>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

M 0

mariovamos

Użytkownik
Wydaje mi sie, ze są pary, z których żaden z graczy nie typował. Może ,,dokoptujecie&#39;&#39; do 2 rundy tych, którzy przegrali tylko 2-3? ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Pierwsza ćwiartka podliczona jest cała. Jeśli ktoś zobaczy jakiś błąd, nieścisłość proszę o PW.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Czy kolejna runda startuje z początkiem przyszłego tygodnia? Jeśli TAK,to trochę słaba oferta, jedynie kobiecy turniej w Monterrey, a panowie czekają do piątku na Davis Cup, wiec w sumie nie będzie z czego wybrać...
Z tego co zdążyłem zauważyć Unibet raczej nie daje challenger&#39;ów więc swoich typów raczej nie oprzemy na tego typu rozgrywkach
Jaką decyzję podejmą Moderatorzy?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Wydaje mi sie, ze są pary, z których żaden z graczy nie typował. Może ,,dokoptujecie&#39;&#39; do 2 rundy tych, którzy przegrali tylko 2-3? ????
Będziemy losować spośród wszystkich przegranych.
Czy kolejna runda startuje z początkiem przyszłego tygodnia? Jeśli TAK,to trochę słaba oferta, jedynie kobiecy turniej w Monterrey, a panowie czekają do piątku na Davis Cup, wiec w sumie nie będzie z czego wybrać...
Z tego co zdążyłem zauważyć Unibet raczej nie daje challenger&#39;ów więc swoich typów raczej nie oprzemy na tego typu rozgrywkach
Jaką decyzję podejmą Moderatorzy?
Ddoamy jednego bukmachera, który ma lepszą ofertę tenisową.

arturb_r1 0

arturb_r1

Użytkownik
Moim skromnym zdaniem to osoby, które odpadły/przegrały nie powinny już brać udziału dalej w konkursie gdyż jest to nie fair w stosunku to innych graczy ???? A Ci, którzy skreczowali powinni zostać zamienieni na wolne losy albo coś podobnego ????
Pozdrawiam

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
W każdym turnieju tenisowy do turnieju głównego wskakuje lucky looser jeżeli nie występuje ktoś z drabinki głównej, więc my postąpimy podobnie.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
jak tylko ktoś 2 ćwiartke w końcu podliczy....postaramy się do jutra rana to ogarnąć, jeśli się nie uda wystartujemy z drugą rundą we wtorek.

G 35

gesio

Użytkownik
II cwiartka

Dzień 1

27. mefisto666 - gesio

mefisto666

1. 23/02/2010 17:00 X. Malisse - J. Chardy typ 1 kurs 1.62 &lt;--- tu powinien byc minus
2. 23/02/2010 19:00 P. Luczak - J.I. Chela typ over 22.5 kurs 1.9
3. 23/02/2010 19:30 P. Petzschner - I. Karlovic over 24.5 kurs 1.75

AKO: 5.39
AKO Trafione: 1,62

post 44
prosze o poprawienie u mojego rywala... ;)

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
jak tylko ktoś 2 ćwiartke w końcu podliczy....postaramy się do jutra rana to ogarnąć, jeśli się nie uda wystartujemy z drugą rundą we wtorek.
no to miejmy nadzieję że od wtorku... ;) ja np jutro od 8-21 nie będę miał dostępu do neta więc nijak nie wrzucę typów ;)

G 35

gesio

Użytkownik
jak potrzebujecie ludzi do ogarniecia konkursu to piszcie, jakby co to jestem chetny, na 100% w poniedzialek do poludnia bym ogarnął ta cwiartke... :cool::grin:

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
jak potrzebujecie ludzi do ogarniecia konkursu to piszcie, jakby co to jestem chetny, na 100% w poniedzialek do poludnia bym ogarnął ta cwiartke... :cool::grin:
Jakbyś nie widział to ćwiartka II jest już podliczona.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Odpadłem przez to, że podałem tylko(choć w tym przypadku powiedziałbym, że aż) 2 typy. Miałem dostęp do kompa tylko rano i wieczorem, gdy wróciłem. Także zatypowałem ile mogłem. 3 typ nie może być po prostu liczony po 1,0? Co miałem Ferrera z Ferrero podać, który był na next dzień i byłoby wpisane &quot;zły dzień&quot;, ale przynajmniej reszta typów zaliczone? Znowu przez jakąś błahostkę odpadać? :| Podałbym z chęcią 3 typ, ale na 2 razy jak mogłem być w tym dniu takiej oferty niestety nie było.

Do góry Bottom