żaden regulamin nie zastąpi umysłu:?W pojedynku : Belmondo - RTS (moim) sytuacja ma się następująco - w I-szym dniu wygrał Belmondo, w II-im ja, a w III-cim trafiliśmy takie samo ako. Gramy w kwalifikacjach do 3 zwycięskich dni, więc będzie to policzone jako remis (2-2) i jeszcze jeden dzień więcej na rozegranie meczu do 3 zwycięstw np.(5-2), czy decyduje które ako było większe przed rozegraniem spotkań?
Regulamin się do tego nie odnosi jednoznacznie:
wymogi sponsoraregulamin to regulamin
zasady to zasady
wiec dostane pewnie za dzien 4 wszytkie typy nieuznane bo nie napisalem w jakim bukmacherze gram, ale po co to pisac skoro sie musi stamtad brac kursy.
Ten punkt dla mnie w regulaminie jest smieszny,ale godze sie z moja porazka
po 1 kolejce 1:0W pojedynku : Belmondo - RTS (moim) sytuacja ma się następująco - w I-szym dniu wygrał Belmondo, w II-im ja, a w III-cim trafiliśmy takie samo ako. Gramy w kwalifikacjach do 3 zwycięskich dni, więc będzie to policzone jako remis (2-2) i jeszcze jeden dzień więcej na rozegranie meczu do 3 zwycięstw np.(5-2), czy decyduje które ako było większe przed rozegraniem spotkań?
Regulamin się do tego nie odnosi jednoznacznie:
Ako:5.05 przepraszam za kłopoty ale zapomniałem wpisać akoDzień 4:
6. radek1234500 - Pietaszek89
radek1234500:
1. 26.02.2010 16:05 Baghdatis, M-Djokovic, Novak Over 9,5 gema - 1 Set @1.7
2. 26.02.2010 17:00 Becker, Benjamin - Nieminen, J 2 @ 1,80
1. 26.02.2010 22:00 Suarez-Navarro, C - Hercog, P 1 @ 1.65
Ako:
Ako trafione:
Unibet
No właśnie, wygrał.http://forum.bukmacherskie.com/f211/kwalifikacje-iv-cwiartka-41766-4.html
Chardy przecież wygrał , proszę zobaczyc mój post
Jednak nie powinienem prowadzić 3-0 bo moje ako trafione to 3,06 a przeciwnika 3,17. Ale jak coś to podałem typy na dzisiaj.Taka mała poprawka
Podałem typy na 4 dzień ponieważ myślałem , że prowadze 2-1 ale się pomyliłem, moja nieuwaga. Przepraszam za zamieszanie ????
Bo nie tylko konkursem żyje. Mam pracę, dziewczynę i znajomych. A i tak zajmujecie mi dziennie ze 4h wliczając 50 PW i podliczanie. A na forum ma też inne obowiązki.Glaczego III Cwiartka nie jest podliczona? moj przeciwnik nie typuje, WO jest czy mam typowac dalej?
ile ty masz lat? nie potrafisz mnożyc czy w czym jest problem? nie wiem...ale może jak zdejmiesz te okulary to będzie bardziej przejrzystaIV ćwiartka nie liczona od dwóch dni, całkowicie nieprzejrzysta sytuacja.