w pełni zgadzam się z bodim. te dogrywki to moim zdaniem strata czasu, lepiej brać pod uwagę wyższe AKO trafione w obu pojedynkach... jeszcze się nad tym zastanówcie, dopóki nikt nie podał typów na dogrywkę.No cóż napiszę swoją opinię.regulamin jest regulaminem....ale , odnośnie tych dogrywek , to było niepotrzebne....bo jeśli wynik był po dwóch spotkaniach remisowy ...powinno być brane wyższe AKO z całości-tak jak bramki w pucharach.Byłoby szybciej łatwiej i sprawniej.
No nie wiem panie adminie co tu jest grane, typ nie należał ani do 1x2 ani do under/over, więc dlaczego nagle zmiana decyzji na zaliczenie? To po co jest ten regulamin? Żeby go łamać, aby przepuszczać userów co mają po 1400 postów?ja co do mojego typu:
37. gtbcelt - jemjogurt 1-0
New Orleans Hornets - Boston Celtics
Typ - Typ: 2 1,90
Kto wygra Grand Prix?
Zakład na zwycięzcę - Typ: Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 2,10 regulamin!
Hertha BSC Berlin - FC Schalke 04
Typ - Typ: X 3,2
Całkowity kurs 12,77
Trafione AKO: 0,00
wiem ze w regulaminie jest:
15. Typujemy typy 1x2 oraz Under / Over inne typy są zabronione.
no ale przeciez granie 1 to na zwyciesce jest, wiec dlaczego moj typ mialby nie zostac zaliczony? jakbym zapisal: Kimi Räikkönen 1 to by bylo ok?
Ja mam pytanie, dlaczego regulaminie są typy 1x2 i under/over. A ten typ do takich nie można zaliczyć, była opcja 1? Była, a opcja X? Nie było, a opcja 2? Nie było. Ja też może chciałem sobie inny typ postawić, ale nie postawiłem, żeby trzymać sie regulaminu. Więc jak jest sporządzony regulamin to się go trzymajmy. Szanuję Twój czas i pracę, którą wkładasz, często niewdzięczną, ale trochę mi nie pasuje takie subiektywne podejmowanie decyzji. Pozdrawiam, GL jemjogurtKolega napisał mi PW tłumaczącego i myślę że uznam mu ten typ. Proste krótko i na temat.