>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

G 35

gesio

Użytkownik
troche nie fer ze zabieracie mi 2 gole, jest to moj pierwszy jakikolwiek blad gdzie zapomnialem czegokolwiek, nigdywczesniej nie zdarzylo mi ise zapomniec ani litery ! a wy odrazu zabieracie gole, a gdzie chociaz ostrzezenie?
inni maja ostrzezenia to i ja chce miec ostrzezenie, a nie zabierac mi wygrana i wazne 3 pkt !!!

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
troche nie fer ze zabieracie mi 2 gole, jest to moj pierwszy jakikolwiek blad gdzie zapomnialem czegokolwiek, nigdywczesniej nie zdarzylo mi ise zapomniec ani litery ! a wy odrazu zabieracie gole, a gdzie chociaz ostrzezenie?
inni maja ostrzezenia to i ja chce miec ostrzezenie, a nie zabierac mi wygrana i wazne 3 pkt !!!
Ale z Twoich typów nie wynika w żaden sposób na kogo grałeś.Można przymknąć oko na niepodanie daty czy bukmachera,ale w tym przypadku nie masz co liczyć na taryfę ulgową! Koniec tematu.

G 35

gesio

Użytkownik
mamy wylonic najlepszego typera czy typa co gra na kurs 1.4 i wygrywa ? nobez komentarza!
wystarczy spojrzec na kurs zeby zobaczyc ze wszystkie typy toi typy na gospodarzy, ja tu nie widze zadnej filozofi, no ale tak trzeba zagrac sluszne 3 pkt, bo to lider, i po oma uciec reszcie!? brawo za podejscie do sprawy
brak daty i brak na kogo gramy = rowny problem, wiec glupie jest ze za jedno sie daje ostrzezenie a za inne nie, tym bardziej ze to pierwszy blad od tylu miesiecy podawania typow !

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
A skąd ktoś ma widziec czy grasz na gospodarza czy np. over 3.5? Przecież to logiczne że bez daty możemy się domyśleć o co chodzi a bez typu niby jak to zrobić? Przecież opcji do grania jest pełno i kursy w jednym meczu często się pokrywają na np. over i win. Nie ma co się kłócić.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Właściwie AdrianZz wyczerpał temat będąc poza ligą.
Mój błąd, że nie uwzględniłem takiego czegoś w regulaminie, ale po prostu tego nie przewidziałem, w zeszłym sezonie nie było tego typu problemów.
Wiesz, szczerze średnio mnie interesuje kto jest liderem, specjalnie levy pilnuje lig I i II, a ja Ekstraklasy i III ligi, żeby nie było pomówień, że rozstrzyganie takich spraw jest &quot;pod siebie&quot;;
Brak daty nie jest równoznacznym problemem z brakiem tego na kogo gramy, są dwa dni, przy sprawdzeniu meczu znajdę to jakoś; często wiem kiedy mecz był grany, to najlżejsze wykroczenie, więc tylko za nie o ile mnie pamięc nie myli jest przewidziane ostrzeżenie; kursów mogę szukać, ale czasami są one bardzo zbliżone na 1 i 2 albo na X i 2 i co wtedy? Myślisz, że będziemy dostosowywać, że przecież widać, że wszystko grałem na remisy?
Stawiam np. wirtualny na najbliższą kolejkę
Drużyna A - Drużyna B
Goście
1. FC Nurnberg - SPVGG Greuther @3,20 Bah
2. Blackburn - Bolton @3,30 Bah
3. Dungannon Swifts - Ballymena United @2,50 Bah (Irl. Północna)
4. Valenciennes - Ol. Lyon @3,00 Bah
Sprawdź kursy i zobacz na kogo grałem?
Jeżeli masz wątpliwości mogę zasygnalizować problem Marcinowi, który pewnie tu nie zagląda; on to rozstrzygnie jako najwyższa instancja.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
@ gesio-jak tak bardzo ci zależy to mogę oddać ci nasz pojedynek walkowerem,odzyskasz wtedy stracone punkty? Bo dla ciebie widzę liczy się tylko zwycięstwo,nie ważne że nie przestrzegasz kilku bardzo prosty zasad naszej ligi. Naprawdę tak ciężko zaznaczyć typowaną drużynę? Jak już nie chce ci się wpisać tej jedynki czy dwójki,to są inne sposoby na czytelne zaznaczenie kogo typujesz! Ale Ty chyba jesteś z tych co tylko chcą brać,nie dając nic od siebie..

czort 31

czort

Użytkownik
mamy wylonic najlepszego typera czy typa co gra na kurs 1.4 i wygrywa ? nobez komentarza!
wystarczy spojrzec na kurs zeby zobaczyc ze wszystkie typy toi typy na gospodarzy, ja tu nie widze zadnej filozofi, no ale tak trzeba zagrac sluszne 3 pkt, bo to lider, i po oma uciec reszcie!? brawo za podejscie do sprawy
brak daty i brak na kogo gramy = rowny problem, wiec glupie jest ze za jedno sie daje ostrzezenie a za inne nie, tym bardziej ze to pierwszy blad od tylu miesiecy podawania typow !
Zawsze twierdziłem że leprzy jest ten który trafi 1,4 niż ten który spudłuje 4,1.

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 35

gesio

Użytkownik
@ gesio-jak tak bardzo ci zależy to mogę oddać ci nasz pojedynek walkowerem,odzyskasz wtedy stracone punkty? Bo dla ciebie widzę liczy się tylko zwycięstwo,nie ważne że nie przestrzegasz kilku bardzo prosty zasad naszej ligi. Naprawdę tak ciężko zaznaczyć typowaną drużynę? Jak już nie chce ci się wpisać tej jedynki czy dwójki,to są inne sposoby na czytelne zaznaczenie kogo typujesz! Ale Ty chyba jesteś z tych co tylko chcą brać,nie dając nic od siebie..
zadne wygrywanie walkowerem mnie nie interesuje
i to nie ze niechce wpisywac, poprostu mi to umknelo, po raz pierwszy od dwoch sezonow zapomnialem czegokolwiek, tak to zawsze wszystko w 100% gralo

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
W mojej części ligi wszystko podsumowane. Idą święta; meczy mniej (niby gra Anglia, Belgia, bodajże Szkocja i Izrael) ale też zrobimy sobie przerwę świąteczną; częśc osób pewnie wyjechało, częśc chce odpocząć także od konkursów, także wrócimy pewnie po nowym roku.
e: w III lidze pomyłka, ale tylko przy drużynie FC Silesia, więc tabeli to nie zmienia.
Tak więc z okazji zbliżających się świąt życzę wszystkim spełnienia marzeń.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Z mojej strony również wszystkie 9 kolejek podliczone,tabele też uaktualnione.
Życzę wszystkim Wesołych Świąt przy tej okazji,no i do zobaczenia w konkursie już w nowym,2012 roku ????

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Znowu błąd. Nie powinienem mieć 21 punktów ? Drużyna KS Strzelec. Potem będzie brakować ????
Przepraszam najmocniej,już poprawiłem w swoich zapiskach więc nie bój się nie zgubię tych 2 punktów Twoich przy kolejnej tabeli.
@aisslinek-no taki błąd mały,po prostu skopiowało mi się 2 razy;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Aisslinka proszę o korektę w parach na niedzielną kolejkę w 1 lidze. Bo wrzucił, że 10 i 11 kolejka to mecz i rewanż pomiędzy tymi samymi ekipami i dwa razy wg. tego gram na wyjeździe.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Dzięki ais za PW, zapomniałbym w ogole o FB a tu miła niespodzianka. Przynajmniej w jednym konkursie można liczyć na życzliwość prowadzących ???? Pozdro

Do góry Bottom