>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

R 9

rakan

Użytkownik
Gram w sobote i niedziele z druzynami wykluczonymi (AlexMaxElf i Katalończycy) wiec nie bede podawał typó bo i tak bedzie w/o
roger.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Zgłaszam swój własny błąd, gram na 3 mecze nie na 4, przypadkiem 4. mecz wpisałem zła datę, w sumie nie ja pierwszy ;)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Mecz Napoli-Juventus odwołany,jako że podałem typ na ten mecz to nie bardzo wiem co z tym zrobić. Podam typ zastępczy,a niech zdecyduje opiekun konkursu co z tym zrobić.
4.06.11.11 godz.19.00 Braga-Benfica: Braga over 1,5 @3,25

xavy 386

xavy

Użytkownik
Napisał Belfast Boy -&gt;

20. kolejka (05.11.2011)
Dominators - Patrioci Polscy
gospodarze
1# 05.11.11 19:45 RKC Waalwijk - FC Groningen 2 @2.00 Unibet
2# 05.11.11 20:00 Beerschot AC - Mons Bergen 1 @2.20 Unibet
3# 05.11.11 20:00 Real Betis - Málaga X @3.35 Unibet
4# 05.11.11 20:45 Novara - Roma 2 @2.15 Unibet
(-2 bramki na start :wink ????

1# ⛔ 1:1
2# ✅ 2:0 (2 bramki)
3# ✅ 0:0 (3 bramki)
4# ✅ 0:2 (2 bramki)

łącznie (po uwzględnieniu kary za spóźnienie): 5 bramek __

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Czytałem regulamin co do tego jak wygląda sytuacja gdy jest równa ilość punktów. I tam piszę, że mecze bezpośrednie. A jeśli np drużyna X wygrała pierwszy mecz 2:0, a drugi przegrali 3:1 to liczą się bramki na wyjeździe czy jest to liczone jako remis w dwumeczu i liczymy kolejny punkt jaki jest w regulaminie? Pytam teraz żeby potem nie było jakichś nie domówień.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Może i upierdliwy jestem ale nie ma rozplanowanej ostatniej kolejki, a ja chciałem wobec tego zaproponować by została rozłożona na trzy dni. Mianowicie chodzi o piątek, sobotę i niedziele. Wiadomo w piątek baraże do Euro, w sobotę mamy też eliminację MŚ na innych kontynentach, a i w niedziele tez się znajdzie co nieco do gry.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Z ogłoszeń parafialnych
Lecą drużyny:
Liga A: Opór Melanż
Liga B: Lotos
Liga C: Copra Elior Piacenza
Liga D: Królowie, Simpsonowie
Liga E: KS Stokłosa Polonia Piła
Liga F: Albatros
To wszystkie drużyny które mogły polecieć, także za wszystkie mecze z tymi drużynami każdy otrzymuje 3-0. Tak jak mówiłem w przyszłym sezonie będzie inaczej.

xavy 386

xavy

Użytkownik
@ aislinnek
Pisałem już przecież, że Belfast Boy niesłusznie zaliczył sobie typ:
4# 05.11.11 20:45 Novara - Roma 2 @2.15 Unibet
(-2 bramki na start :wink ????
jako trafiony, a w rzeczywistości w tym typie był remis, bo Roma wygrała 2:0, więc Belfast po odliczeniu bramek za późne podanie typów zdobył 3 gole.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
@ aislinnek Pisałem już przecież, że Belfast Boy niesłusznie zaliczył sobie typ: 4# 05.11.11 20:45 Novara - Roma 2 @2.15 Unibet (-2 bramki na start ) jako trafiony, a w rzeczywistości w tym typie był remis, bo Roma wygrała 2:0, więc Belfast po odliczeniu bramek za późne podanie typów zdobył 3 gole.
a i owszem, pisałeś. Jednak myślę, że zrozumiałeś jego typ jako handicap -2, a (-2) bramki na start oznaczały, że oddał typy po czasie (godz. 19:00). Typy na czyste zwycięstwo Romy były właśnie w okolicach 2,10 - 2,20, więc moim zdaniem jest poprawnie.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Zacząłem robić podsumowania, jest to pracochłonne, więc narazie ledwo dwie ligi. Jutro postaram się wrzucić wszystkie (zacznę od B i D), tak, żeby przed piątkiem było gotowe. Mam nadzieję, że się uda. Pytania, błędy zgłaszać, sprawdzić rywali, nie mam nic oprocz excela co mogłoby mi pomóc w zliczaniu tego, więc nie wykluczone, że gdzieś może być błąd.

G 35

gesio

Użytkownik
no u mnie w 20.kolejce jest blad, co przenosi sie bardzo na pozycje lidera ligi C
FCW - Serce w bieli , faktycznie jest 2-2, ale rywal typy po czasie (-2),a wiec 2-0

G 35

gesio

Użytkownik
sory ze post po poscie ale zauwazylem kolejny blad...
druzyna ATeam po 19.kolejkach miala 40pkt, pozniej 2 wygrane , czyli 46pkt, a w tabeli ma 48pkt, 2 pkt za duzo

Do góry Bottom