>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Chcialbym tylko poinformowac ze nie zapomnialem o konkursie ale drugi raz z rzedu zdarzylo mi sie zapomniec o podaniu typow. Teraz wlasnie chcialem to zrobic ale niestety typy nalezalo podac do 17:00. Przykro mi...

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Chcialbym tylko poinformowac ze nie zapomnialem o konkursie ale drugi raz z rzedu zdarzylo mi sie zapomniec o podaniu typow. Teraz wlasnie chcialem to zrobic ale niestety typy nalezalo podac do 17:00. Przykro mi...
Na przyszłość pamiętaj że możesz podać do 4h po czasie ????
już wie, napisałem mu to od razu na priv i podał typy parę minut przed 21 ;). ais

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Z Konkursu lecą kolejne teamy:
Liga C: Gary Muwałt
Liga D: Katalończycy, Jedyna PB
Liga F: Koguty, Lucky Loosers
W kolejce są kolejne teamy posiadające za dużo w/o, jednak które jeszcze są w konkursie
Liga B: Euskaltel
Liga C: Copra Elior Piacenza, Czerwone Diabły
Liga D: Duma Powiśla, Królowie, Simpsonowie
oraz w jeszcze dalszej
Liga A: Opór Melanż
Liga B: Lotos
Liga D: Królewscy
Liga F: Nożownicy
jednak nie tylko te, każdy sam wie jak często typował i czy może polecieć.
Mecze z drużynami wykluczonymi zostaną zweryfikowane (od 1. do 22. kolejki - wszystkie) jako 3-0 dla przeciwników, zostanie to jednak w tabelach uwzględnione na sam koniec.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Szukasz dziury w całym. Nie znajdę Ci tego teraz bo mam neta 32kbps, więc żeby odpowiedzieć na ten post czekam parę minut na wczytanie czegokolwiek, ale było to poruszone gdzieś na początku, jeszcze zanim ja, czy nawet na początku narosdz zajmowaliśmy się tym konkursem, i było o to pytanie. Padła odpowiedź - błąd w regulaminie, bet365 dozwolony. nie wpadłem na to, że nie został on poprawiony po takiej ilości czasu kiedy ja przejąłem ten konkurs.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Mam nadzieję że osoby, którym się konkurs znudził nie będą mogły uczestniczyć w kolejnych edycjach?
Muszę to dogadać z Marcinem ale nie sądzę. Albo będą mogły od najniższych lig, ale po odczekaniu sezonu. Przyznam szczerze nie rozmawiałem jeszcze na ten temat z Marcinem, ale jakaś banicja musi być.
Czy muszę tą kolejkę typować ?Skoro uzytkownik z którym gram TeddyEndżels został wykluczony a co za tym idzie i tak mam w/o 3:0 dla mnie? Dzięki za odpowiedź.
Nie musisz.
Aczkolwiek abstrahując od Twojej osoby, polecam podawać typy osobom, które są bliskie wylecenia nawet jeżeli mają pewne zwycięstwo, jeżeli chcą bawić się dalej.

pablex 77

pablex

Użytkownik
ja niestety musze zrezygnowac z dalszej gry, ostatnio nie mam czasu na podawanie typow ze wzgledu na zblizajaca sie wielkimi krokami obrone ....
jeżeli podasz typy na niedzielę (napisałem Ci na priv) to nie będziesz wykluczony, ponieważ 20. i 22. kolejkę masz z drużynami wykluczonymi więc i tak będzie W/O, a będziesz miał możliwość gry w następnym sezonie. ais

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Czy jeżeli podałem typ: Lyon - Real, typ: 2, a mój rywal jakiś czas później podał: Lyon - Real, typ: 2 (-1), to jego typ jest zgody z regulaminem, czy nie?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tak, było to omawiane już na początku tematu - oficjalne stanowisko Marcina - typ dopuszczalny
Jest to skrajnie głupie, bo tak naprawdę to typ powtórzony. I ten i ten odnosi się do zwycięstwa danej drużyny. Przemyślcie czy nie powinno być jak w Uczcie, bo trochę to jest nie logiczne.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Nie ja o tym decydowałem, ale jeżeli chcesz znać moją opinię to nie jest to skrajnie głupie. Tak samo jak typ X2 i 2.
Żeby trafić jakieś wartościowe (-1) to kurs na daną drużynę musi być przynajmniej 1,50; = 1 bramka, wówczas kurs na handi (-1) jest w granicach 2,20, czyli już za 2 bramki.
Podobnie w przypadku iksów, powiedzmy, jeżeli czysta dwójka jest za więcej niż 4,00 to X2 jest za mniej niż 2 więc raczej 1 bramka, podczas gdy tamto to 3.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jest to skrajnie głupie, bo tak naprawdę to typ powtórzony. I ten i ten odnosi się do zwycięstwa danej drużyny. Przemyślcie czy nie powinno być jak w Uczcie, bo trochę to jest nie logiczne.
W pełni się zgadzam.

Nie ja o tym decydowałem, ale jeżeli chcesz znać moją opinię to nie jest to skrajnie głupie. Tak samo jak typ X2 i 2.

Żeby trafić jakieś wartościowe (-1) to kurs na daną drużynę musi być przynajmniej 1,50; = 1 bramka, wówczas kurs na handi (-1) jest w granicach 2,20, czyli już za 2 bramki.

Podobnie w przypadku iksów, powiedzmy, jeżeli czysta dwójka jest za więcej niż 4,00 to X2 jest za mniej niż 2 więc raczej 1 bramka, podczas gdy tamto to 3.
Oczywiście, że jest skrajnie głupie.. Twoje wyliczenia są mało przekonujące. Szkoda, że nie widziałem tego wpisu wcześniej, bo... a zresztą. W uczcie taki typ to typ powtórzony, tutaj nie.. Mimo, że sam organizuję, podliczam niektóre konkursy to naprawdę ciężko to wszystko zapamiętać, tym bardziej, że nie ma o tym wzmianki w regulaminie.

freestyle 2

freestyle

Użytkownik
A ja się zgodzę z użytkownikiem aislinnek. Zakaz podawania tych samych typów jest oczywisty. Niektóre osoby pewnie zadowoliło by zdobycie 1 punktu, więc wystarczyło by żeby podali dokładnie takie same typy jak ich przeciwnik. Jednak gdy mówimy o typach: 2 i hcp 2 to wprowadzają one na tyle dużą różnicę (tak jak napisał aislinnek: w jednym przypadku zdobywamy 1 bramkę a w drugim 2), że wyklucza sytuacje remisową. Jak przy podaniu tych samych typów obaj gracze albo zdobędą taką samą ilość bramek albo nie zdobędą ich w ogóle tak w przpadku typu hcp może dodatkowo zajść sytuacja że jeden gracz zdobędzie 1 bramkę - drugi 2 bramki; jeden gracz nie zdobędzie bramki a drugi zdobędzie itp.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
tym bardziej, że nie ma o tym wzmianki w regulaminie.
Nasz błąd.
Myślę, że po sezonie (zakładam, że ostatnia kolejka będzie w następny weekend), musi nadejść czas podliczeń, nowych zapisów oraz potwierdzenia chęci uczestnictwa w nowym sezonie, także nie zaczniemy II sezonu przed zimą, będzie dużo czasu na dyskusje, propozycje zmian, zobaczymy czy będzie jakaś wola dyskusji ze strony użytkowników.
Błąd błędem, że nie ma tego w regulaminie, ale jak już mówiłem - nie ja to ustalałem, sam zastanawiałem się nad sensem tego i moim zdaniem ma to sens. Myślę, że jeżeli wielu osobom nie będzie się to podobać, to nie będzie problemu żeby to zmienić od nowego sezonu ;)

Do góry Bottom