Assitalia -dlaczego teraz kłamiesz.
BAH nie pomylił sie w ogóle , bo na Twoje nieszczęście byłem na Forum w tym czasie jak Ty oddałeś typy i momentalnie sprawdziłem na
BAH ,że mecz od razu był na 27.03 a nie na 26.03 ja opisujesz.Po drugie mylisz daty nie tylko w konkursie
BAH , ale również w swoich typach -dziś napisałeś środa zamiast czwartek - o co Cię jeden user upomniał-rownież dziś podałeś typ na 5 frame jak juz był wynik na
live 4-1!!! Naprawde myślałem że jesteś uczciwy.Więc to była ewidentna pomyłka Twoja a nie
BAH-
BAH jak i inni bukmacherzy podali datę tego meczu 27.03!!!Sprawę jeszcze wczoraj wyjaśniałem z nikiforem informując go o tym fakcie -także nie myśl ,że ktoś kręci.
Naprawdę sam byłem zdziwiony dlaczego nie patrzysz co jest napisane w regulaminie kiedy odbywają się spotkania tylko typujesz co Ci popadnie-no ale cóż pasowałoby Ci się przyznać do błędu i do porażki. Bo kłamstw nie na widzę! A tak jak już napisałem byłem na bieżąco na stronie
BAH po Twoim typowaniu i mecz był zapisany na 27.03! Jak widac Ty "po trupach chcesz wygrać mecz-ale już go przegrałeś 1,4 -2,62>przykro mi w innym konkursie się spotkamy to się odegrasz.