zlotysenat
Użytkownik
Moge Monaco zagrac na 5 dzien czy nie ?
Nie zwracałem się do ciebie, więc po co się udzielasz? Skoro są do tego konkursu przydzieleni moderatorzy, to są od tego żeby podliczyć ćwiartki. Nie trzeba być 24/h żeby to zrobić. Kiedy zamawiam kawę w kawiarni, to nikt mi nie mówi hasła typu: Co sam sobie nie potrafisz zrobić kawy, w czym problem? Także oszczędź sobie zachodu i nic nie odpisuj kolejny raz w ten sposób.ile ty masz lat? nie potrafisz mnożyc czy w czym jest problem? nie wiem...ale może jak zdejmiesz te okulary to będzie bardziej przejrzysta
No trochę przesadzasz z tym porównaniem, bo jak można porównywać pracę za którą dostaje się wynagrodzenie pieniężne z obowiązkami na forum, za które tak naprawdę moderatorzy nic nie mają... Jak dla mnie bezsens.Nie zwracałem się do ciebie, więc po co się udzielasz? Skoro są do tego konkursu przydzieleni moderatorzy, to są od tego żeby podliczyć ćwiartki. Nie trzeba być 24/h żeby to zrobić. Kiedy zamawiam kawę w kawiarni, to nikt mi nie mówi hasła typu: Co sam sobie nie potrafisz zrobić kawy, w czym problem? Także oszczędź sobie zachodu i nic nie odpisuj kolejny raz w ten sposób.
Poprawione, sorryWitam, znalazłem błąd w podliczeniu moich typów (link: http://forum.bukmacherskie.com/f211/kwalifikacje-iii-cwiartka-41764-9.html#post1482957 post 175). Chodzi konkretnie o typ:
3#26.02.2010, 3.00 Ferrero, J-C - Almagro, N Over 22.5 @1.80
Został on zaliczony jako minus ale było 6-1 5-7 6-2(27 gemów) więc typ powinien wejść i wynik meczu 2-2
unibet wrzuci jeszcze 2 mecze z challengera w Mykenach. Poza tym meczów było dużo, tylko że w nocy i rano, trzeba o takich rzeczach myśleć wcześniej...co jesli dzis jest pare meczy w tenisa a unibet ma w ofercie tylko jeden?? znaczy ze nie moge postawic i przegralem dzien??
No to podlicz sobie siebie i przeciwnika, chyba że jest jakiś kontrowersyjny typ to daj znać. Musisz poczekać aż moderator odpowiedzialny za ćwiartkę to podliczy.Kiedy zostanie podliczona cwiartka II? Bo mój przeciwnik nie typuje i nie wiem czy mam dzisiaj jeszcze typowac czy nie... ?
Prasa daj znac ????
Podajesz typ zastępczy.Podalem wczoraj typ na Ferrero. Wygrał 1 seta po czym jego przeciwnik skreczował. Czy ten typ zostanie mi uznany? Czy musze podac jakis typ zastepczy?
a on też nie oddał 3 razy typów... to co w takim razie ?Jeśli nie oddałeś typów 2x to odpadasz zgodnie z tym, co napisane jest w regulaminie, niestety nic się z tym nie zrobi...
Po jednym zakładzie na mecz można oddać.No tak, tylko ze w ofercie został tylko mecz Djokovicia, który wcześniej już grałem... a domyślam się że nie mogę podać już drugiego innego zakładu z tego meczu .. ?
Skoro Ty nie oddałeś ich 2 x i on miał awans to po co miał dawać typy..a on też nie oddał 3 razy typów... to co w takim razie ?