Nie zgodze się z tym typem do końca.Trener Maciej Skorża napewno na pożegnianie chiałby wywalczyć jeszcze jedno trofeum ale nie bydzie to takie proste Górniccy czekają na decyzje czy bydom grać w Orange Ekstraklasie czy III lidze praktycznie pewne jest że w nastepnym sezonie bydom grać na trzecioligowym froncie.Wszyscy zawodnicy bydom chili pokazać się z jak najlpeszej strony poniważ bydom musieli po zakończeniu sezonu szukać nowych pracodawców,więc też mają o co grać.Każdy skazywał Górnik na porażke i to wysoką z Legią a tu proszę 2:0 do przodu na Łazienkowskiej można mówić że Legia chciała przegrać ten mecz żeby mieć szybciej urlopy ale to piłkarze Łęcznej mocno im w tym pomogli.W zespole dzisiejszych gości bardzo podobają się:Midzierski,Łabędzki,Niżnik są też młodzi Surdykowski,Stachyra,Sołdecki,Szymanek są głodni sukcesu i moim zdaniem dziś bydzoie ciekawe widowsko ale wydaje mi się że to piłkarze Łęcznej bydom cieszyć się z awansu do finału
Wygląda to tak że jest to gwara Śląska i nikomu nie możemy zabronić takowej pisowni !Nie zgodze się z tym typem do końca.Trener Maciej Skorża napewno na pożegnianie chiałby wywalczyć jeszcze jedno trofeum ale nie bydzie to takie proste Górniccy czekają na decyzje czy bydom grać w Orange Ekstraklasie czy III lidze praktycznie pewne jest że w nastepnym sezonie bydom grać na trzecioligowym froncie.Wszyscy zawodnicy bydom chili pokazać się z jak najlpeszej strony poniważ bydom musieli po zakończeniu sezonu szukać nowych pracodawców,więc też mają o co grać.Każdy skazywał Górnik na porażke i to wysoką z Legią a tu proszę 2:0 do przodu na Łazienkowskiej można mówić że Legia chciała przegrać ten mecz żeby mieć szybciej urlopy ale to piłkarze Łęcznej mocno im w tym pomogli.W zespole dzisiejszych gości bardzo podobają się:Midzierski,Łabędzki,Niżnik są też młodzi Surdykowski,Stachyra,Sołdecki,Szymanek są głodni sukcesu i moim zdaniem dziś bydzoie ciekawe widowsko ale wydaje mi się że to piłkarze Łęcznej bydom cieszyć się z awansu do finału
Chciałbym zapytać się kogoś czy to jest jakaś gwara regionalna czy coś ?? Bo ja się pierwszy raz spotykam z czymś takim. Jeśli nie to uważam, że osoba rangi moderator nie powinna w ten sposób pisać. Ja rozumiem że nie jest to forum związane z politologią ale są pewne granice. Zresztą sami zobaczcie jak to się czyta i jak to wygląda.
Pozdrawiam :zoltakartka:
Ale to jest forum , na którym każdy człowiek ma prawo do głosu błąd kolegi co prawda pewnie już go nie powtórzy ale poco szukać teraz dziury w całym.?Tak potwierdzam jest to gwara ślaska.
I można jej zabronić ;-)
Przykład: na maturze bądź języku polskim nie dopuszczalne jest posługiwanie się gwarą.
Masz oczywiście racje.Ale to jest forum , na którym każdy człowiek ma prawo do głosu błąd kolegi co prawda pewnie już go nie powtórzy ale poco szukać teraz dziury w całym.?Tak potwierdzam jest to gwara ślaska.
I można jej zabronić ;-)
Przykład: na maturze bądź języku polskim nie dopuszczalne jest posługiwanie się gwarą.
W każdym dziale gdzie piszemy analizy masz to na górze. Wystarczy poszukać, a nie pisać głupoty. Już to widze jak nie mogłeś znaleźć. Na bank Ci sie nie chciało :]Sorry że zawracam komuś głowę ale mam takie pytanko : jak zdobyć rangę typera??-wiem że to jest gdzieś napisane ale nie mogę znaleść.
Mam podobną prośbę. Proszę o zamknięcie tematu http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?mode=hybrid&t=7489 gdyż chcę utworzyć nowy w dziale "Kupony".Pytanie do któregoś z moderatorów !! Mam swój temat w dziale " Kupony " I chciałbym go przenieść do dizału " Kupony ze Statystykami " Co musze zrobić i jak to można zrobić ??