>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

czort 31

czort

Użytkownik
Nastąpiła pomyłka postawiłem mecz Herthy vs schalke 04 mecz odbył się 09-12-2011 o godzinie 20:30 a więc nie miałem możliwości znania wyniku wiem że to nie zgodne z regulaminem ale byłem pewny że mecz jest dziś i nie tyle proszę organizatora tylko mojego przeciwnika o zaliczenie mi meczu a jeśli to nie możliwe to żebym nie miał sankcji -2 naprawdę nie miałem na celu jakiegokolwiek oszustwa co świadczy o tym że mecz odbył się później niż postawiłem posta.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Zapomnialem podac typy na dzisiejzsa kolejke ktora trze bylo podac do 17. Mam sobie odpuscic juz ta kolejke czy jak podam teraz typy co i tak zostanie ukarany?

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wyniki po 5 kolejkach uzupełnione.Jak się coś nie zgadza to piszcie! Tabele później jak już nikt nie będzie miał uwag do wyników.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Nastąpiła pomyłka postawiłem mecz Herthy vs schalke 04 mecz odbył się 09-12-2011 o godzinie 20:30 a więc nie miałem możliwości znania wyniku wiem że to nie zgodne z regulaminem ale byłem pewny że mecz jest dziś i nie tyle proszę organizatora tylko mojego przeciwnika o zaliczenie mi meczu a jeśli to nie możliwe to żebym nie miał sankcji -2 naprawdę nie miałem na celu jakiegokolwiek oszustwa co świadczy o tym że mecz odbył się później niż postawiłem posta.
  • W przypadku podania mniej niż 4 typów (lub np. jednego typu o innej dacie niż zaplanowana kolejka) nie ma ujemnych punktów, po prostu liczymy typy z mniej niż czterech meczy.

http://forum.bukmacherskie.com/f357/i-liga-terminarz-i-wyniki-67893.html#post2561277
a ja (czyli drużyna Goorale) w 5. kolejce powinienem mieć 3 bramki a nie 4, przeceniłeś mnie levy :p

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik

Wyniki 5 kolejki:

GKS Dawczany 0-3 Davies
Tyfy-Tyfy 0-3 Portowcy w/o
Rossoneri 3-0 Trudne Sprawy w/o
Huragan Bobrowniki 5-0 Eagle Eye w/o(wynik 5-0 utrzymany
Promień Żary 1-1 KS Strzelec
Królewscy 0-3 Green Life Style w/o
Dlaczego mój rywal t.j. Promień Zary dostał jeden punkt. Jego typy.
V kolejka
11.12.2011
Promień Żary - KS Strzelec
gispodarz
Bologna - AC Milan 2 @ 1.48
Novara - Napoli 2 @ 1.80
Villarreal - Real Sociedad 1 @ 1.92
Athletic Club Bilbao - Racing Santander 1 @ 1.40
unibet wszystko
A oto i wyniki
Bologna - Milan 2-2
Novara - Napoli 1-1
Villareal - Sociedad 1-1
Bilbao - Snatander 1-1
Więc proszę mi wytłumaczyć z skąd się wzięła ta jedna bramka.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dlaczego mój rywal t.j. Promień Zary dostał jeden punkt. Jego typy.

A oto i wyniki
Bologna - Milan 2-2
Novara - Napoli 1-1
Villareal - Sociedad 1-1
Bilbao - Snatander 1-1

Więc proszę mi wytłumaczyć z skąd się wzięła ta jedna bramka.
To był mój błąd,już poprawiony.W tabeli poprawka będzie naniesiona po następnych kolejkach.
Ps.starałem się do tej pory w ciągu 24 godzin od zakończenia kolejki podsumować jej wyniki i wrzucić tabelę. Była to żmudna praca,bo tylko mała część z Was podlicza swoje wyniki(a macie to w regulaminie zapisane!) stosunkowo szybko.Teraz będę czekał aż każdy z podających typy w danej kolejce je podliczy i wtedy będą oficjalne wyniki.Prędzej ich nie będzie i już widzę Wasze narzekanie w tym dziale,ale nie może być tak że ja i Ais próbujemy ogarniać prowadzenie tej zabawy,a Wy macie problem z podliczeniem własnych typów.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Być może niepotrzebnie się czepiam, ale wlaściwie co mój przeciwnik typował: http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2583919 Widzę że jest data, spotkanie, kurs, bukmacher ale nigdzie nie ma podanego typu.
Poprawiłem to w dwóch spotkaniach. Na pytania zainteresowanych, że z kursu przecież widać na kogo typujemy odpowiadam, że można też typować under/over; btsy i inne typy, a później mógłbym się dostosować.

Do góry Bottom