>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Mecz Universidad de Chile-Deportes Iquique, który typowałem został przerwany w drugiej połowe, gdy kibice gospodarzy wrzucali pirotechnikę na boisko więc chciałbym podać na sobotę zastępczy typ, a mianowicie:
21:00 The Strongest-La Paz 1 @ 1,50 Sportingbet

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Następna kolejka w weekend (2dni dla wszystkcih lig oprócz III); od jutra podajemy typy, również jutro tabele za Ekstra i III.

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Szkoda że niema tabelek bo nie wiem o co gram. Dzięki za rywalizację i prowadzącym za trud który wkładają w te podliczenia. Pozdrawiam.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Aislinnek chyba mnie nie lubi, bo wysłałem mu podliczone ostatnie kolejki III ligi, a mimo to ich nie dodał :p Rozumiem brak czasu czy coś, ale skoro wczoraj dodał Ekstralige to chyba jakiś czas miał ;)

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Aislinnek chyba mnie nie lubi, bo wysłałem mu podliczone ostatnie kolejki III ligi, a mimo to ich nie dodał :p Rozumiem brak czasu czy coś, ale skoro wczoraj dodał Ekstralige to chyba jakiś czas miał
Wybacz, odczytałem to w nocy w czwartek i w piątek rano zapomniałem, a skupiłem sie na Ekstraklasie ze względu na to, iż oni kończą w tym tygodniu.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Podliczyłem I i II ligę. Tabele jak zrobię wrzucę od razu. Jak widzicie trochę pracy było,bo musiałem zweryfikować wyniki drużyn zdyskwalifikowanych za notoryczne nie podawanie typów.I tak były to drużyny:
I liga: Warta Międzychód,Deptacze Kałuży,Duma Powiśla
II liga: Królewscy,Tyfy-Tyfy,Eagle Eye,GKS Dawczany,Trudne Sprawy

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Podliczę wszystko w weekend
@marsqs3lby
mam wyniki od Ciebie, ale dosłownie mam internet na 2minuty i wrzucę je wieczorem

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Jak wygląda sprawa z uzupełnieniem poszczególnych lig. widzę że trochę ekip zostało wycofanych czy będą dobierani za nich gracze z ligi niżej czy ligi będą niekompletne ?
Dziękuję za rywalizację.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
zaznaczyć ci mecze gdzie nie podają godzin w typach jak i ligi z jakiej jest typ to tez trzeba
czy lepiej nie

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
16. Co musi znajdować się na kuponie drużyny:
Numer kolejki
Kto z kim gra
kto jest gospodarzem, a kto gościem
Data i godziny rozpoczęcia spotkań oraz liga
typ, aktualny kurs oraz bukmacher

odejmijcie wszystkim bramki od początku ligi jeśli niema któregoś z powyższych zapewniam ze będę w 3

Do góry Bottom