>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

T 3

tomason57

Użytkownik
Widzisz akurat dział &quot;konkursy&quot; nie wymaga logowania aby mieć dostęp do postów. Dziękuj za przyjęcie mojego zgłoszenia.
np, mam automatyczne logowanie i nie wiedziałem, że można wszystko czytać bez. ais

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
W pierwszym sezonie nie było w końcu kar (oprócz rocznej banicji) ale w tym już raczej tak, aczkolwiek jeżeli miałaby miejsce taka sytuacja to łaskawszym okiem każdy spojrzy jeżeli poinformujesz o takim fakcie.
Z trwaniem ciężko powiedzieć, zależy jaka będzie możliwość robienia kolejek (wiadomo, zima idzie i mniej meczy)

czort 31

czort

Użytkownik
Czy jest możliwość rozkładania kolejki na dwa posty np. w sobote stawiam dwa mecze i w osobnym poście w niedziele dwa?

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Czy jest możliwość rozkładania kolejki na dwa posty np. w sobote stawiam dwa mecze i w osobnym poście w niedziele dwa?
Chyba nie przeczytałeś dokładnie regulaminu więc ja Ci ułatwię, to zadanie i wklejam jeden z punktów, który dokładnie o tym mówi:
18. Na kuponie musi znajdować się 4 zdarzenia. Nie więcej, nie mniej! Typy muszą się znajdować w jednym poście!

czort 31

czort

Użytkownik
Tomason57 drużyna wildcast: Postaw typy w meczach 1 i 2 bo postawiłeś mecze ale nie postawiłeś typów w tych meczach.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dałem zakład Zastal z Treflem na Zastal +5.5. Czy to dozwolony typ? Bo teraz w regulaminie widzę coś o handicapie tylko głównym.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Sam w sobie handi nie jest zły (gramy handicapy takie, w których nie możemy dostać zwrotu); jednakże typy z piłki nożnej.

czort 31

czort

Użytkownik
Wiadomo że mecze weekendowe stawiamy do niedzieli 17:30 czu mecze piatkowe oraz poniedziałkowe mozna stawiac jako weekendowe rzecz jasna ze do ustalonego w regulaminie terminu.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
W którym wątku podliczamy?
W tym samym, w którym typujemy. Robimy to poprzez opcję cytuj. Następnym razem to sprawdź sobie, za nim się zapytasz, bo mogłeś sobie obejrzeć tematy z pierwszego sezonu, jeśli w nim nie uczestniczyłeś i wszystko by było jasne ale to tak na przyszłość.

Do góry Bottom