Jak nie trudno się domyśleć prowadzisz 1-0.Witam
Mam takie jedno pytanko, co jeśli mój przeciwnik nie wytypował danej kolejki ?
Pozdrawiam, Artur
Co do meczu Isnera...
Zazwyczaj w każdym turnieju organizatorzy zakładają, że mecz będzie trwał 1,5 h. W Acapulco zaczynają o 18 naszego czasu, a Isner gra 5 mecz na korcie, czyli zaczynałby o godzinie 0:00. To jest godzina, którą zaliczymy na dzień dzisiejszy, więc się Wam upiekło ????
Oj, Prasa tak jak wspomniał wujamarcin, żeby ten wyjątek nie kosztował Cię później niepotrzebnych kłótni i nerwów podczas podliczania w dalszej fazie konkursu.Jest tak jak mówisz. Ale mecz Isnera i Kubota sa meczami na styku, cały dzień unibet trzymał bez sensu 23 godzinę, 1,5h/mecz jest przy best of 3 zazwyczaj stosowanym miernikiem czasu ( pewnie, że dosyć luźnym, ale tak się zakłada ).
0:00 należy do środy w tym wypadku, pewnie. Ale ten mecz sprawił tyle kontrowersji, że postanowiliśmy troszkę łagodniej na niego spojrzeć, wyjątkowo tak.
Jest jasno czarne na białym napisane i powinno być to przestrzegane, bez żadnych wyjątków.[oute]/UWAGA! To że u buka w napisane jest, że spotkanie odbędzie się w poniedziałek, niekoniecznie jest prawdą! Upewnijcie się, czy naprawdę spotkanie odbędzie się danego dnia, patrząc w oficjalny order of play! Odnośniki do stron turniejów znajdują się w dziale tenis oraz w pierwszym poście "konkursowym" !!!! W przypadku gdy spotkanie nie rozpocznie się danego dnia z powodu niedopatrzenia uczestnika, zostanie rozliczone po kursie 1.
[oute]/
No właśnie, co nas obchodzi, że sobie unibet wpisał 23:00, wiele buków tak robi. Mecz od początku miał być rozegrany po północy, podobnie z Kubotem. Nie wiem dlaczego akurat teraz patrzyłeś Prasa na unibet, który sobie wymyślił 23:00 skoro wcześniej, tzn. we wcześniejszych edycjach tak z tym walczyliśmy? Aha i te 1,5 godz. na mecz facetów na cegle? To trochę mało chyba... Niepotrzebny precedens moim zdaniem, no ale powodzenia i żelaznych nerwów z tym konkursem ????wyżej część regulaminu a więc po co odniego odstępować dla mnie to nie ma znaczenia ale będzie to problem w dalszej części konkursu dla moderatorów ponieważ uczestnicy będą zapewne powoływać się właśnie na to odstąpienie ( wyjątek )i też wyłudzic zaliczenie im jakiegoś tam typa ktory w danym dniu nie będzie rozegrany więc zachęcam wszystkich nie patrzcie na godzinę u buka bo to jest tylko czas na sztuke wpisany a nie ma nic wspólnego z rzeczywistością po prostu tych godzin tam niema:razz: