>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Odpadłem przez to, że podałem tylko(choć w tym przypadku powiedziałbym, że aż) 2 typy. Miałem dostęp do kompa tylko rano i wieczorem, gdy wróciłem. Także zatypowałem ile mogłem. 3 typ nie może być po prostu liczony po 1,0? Co miałem Ferrera z Ferrero podać, który był na next dzień i byłoby wpisane &quot;zły dzień&quot;, ale przynajmniej reszta typów zaliczone? Znowu przez jakąś błahostkę odpadać? :| Podałbym z chęcią 3 typ, ale na 2 razy jak mogłem być w tym dniu takiej oferty niestety nie było.
Problem w tym, że o 12 były nawet 4 typy na ten dzień do podania...
Wiem, że to trochę kontrowersyjne, ale musimy się trzymać regulaminu. 3 typy to 3 typy...

L 209

lukbor10

Użytkownik
1. Wszystkie 3 typy muszą być z jednego buka? Czy mogę np. podać 2 z doxxbetu + 1 z unibetu?

2. Pary kolejnych rund są ustalane wg jakiegoś algorytmu czy ktoś to losuje? Pytam z ciekawosci.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
2. Pary są ustalane wg drabinki
1. Zaraz dopiszę do regulaminu, że z jednego bukmachera bierzemy typy.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
wylosowałem 4 Lucky Looserów : Assitalia, Hajduk, Leyton1 i peter2903. Z tej samej czapki co drabinki:|
Pokażcie, że zasłużenie dostajecie drugą szansę ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Przepraszam ale w regulaminie nic nie pisalo ze w przypadku remisu osoba ktora awansuje jest wylosowywana.Prasa dodales ten punkt dzisiaj wiec powinien on dopiero obiazywac od kolejnej rundy . W cwiarce nr 3 moj pojedynek zakonczyl sie wynikiem 3:3 &quot;Skwarito - prof 3:3 ( drogą losową awansował dalej Skwarito )&quot; by prasa Niezgadzam sie z tym i chcialbym rozegrac dogrywke.Akurat dzsiaj jest wolny dzien bo 1 runda nowej fazy turnieju rusza dopiero jutro a wiec jest jest czas by wspominana dogrywke rozegrac.

sztacheta 42

sztacheta

Użytkownik
Musze przyznać rację Prof , troszkę nie sprawiedliwe to jest że o tym kto awansuje decyduje losowanie , tym bardziej że jeszcze 4 innych użytkowników dostało 2 szansę przegrywając pojedynek a Prof nie przegrał a odpadł.
Tylko moja taka opinia

prof 62,3K

prof

Użytkownik
wylosowałem 4 Lucky Looserów : Assitalia, Hajduk, Leyton1 i peter2903. Z tej samej czapki co drabinki:|

Pokażcie, że zasłużenie dostajecie drugą szansę ????
Wspomniane osoby przegraly a ja zremisowalem i to ja powinienem ewentualnie zajac miejsce jednego z lucky &quot;looserow&quot;.Wkoncu nie przegralem bo moj pojedynek zostal nierozstrzygniety wiec bardziej zasluguje na to.Troche to niesprawiedliwe :;/:

pumass 0

pumass

Użytkownik
popieram to co napisał prof ... niesprawiedliwe to jest ...

a jesli chodzi o lucky looserow to moim zdaniem powinno sie wybrac te osoby ktore przegraly 3-2 i mialy w calych kwalifikacjach najwieksze AKO

skwarito 19

skwarito

Użytkownik
Przepraszam ale w regulaminie nic nie pisalo ze w przypadku remisu osoba ktora awansuje jest wylosowywana.Prasa dodales ten punkt dzisiaj wiec powinien on dopiero obiazywac od kolejnej rundy . W cwiarce nr 3 moj pojedynek zakonczyl sie wynikiem 3:3 &quot;Skwarito - prof 3:3 ( drogą losową awansował dalej Skwarito )&quot; by prasa Niezgadzam sie z tym i chcialbym rozegrac dogrywke.Akurat dzsiaj jest wolny dzien bo 1 runda nowej fazy turnieju rusza dopiero jutro a wiec jest jest czas by wspominana dogrywke rozegrac.
niesprawiedliwy to był ten remis, bo były w ofercie tylko dwa mecze wiec dwa typy podałem...

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Wspomniane osoby przegraly a ja zremisowalem i to ja powinienem ewentualnie zajac miejsce jednego z lucky &quot;looserow&quot;.Wkoncu nie przegralem bo moj pojedynek zostal nierozstrzygniety wiec bardziej zasluguje na to.Troche to niesprawiedliwe :;/:
Na tym polega losowanie lucky looserów. Nikt nie mówi że to jest sprawiedliwe...
Jest punkt w regulaminie mówiący co jest w wypadku remisu w fazie play-off
popieram to co napisał prof ... niesprawiedliwe to jest ...
a jesli chodzi o lucky looserow to moim zdaniem powinno sie wybrac te osoby ktore przegraly 3-2 i mialy w calych kwalifikacjach najwieksze AKO
Czy ( dajmy przykład Polaka ) ktoś liczył liczbe ugranych przez Kubota gemów w turnieju w Berlgradzie, gdzie jako Lucky Looser doszedł do finału? Nie. Po prostu wylosowali go spośród wszystkich przegranych w kwalifikacjach.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
bo go dopisales rano.....
W regulaminie pisanym pierwotnie był, jednak straciłem plik i ostatecznie poprawiałem stary. Dlatego ten punkt umknął. Ale tak miało byc od początku.
Prof, nie narzekaj, next time powalczysz. Kiedys w Pucharze UEFA też losowali kto przejdzie dalej i nikt nie płakał nad swoim losem ;|

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Chciałem tylko powiedzieć, że strasznie optymistycznie dajecie te typy na jutro. Połowa z nich będzie na minus, bo będą wg OOP to mecze środowe...:|
Ale jak chcecie.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
W regulaminie pisanym pierwotnie był, jednak straciłem plik i ostatecznie poprawiałem stary. Dlatego ten punkt umknął. Ale tak miało byc od początku.

Prof, nie narzekaj, next time powalczysz. Kiedys w Pucharze UEFA też losowali kto przejdzie dalej i nikt nie płakał nad swoim losem ;|
Przeciez mozna rozegrac dogrywke ktora bedzie sprawiedliwa dla wszystkich.Jest kilka meczy dzisiaj z WTA Monterey a wiec niebylo by problemu.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Jak się zgodzi Skwarito zagrajcie sobie dogrywkę prywatnie i jutro najwyżej zrobię zmianę. Jeśli nie to nie.

skwarito 19

skwarito

Użytkownik
Sory prof ale mogłeś sie wykazać w walce,w sobote.Ty nie trafiłeś żadnego typu,ja te dwa co podałem były trafne,ale dostałem mimo to ako=0.Więc nie rób z siebie ofiary i przyjmij porażke.Pozdro

rts 55

rts

Użytkownik
Mam pytanie do Ciebie Prasa, czy jest szansa, że jutro pojawi się więcej spotkań w ofercie lub będzie ona powiększona o kombinacje zdarzeń do meczów, które już są w ofercie? Pytam, bo teraz widzę, że większości przedstawionych spotkań nie ma możliwości kombinacji typu gemy itp., lub istnieje szansa, że mogą odbyć się w środę...

Do góry Bottom