych bledow w tabeli. Terminarze pojawią sie niebawem. Nagrody wypłacane razem pod koniec konkursu.

simons 646

simons

Forum VIP
Jeżeli komuś to nie przeszkadza, że nie ma par, może podać typy na 1 kolejkę już teraz, czyli bez pary.
Do jutra rano na 100% będą i jak się pojawią to oczywiście obowiązują stare zasady.

conti73 106

conti73

Użytkownik
Witam są zrobione kolejki na 12-13.04 oraz 14.04
tylko 14 straszna lipa w ofercie, rozumiem że szybko....
ale może zamienić te dni ponieważ we wtorek i środę jest co grać a czwartek
to marnie wygląda np 12.04 oraz 13-14.04 tylko sugestia pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom