no tak ????bam14 nie tylko Ty podałeś typy na jutro. Dużo ludzi podało typy na jutrzejsze...
Przecież na jutro będzie oddzielny temat.
Zapisujac sie do konkursu cztyliscie ten regulamin czy nie?Wyciąg z regulaminu:
7. Typów po podaniu nie można już zmieniać
Faktycznie ,jak dodasz moje pkt z 9 kolejki,będzie + 200 pkt.Nie mam się o co obrażać. W tabeli są uwzględnione osoby, które typowały na 9 dzień trwania konkursu, jednak punkty z tego dnia nie są dodane jeszcze do tabeli
Przecież sie nie obrazam, tylko nie wiem czemu już nie dorzuciłeś tego 9 dnia ????Nie mam się o co obrażać. W tabeli są uwzględnione osoby, które typowały na 9 dzień trwania konkursu, jednak punkty z tego dnia nie są dodane jeszcze do tabeli
Masz racje maradie. Nie wszystko dla nas stracone, ale.. raczej nikt nie da rady Cie dogonić, bo kazdy będzie się bał, że straci swoje miejsce.Sorry za OT, ale musze sie ustosunkowac jakos do tych postow powyzej (bo chyba o mnie chodzi...). Jeszcze nikt nie wygral panowie - konkurs dalej trwa ???? Przewaga spora, ale niech ktos sie szarpnie i poda jakies wariackie typki z kursami po 5.00... Niby spore ryzyko bo mozna latwo dostac po -100j. ale na pewno tacy kamikaze sie znajda! ???? mysle ze bedzie ciekawa walka o te 5 miejsc! (mam nadzieje ze nie dostane bana za tego posta... bo nic nowego do tematu nie wnioslem... ???? - sorry!)
Dobra robota z ta szybka dodana tabela teraz! Graty dla dobermana90!