>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Czorty Police, bo mają tyle samo punktów co Wściekłe Filipy ale w bezpośrednim dwumeczu był remis w Policach 4:4 a w Filipach Czorty wygrały 4:0.
Nie takiej odp oczekiwałem...;) szkoda ze przegralem tylko bezpośrednim meczem...Gratuluje wygranej i dzięki innym za grę.

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Czy tabela w temacie Ekstraklasy jest oficjalna? Bo jestem tam sklasyfikowany na 3 miejscu, a Marcin-Odra w swoim poście napisał coś innego.
Jeśli rzeczywiście mam 3 miejsce to czy mogę kubek Tobet wymienić na inną nagrodę? Jeśli nie to proszę o przekazanie tej nagrody osobie mającej 4 miejsce, bo mam już w domu 2 takie kubki;]
Podbijam. Interesuje się ktoś tym konkursem jeszcze?:razz:

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Tak jak pisałem Marcinowi - rezygnuję ze względu na brak czasu. Jeżeli ktoś kto przejmie konkurs po mnie będzie chciał moje szablony do podliczania czy cokolwiek to uderzajcie na PM albo gg, na gg będzie naturalnie szybciej.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dziękuję osobom, które zajmowały się konkursem. Kawał dobrej roboty.
Nagrody zostaną wysłane w przyszłym tygodniu.
We wrześniu wracamy do konkursu, teraz powoli sezon się kończy, więc nie ma sensu startować z III sezonem.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
&quot;Ogłoszenia parafialne&quot;
Ruszamy z III sezonem naszej ligi forumowej. Firma William Hill zgodziła się wesprzeć konkurs nagrodami. Do podziału jest 1000pln.
Pula zostanie podzielona na wszystkie ligi. W Ekstraklasa i I lidze prawdopodobnie będą troszkę wyższe nagrody (ponieważ gracze biorą udział po raz 3)
Potrzebujemy do pomocy 2-3 użytkowników, którym można zaufać, mają czas i ochotę zająć się konkursem (zrobić terminarz, prowadzić tabele, poprawiać błędy itp)
Jeśli ktoś jest chętny to proszę o zgłoszenia na priv. W ciągu 24-48h zostanie otworzony temat z zapisami.
Pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, trochę mało precyzyjnie zrobiłem temat z zapisami.
Jeśli ktoś nie brał udziału w tym konkursie to oczywiście może się zapisać w tym temacie. Proszę też wpisywać nazwę drużyny.

Do góry Bottom