>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

booryss 66

booryss

Użytkownik
Teraz oddajemy typy do 8 kolejki rozgrywek, która odbędzie się w dniach wtorek-środa (28.11-29.11). Typy można oddawać do czwartku do 17:00!!!

Oto zestaw par:

11 kolejka

Marcin-Odra - Nihiliści
Orlęta - H52FootballTeam
Buffalo Soldiers - Czechówka Lublin
Definicja Kibol - Koty Kulomioty
The Witcher&#39;s - Mamrot Squad

Czy tylko ja czegos nie rozumie z tego komunikatu napisango przed moda III Ligi ?

// mój błąd - nie zmieniłem dnia przy kopiowaniu.

booryss 66

booryss

Użytkownik
Zgadzam sie z przedmówcą, dlaczego lecimy tak szybko z tymi kolejakami ? a co z pucharami, jest jakas szansa na zroganizowanie ich zamiast, tak szybko lciec z kolejkami ligowymi ? a skoro juz tak szybko gramy to mozna zagwarantowac ze na koniec sezonu ruszy kolejny ?

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Zgadzam sie z przedmówcą, dlaczego lecimy tak szybko z tymi kolejakami ? a co z pucharami, jest jakas szansa na zroganizowanie ich zamiast, tak szybko lciec z kolejkami ligowymi ? a skoro juz tak szybko gramy to mozna zagwarantowac ze na koniec sezonu ruszy kolejny ?
3 kolejki na tydzień daje nam prawie 2,5 miesiąca rywalizacji. Czy to jest krótko?? Myślę że nie, a wręcz idealnie. Co do następnej edycji tutaj już musi wypowiedzieć się Marcin.

troglak 312

troglak

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć czemu za 9 kolejkę rozliczono mi remis. Mam 1 lub 3 bramki w zależności od tego jak moderator (miał to rozpatrzyć), a przeciwnik nie ma żadnej bramki.

V 256

vernix

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć czemu za 9 kolejkę rozliczono mi remis. Mam 1 lub 3 bramki w zależności od tego jak moderator (miał to rozpatrzyć), a przeciwnik nie ma żadnej bramki.
W regulaminie jest jasno napisane jakie typy są dozwolone. Twój był niezgodny z regulaminem. Pisanie pod typami, że &quot;jeśli typ byłby nie uwzględniony to dam inny&quot; nie przejdzie. Co więcej liczenie takiego typu byłoby nie fair wobec Twojego przeciwnika, który podał 4 typy wg wzoru i zgodnie z regulaminem.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom