Godze sie z nieuczciwa porazka I co z tego ze nietrafilem zadnego typu jezeli ty zlamales regulamin. Ja sie go trzymalem i podawalem caly czas jako pierwszy typy.Mogles podac wczesniej typy mialbys wiekszy wybor ale nie bo ty czekales na rozwiazanie mojego typowania :] Zobaczyles ze nic nietrafilem to poczules sie zapewnie.Zreszta Prasa napisal ze trzeba trzymac sie regulaminu.Sory prof ale mogłeś sie wykazać w walce,w sobote.Ty nie trafiłeś żadnego typu,ja te dwa co podałem były trafne,ale dostałem mimo to ako=0.Więc nie rób z siebie ofiary i przyjmij porażke.Pozdro
Prof, wiążą mnie z Hajdukiem takie same koneksje jak i z Tobą czyli zerowe. Więc nie rób teorii spiskowej, po prostu Cię nie wylosowałem tylko Skwarito i koniec tematu.Godze sie z nieuczciwa porazka I co z tego ze nietrafilem zadnego typu jezeli ty zlamales regulamin. Ja sie go trzymalem i podawalem caly czas jako pierwszy typy.Mogles podac wczesniej typy mialbys wiekszy wybor ale nie bo ty czekales na rozwiazanie mojego typowania :] Zobaczyles ze nic nietrafilem to poczules sie zapewnie.Zreszta Prasa napisal ze trzeba trzymac sie regulaminu.
Swoją drogą ten punkt o trzech meczach obowiązkowych to głupota. Pierwszy raz widzę, by w takich turniejach nie można było postawić tylko jednego bądź dwóch typów. Ktoś naprawdę może nie mieć dostępu do neta przez jakiś czas, a kiedy już wraca zostają dwa mecze. I dostaje 0 pkt, bo brakło jednego typu?I co z tego ze nietrafilem zadnego typu jezeli ty zlamales regulamin.
Błąd w godzinie. Nie wiem czemu napisałem "14:00". Jeśli można zmienić to proszę o podanie godziny 18:00.1. 02.03.2010 14:00 Errani Sara - Cirstea Sorana ----- 1 - 1.40
http://forum.bukmacherskie.com/f211/turniej-glowny-i-runda-iv-cwiartka-42056.html
wojtek10611 - Adizg
wojtek10611
1. 02.03.2010 03:15 Zakopalova Klara (CZE) vs. Medina Garrigues Anabel (ESP) - over 20,5 - 1.90
2. 02.03.2010 18:00 Cornet Alize (FRA) vs. Zahlavova Strycova Barbora (CZE) - DW 2:0 - 2.72
3. 02.03.2010 10:30 Recouderc Laurent (FRA) vs. Kravchuk Konstantin (RUS) - 1 - 1.53
ako: 7,91
DOXXBET
prawda że typy są kolizyjne ???? ? ja dałem pierwszy na zwycięstwo 2:0 Cornet kolega dał po prostu zwycięstwo Cornet czyli praktycznie to samo.wojtek10611 - Adizg
Adizg
1. 02.03.2010 17:00 Szavay - Georges Typ: 1 @1,54
2. 02.03.2010 02:00 Safarova - Coin Typ: Under 18,5 @1,86
3. 02.03.2010 17:00 Cornet - Zahlavova Strycova Typ: 1 @1,72
AKO: 4,92
Unibet
btw. Tak jak mówiłem, optymistycznie wpisywaliście te typy. Minusów nastawiałem ze 20 za złe daty;]
w moim typie na Vinci w poscie:Od 1 rundy turnieju głównego typy można również brać od bukmachera DOXXBet.
Co więcej, zaraz po OOP liczą się godziny, które są w DOXXbecie. Oni zawsze mają wszystkie spotkania o prawidłowych porach.
Wszystkie typy muszą pochodzic od jednego bukmachera.
1 runda startuje we wtorek 02.03.2010.
No wlasnie, wczoraj wszystkie mecze byly zaplanowane na 18, a skoro dzisiaj do domu wrocilem dopiero o 19 to musialem typowac wczoraj.A przeczytaj dokladnie to co sam cytujesz: ZARAZ PO OOP liczą sie godziny z doxx. A poza tym chce zauważyć ze akurat wczoraj to wszystkie mecze zaplanowane byly na 18
Jak moga byc wszystkie mecze zaplanowane na 18. Oi tak piszą, bo pierwsze mecze zaczynają sie o 18, a o pozostałych nic nie wiadomo odzień wczesniej...No wlasnie, wczoraj wszystkie mecze byly zaplanowane na 18, a skoro dzisiaj do domu wrocilem dopiero o 19 to musialem typowac wczoraj.
Skoro byly pierwotnie zaplanowane na 18 to chyba powinny byc tak liczone? Bo jak ktos nie ma dostepu do internetu w trakcie dnia i chce podac typy wczesniej to ma liczyc na szczescie, ze akurat ten typ zostanie rozegrany wczesniej a nie pozniej?
O, to pisałem wczoraj.Chciałem tylko powiedzieć, że strasznie optymistycznie dajecie te typy na jutro. Połowa z nich będzie na minus, bo będą wg OOP to mecze środowe...:|
Ale jak chcecie.