>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
1. Quuens Park Rangers - West Bromwich Albion 1 @2,20 Bah
2. Stade Brestois - AS Saint Etienne 2 @3,10 Bah
3. Evian - Valenciennes 2 @3,10 Bah
4. OGC Nice - Stade Rennes 1 @3,00 https://affiliates.bet-at-home.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_28794b_23382]Bah
[/url]
Proszę o zamienienie tego na to:
1. 03.12.2011, 16:00 Quuens Park Rangers - West Bromwich Albion 1 @2,20 Bah
2. 03.12.2011, 19:00 Stade Brestois - AS Saint Etienne 2 @3,10 Bah
3. 03.12.2011, 19:00 Evian - Valenciennes 2 @3,10 Bah
4. 03.12.2011, 21:00 OGC Nice - Stade Rennes 1 @3,00 https://affiliates.bet-at-home.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_28794b_23382]Bah
[/url]
http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-i-liga-67900.html#post2550937
ku formalności :p

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dlaczego nie uwzględniono mnie w tabeli ?
Dlaczego za 2. kolejkę zaliczono mi tylko 3 bramki ?
http://forum.bukmacherskie.com/f357/ii-liga-terminarz-i-wyniki-67894.html#post2549432

domyślam się, że powodem może być oddanie typów o 17:01, ale bądźmy normalni, ludzie.
Dobrze się domyślasz.Po to jest regulamin żeby go przestrzegać,po to są kary żeby je wykonywać jak złamiesz regulamin.Pierwszy sezon był poligonem doświadczalnym,tam były wybaczane drobne błędy popełniane przez niekórych z uporem maniaka.
A co do tabel przepraszam,przeoczyłem w obu po 2 drużyny ale już jest wszystko poprawione.W razie uwag pisać śmiało.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Dobrze się domyślasz.Po to jest regulamin żeby go przestrzegać,po to są kary żeby je wykonywać jak złamiesz regulamin.Pierwszy sezon był poligonem doświadczalnym,tam były wybaczane drobne błędy popełniane przez niekórych z uporem maniaka.
A co do tabel przepraszam,przeoczyłem w obu po 2 drużyny ale już jest wszystko poprawione.W razie uwag pisać śmiało.
Facet, to nie jest np. 17:30, a 17:01, więc ledwo 60 sekund spóźnienia.
Na dobrą sprawę mecze się jeszcze nie zaczęły, po prostu poprawiałem post, tzw kosmetyka, stąd to niewyrobienie się. Nie trudno się tego domyślić, wystarczy chcieć. Wystarczyło pomyśleć i przymknąć oko, absolutnie nikt nie miałby z tym problemu.
Jeśli chodzi o tych maniaków, to ze mną nigdy nie było problemu, także mogłeś &#39;wybaczyć&#39; ten drobny błąd.

więcej normalności, a nie formalności, kolego !

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Facet nie masz czasu to nie graj i tyle!1 minuta,30 czy 100-podajesz typ po czasie i tyle.Miałeś kilka dni na podanie typów,a Ty robisz to po czasie.Akurat w tym momencie nie ma miejsca na moją wyrozumiałość,a uwierz mi potrafię nią obdarzyć zupełnie obojętne mi osoby,chociażby Ciebie.
Jak coś Ci nie pasuje,poskarż się Aislinnkowi,może on Ciebie zrozumie.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Jeżeli mam być szczery, to może to jest trochę formalności bam, i poniekąd rozumiem Twoją frustrację, ale właśnie po to mozemy teraz oddawać typy na cały tydzień od razu, żeby było mniej typów po czasie i każdy miał na tyle dużo czasu, żeby to zrobić.
Nie sprawdziłem czy odjęcie bramek w Twoim wypadku zmieniło wynik meczu, ale weź pod uwagę hipotetycznie sytuację w której cofamy Ci ujemne punkty.
W następnej kolejce ja podaję typy o 17:01, zgodnie z regulaminem jest to (-2), w dodatku od tego (-2) zależy wynik meczu; mój przeciwnik powinien się domagać dla mnie kary, a żeby być konsekwentnym skoro nie dana była innemu graczowi nie powinna być także dana mnie, później mamy pogłoski o faworyzowaniu prowadzących konkursy.
Starałem się, żeby regulamin mówił wszystko jednoznacznie i aby nie było zbyt dużo niedociągnięć i może to trochę zbyt formalne, też byłbym sfrustrowany taką sytuacją, ale jednak jest to napisane jednoznacznie.

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Wyniki 3 kolejki:
Portowcy 0-3 Davies
GKS Dawczany 2-5* Trudne Sprawy
Tyfy-Tyfy 0-0 Eagle Eye
Rossoneri 1-4 KS Strzelec obustronny w/o
Huragan Bobrowniki 2-5 Green Life Style
Promień Żary 0-0 Królewscy obustronny w/o
*(-2 za typy po czasie)
Za co niby obustronny v.o. ?
edit levy42:mój błąd,czysto techniczny już poprawiony.to przez łzy po przegranej United;)

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Podejrzewam, że przypadkiem się skopiowało levyemu. Wynik 1-4 jest wpisany, przy obustronnym W/O byłoby 0-0 tak jak w meczu Promień Ż - Królewscy

czort 31

czort

Użytkownik
Raczej pomyłko obustronny w/o powinno być przy meczu piętro wyżej czyli
Tyfy-Tyfy 0-0 Eagle Eye.
Jednocześnie wnioskuję do asalinka że jeśli na weekend daje dwie kolejki to żeby zamiast 1 kolejki sobota i 2 niedziela było, 1 kolejka piątek, sobota, 2 niedziela, poniedziałek.
jesli natomiast w weekend jest jedna kolejka może być tylko sobota i niedziela z pominieciem piątku i poniedziałku.

Do góry Bottom