>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
columbus 216

columbus

Użytkownik
Ktoś pisał do mnie na PW, co jak jest zdarzenie i kurs a nie ma typu ... no nie ma typu wiec minus ????
typ był i wyglądał tak
3. Port Vale - Bury @ under 1,65

Uważam, że mój typ nie jest zły, bo:
1. undery są dopuszczalne
2. mecz odbył się w odpowiednim terminie
3. mecz zakończył się wynikiem 0-0, więc każdy under wchodzi

Mój błąd, że nie dopisałem 2,5 przy underze, ale to nawet z kursu widać, że to jest under 2,5

columbus 216

columbus

Użytkownik
under nie oznacza under 3.5 , juz byly podobne sytuacje i typy nie byly zaliczane wiec bedzie minus.
dzięki wyjaśnienie

//SimonS - no już były podobne sytuacja z niekompletnymi typami, więc nie będe robił wyjątków na koniec grupowych.

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
ok mogę tak zrobić, to znaczy zrobię tak jak jest w grupie 6 że w pierwszym poście rozliczę wszystkie kolejki po kolei a na końcu podam tabelę ????

simons 646

simons

Forum VIP
Chciałbym jutro ruszyć z dalszą rundą, ale raczej sam nie zdążę podliczyć swojego do końca, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

columbus 216

columbus

Użytkownik
Przed kolejnym etapem zwracam się o zmianę regulaminu w pkt 25.
Dany dzień konkursowy, w którym rozgrywana będzie kolejka liczymy od 8:00 do 8:00 kolejnego dnia.
Jest to zrobione ze względu na rozgrywki w Ameryce Płd, żeby można było je uwzględniać na ten sam dzień co mecze odbywające się w Europie.
Np.: 20 kolejka jest dnia 08.08 to typy można podawać z przedziału 8:00 dnia 08.08 do 8:00 09.08.
LICZY SIĘ CZAS ROZPOCZĘCIA SPOTKANIA.
Zgodnie z regulaminem można całkowicie prawidłowo i legalnie podać typy już po zakończeniu spotkań wytypowanych przez rywala.
Nie muszę chyba dodawać jak to ułatwia typowanie szczególnie jak rywalowi słabo poszło i uzyskał AKO w granicach 1-3
Dzień konkursowy OK, ale podawanie typów powinno się zakończyć znacznie wcześniej, powiedzmy o 14-tej.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Nie przesadzajmy, bo idąc tym tropem dojdziemy do tego, że będziemy podawać typy o określonej godzinie. Takie są uroki tej zabawy, chcesz podajesz wcześniej i jak Ci wejdzie to przeciwnik musi ostro kombinować, pójdzie Ci słabo, przeciwnik ma łatwiej, choć ofertę uboższą. Moim zdaniem jest ok i nie powinno się kombinować:]

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Dany dzień konkursowy, w którym rozgrywana będzie kolejka liczymy od 8:00 do 8:00 kolejnego dnia.
Jest to zrobione ze względu na rozgrywki w Ameryce Płd, żeby można było je uwzględniać na ten sam dzień co mecze odbywające się w Europie.
Np.: 20 kolejka jest dnia 08.08 to typy można podawać z przedziału 8:00 dnia 08.08 do 8:00 09.08.
Zgodnie z regulaminem można całkowicie prawidłowo i legalnie podać typy już po zakończeniu spotkań wytypowanych przez rywala.
Nie muszę chyba dodawać jak to ułatwia typowanie szczególnie jak rywalowi słabo poszło i uzyskał AKO w granicach 1-3
Dzień konkursowy OK, ale podawanie typów powinno się zakończyć znacznie wcześniej, powiedzmy o 14-tej.
Raczej nie przejdzie. Niektórzy z nas pracują i nie są w stanie podać typów do 14.

simons 646

simons

Forum VIP
Columbus - taki problem bedzie zawsze, ze ktos poda przed a ktos po ... nie mozliwe jest zrobienie czegos takiego ze userzy pdoaja w tym samym czasie typy (no moze mozliwe teoretycznie :p)
A runda jest tak dluga zeby mozna bylo zagrac mecze z Ameryki płd i lig mniej znanych. Poza tym sie przydaje bo czasem ktos nie ma czasu za dnia a wejdzie w nocy to jeszcze moze &quot;uratowac&quot; kolejke.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Wielu pracuje, szkoła czy nawet imprezuje :p Najlepiej o 12 zabiją dzwony i nie można typować. Prawda taka, że nie tylko tu się liczy dobre typowanie ale także taktyka jest ważna, i niektórzy wolą podać typy na noc ale z bardzo ubogiej oferty, a niektórzy wolą wybrać jakieś lepsze przeanalizowane mecze. Dla mnie nonsens to co napisałeś i jak najbardziej nie powinno się nic zmieniać, konkurs jest fajnie prowadzony więc po co jakiekolwiek zmiany ? Pozdro i powodzenia w kolejnej rundzie.

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Ja jestem takiego samego zdania co poprzednik. Podawanie typów do północy jest oki. Sam już niejednokrotnie się obudziłem dosłownie po 22:00 i udało mi się jeszcze coś puścić. Niektórzy pracują i typują z samego rana, ja tak zazwyczaj robię. No chyba że w weekend. Ja wole zawsze rano przy kawce walnąć typy. pozdrawiam.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Oke moje grupy podliczone. Jest mały błąd u Kanasa z Ako (zaliczyłem mu wcześniej jeden mecz za dużo), ale już nie chcę mi się tego zmieniać, a i tak nie wpływa to na przebieg tabeli ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom