ale to i tak jest bezsensu. Każdy ma opcję podglądu, albo zacznie myśleć albo za to zapłaci, nie wiem że to problem zapamiętać kilka drobiazgów do podania w poście ;/Minęły dwa dni konkursu a tu 161 postów. Jakaś tragedia.
Kończymy z poprawianiem postów. Jak widzicie, że macie jakiś błąd, to możecie go poprawić przed rozpoczęciem 1 spotkania na kuponie cytując post i poprawiając w nim to, co jest źle. W innym wypadku poprawek NIE MA.
Napisaliśmy, że jeden jedyny raz uznamy ten mecz, Isnera również, na obie daty, bo bylo spore zamieszanie.Jak w takim razie będzie rozliczany mecz Kubota? Niektórzy dawali te spotkanie na 24 a inni dają na 25... Chyba dla któregoś dnia ten typ będzie nieprawidłowy? Ale dla którego?
czytać regulamin...Dwukrotne nie podanie typów w ciągu rundy/kolejki, automatycznie oznacza porażkę.
Oczywiście, nie możesz grać tylko tego samego typu.25.02.2010 17:00 Baghdatis v Berrer | Typ: Over 22.5 @ 1.75
Jezli przeciwnik dał typ jak wyzej, rozumiem ze under, badź zwycięstwo któregos z zawodników można zagrac?
Kolejna osoba ktora nie przeczytala regulaminu... :zoltakartka::?25.02.2010 17:00 Baghdatis v Berrer | Typ: Over 22.5 @ 1.75
Jezli przeciwnik dał typ jak wyzej, rozumiem ze under, badź zwycięstwo któregos z zawodników można zagrac?
a co w wypadku gdy ja miałem na chardego win wczoraj, a dzisiaj widzę iż mój przeciwnik postawił ten sam typ tylko na dzisiaj ?6.W przypadku opadów deszczu lub innych sytuacji opóźniających spotkanie ( ale niezależnych od samych zawodników ), zostanie ono rozliczone po jego zakończeniu, choćby nastąpiło to dzień później. Czyli "Szardi" grający dziś o 19(jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem)będzie normalnie zaliczony(z czego sie ciesze)