>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

zelazny-roman 0

zelazny-roman

Użytkownik
Ja mam pytanie co do drugiej kolejki z mucka, gdzie był stan 1:0 dla mnie (mucka nie podał w 1 kolejce typów) w drugiej przez nieuwage zapomniałem podac dat i nie dostałem punku, prasa napisal ze kurs liczony po 1,0 lecz 2 typy mi weszły w 2 kolejce a mucki nie, dostalismy obaj po punkcie chodz mucka nie trafił zadnego typa... prosze o wyjasnienie sprawy, i jezeli to wyjdzie na moja niekorzyść co jest gdy jest wynik 2:2

michau 84

michau

Forum VIP
Witam mam pytanie z tego co wyczytałem z regulaminu to pisze ze gramy do 3 zwycięskich pojedynków.A jeżeli padnie rezultat 2:1 to kiedy będzie można podac typy na dzisiejsza noc dopiero po podliczeniu 3 kolejki??
Można już teraz podawać.

michau 84

michau

Forum VIP
Czy na 4 dzień można typować mecze z dnia 29.01? Bo jak widzę to niektórzy takie typy już podali.

Nie można. Dostaną AKO=1.

A co jeśli w 3 kolejce obaj zawodnicy nie trafili zadnego typu ?? czyli ako wynioslo 0,00 ??
Wynik danej kolejki to 1-1. To samo w przypadku trafienia tego samego AKO i gdy żaden z pary nie poda typów.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Ja mam pytanie co do drugiej kolejki z mucka, gdzie był stan 1:0 dla mnie (mucka nie podał w 1 kolejce typów) w drugiej przez nieuwage zapomniałem podac dat i nie dostałem punku, prasa napisal ze kurs liczony po 1,0 lecz 2 typy mi weszły w 2 kolejce a mucki nie, dostalismy obaj po punkcie chodz mucka nie trafił zadnego typa... prosze o wyjasnienie sprawy, i jezeli to wyjdzie na moja niekorzyść co jest gdy jest wynik 2:2
On nie trafił nic więc 1x1x1 = AKO trafione 1. Ty podałeś je w złym formacie, bez dat = AKO trafione 1. Co oznacza remis w tej kolejce. Czyli 1:1.
Nie rozumiem pytania co jest gdy jest wynik 2:2. Przecież gramy do 3 zwycięskich dni...:|

B 30

boher

Użytkownik
Chciałem dzisiaj podać typy z betssona, jednak betsson ma na dziś noc w ofercie tylko 1 mecz tenisa (Nadal - Verdasco), a w ogóle w tą noc rozegrają sie 3 (w tym mikst). Wychodzi na to, że trzeba obstawiać w BAHu (bo tam mają miksta i debla). Czyli na tą noc jest ograniczenie do BAHa czy można jednak obstawić więcej niż 1 zdarzenie dotyczące tego samego meczu?

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Bet-at-home podał w swojej ofercie taki mecz:
Bryan B./Bryan M. - Bhupathi M./Knowles M. 30-01-09 23:00 1,30 2,75
Jak widać, podana data to 30.01.2008, godz. 23:00. I chodzi o to, że podałem ten mecz na dzień 4, z pośpiechu, i nie zastanowiłem sie, ze przeciez mecze AO rozpoczynają się o 01:00, wiec mecz ten zacznie sie 31 stycznia, w 5 dniu rywalizacji. I tu pojawia sie moje pytanie, co z tym bedzie:
a) może zostać
b) moge go zamienić na inny, rozgrywany dnia 30.01.2008
c) liczony po kursie 1,00
Wiem, że to mój błąd i prawde mówiąc nie licze na to, że typ może zostać lub moge go zamienić, ale wole sie upewnić, a nuż może moderatorzy pójdą mi na rękę?

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
do moda 2 cwiartki:

dlaczego edytujac wyniki nie zaznaczyles ze ja przeszedlem ? mimo ze nie trafilem w tej kolejce zadnego zdarzenia to moj przeciwnik nie podal typow 2x : ] wiec chyba powinno byc 3:0

olisadebe7 36

olisadebe7

Forum VIP
Olisadebe jak ci już wcześniej pisałem moim poprawnym kuponem jest post 115 2 ćwiartka żebyś nie zapomniał :d.
Nie martw się, czuwam nad wszystkim.

Następujące osoby z II ćwiartki awansowały dalej i są proszone o nie podawanie typów:

Uszkoo
KOMBI
damianek632
dz1916
Bobo
Lebron44
RobertWLKP
kriminal007
Gorillaz
bax33
Bjalyy
rafael86

Gratuluję i witam w kolejnym etapie konkursu ????

Do góry Bottom