Wiele razy organizatorzy pisali przy podawaniu par w poszczególnych kolejkach że jeśli jest na 1 dzień dana kolejka to daty i godz nie trzeba pisać bo i tak sami sobie podliczamy. Możesz sprawdzić to w III lidze napewno znajdziesz takie wpisy uzytkownika aislinnek.gdzie to wyczytałeś zresztą ja się nie kuce o to tylko chce żeby oddali mi moje 3 ptk niby za brak godziny śmieszne
Owszem Tanowia nie podaje godzin a Clipersi nie podają ligiTanovia nie podaje godzin meczów w typach.
Nie ma w nim nazwy ligi. Więc powinno się osunąć ten zapis o wprowadzaniu jej i bez względu czy to jest jedna kolejka na dzień czy jedna na trzy dni powinny być daty spotkań i godziny i konsekwentnie karać od samego początku ujemnymi bramkami, teraz ta dyskusja proszę Panów juz chyba jest za późno.
Nie wiem skąd wziąłeś informacje, że nie podaje godziny:zoltakartka:. Co do tego powyższego sporu o ujemne bramki dla zespołu Tanovia w meczu ze mną to możecie cofnąć mu tą karę. Ze swojej strony nie będę robił problemu o to. I tak nie miałem zamiaru brać udziału w przyszłym sezonie, więc ten wynik nie wpłynie jakoś znacząco na moją sytuacje. PozdrawiamFrestile Team nie podaje godziny i ligi
Popieram. Klawiatura co niektórych piecze w palce, że ciężko wstukać parę cyferek? W tej chwili to jest A, a większość w tym prowadzący konkurs robi B...Nie ma w nim nazwy ligi. Więc powinno się osunąć ten zapis o wprowadzaniu jej i bez względu czy to jest jedna kolejka na dzień czy jedna na trzy dni powinny być daty spotkań i godziny i konsekwentnie karać od samego początku ujemnymi bramkami, teraz ta dyskusja proszę Panów juz chyba jest za późno.
dzięki wszystkim za grę, mam nadzieję, że chociaż teraz zostanę potraktowany poważnie i dostane rzeczywiście te nagrody które wygrałem i są tu napisane, bo nagrodę za 2 miejsce w pierwszej edycji, w tym konkursie otrzymałem dopiero w zeszłym tygodniu, a poza tym była nie taka o jaką prosiłemZwiązku z zakończeniem II sezonu tego konkursu, mamy dla niektórych drużyn nagrody.
Za Mistrzostwo Ekstraklasy Forum.bukmacherskie.com drużyna FC Herman otrzymuje: koszulkę Bet-at-home oraz kubek Tobet.com
Za Wicemistrzostwo Ekstraklasy Forum.bukmacherskie.com drużyna FCW otrzymuje kubek Tobet.com
Brązowy medalista naszych rozgrywek, drużyna 2fast otrzymuje kubek Tobet.com
Za zwycięstwo w I lidze, drużyna Latynosi otrzymuję talię kart Unibet + smycz Unibet
Za zwycięstwo w II lidze, drużyna Huragan Bobrowniki otrzymuje smycz Unibet + czapeczkę Unibet
Za zwycięstwo w III lidze, druzyna xxxxxxx otrzymuje do wyboru: smycz, talie kart lub czapeczkę
Dane do wysyłki gadżetów proszę nadesłać do mnie na PW. W tytule wiadomości proszę wpisać nagrody za FB League
Gratulację dla wszystkich nagrodzonych.
Dobra już wiem dodałeś mi trzy punkty za przegrany mecz z drugiej kolejki z Gts przywidz ktury został wykluczony.asalinek zapisałeś mi w tabeli 49pkt. według mojego podliczenia mam ich 46 podobnie jak Zagłębie Team oraz Wściekłe Filipy.
Marcin nie zauważył, że wyniki wyciągnął z tabeli po 21. kolejce. Jeżeli nie ma sprzeciwów, protestów do wyższych instancji ani niczego takiego to tabela jest oficjalna.Czy tabela w temacie Ekstraklasy jest oficjalna? Bo jestem tam sklasyfikowany na 3 miejscu, a Marcin-Odra w swoim poście napisał coś innego.
Pytanie do Marcina, ja nawet nie wiem jakie są nagrody szczerze mówiąc.Jeśli rzeczywiście mam 3 miejsce to czy mogę kubek Tobet wymienić na inną nagrodę? Jeśli nie to proszę o przekazanie tej nagrody osobie mającej 4 miejsce, bo mam już w domu 2 takie kubki;]
Dokładnie tak.Dobra już wiem dodałeś mi trzy punkty za przegrany mecz z drugiej kolejki z Gts przywidz który został wykluczony.