Zawsze można będzie zrobić ligę o 1 zespół większą ????Mam nadzieję że jeszcze się załapałem? W sumie nigdzie nie było że zapisy zamknięte. ????
pozdro
Zgadza się. Zrobiłem w jego podliczeniu korektę. Wychodzi na to, że zremisowaliście.Jeśli goście mogą zagrać za minimalny kurs 1.50 to w III lidze w poście 4 drużyna Koty Kulomioty obstawiła po za niskim kursie mecz Juventusu, zdobywając tym samym nieregulaminową bramkę?
Terminarz był znany już przed rozpoczęciem pierwszej kolejki. Zgodnie z regulaminem (patrz pkt. 15) można podawać swoje typy na wszystkie kolejki danego tygodnia już w poniedziałek. Pary są rozpisane na wszystkie kolejki, a sam terminarz będzie aktualizowany najpóźniej w niedzielę. I tu od razu nadmienię, że faktycznie w tym tygodniu są 4 kolejki do rozegrania. To niedopatrzenie, przepraszamy. Postaramy się podawać dwudniowe kolejki w środku tygodnia.trochę przesadziliście z tym tematem ale trudno 24 godziny nie wiem czy wy wiecie ze niektórzy pracują
w regulaminie jest zapis, że można przeoczyć raz datęPrzypominam wszystkim aby nie zapominali co musi znaleźć się w oddanych typach. Chodzi tu zwłaszcza o brak dat, bo widzę że to zdarza się dosyć często. Mniejsza z tym, jeśli jest kolejka jednodniowa, ale przy dwudniowych polecą minusowe bramki. Pamiętajcie również o podawaniu bukmachera i o podaniu w jakiej roli występujecie w meczu (gospodarz/gość).
Ale jest punkt mówiący o tym że typy trzeba podać do godziny 17:00 danej kolejki konkursowej.http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-ii-liga-83839.html#post3176570
Zmieściłem się w czasie, w regulaminie nie widze punktu, który zakazuje grać takie mecze (np. typy można oddawać maksymalnie do 5 minut przed rozpoczęciem spotkania)