>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Usunąłem nie potrzebne , Ale radzę na drugi raz myśleć bo myślenie ma przyszłość wystarczy popatrzeć na daty i już wszystko wiadomo. Konkurs się nie zaczął na dobre a tu już takie kłopoty ale mam nadzieje że jutro będzie już wszystko dobrze;)
Pozdrawiam

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
haha chicken np hahaha z pauza gra i juz meczyki postawil ladnie ladnie a w grupie 20? under over chyba nie mozna nie?

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
zapisy miały być do 25 lutego włącznie :p wiec skoro jest poniedziałek 25 lutego godzina 23-10 :p to dlaczego temat został zamknięty :p

beau 1

beau

Forum VIP
Nie powiesz że czasu żeby sie zapisać nie miałeś toż to tylko 30sek a Ty się obudziłeś z ręką w nocniku dnia 25 lutego o godz 23 00

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zapisy trwały bardzo długo do godziny 12 : 00 bo tak ustaliłem z administratorami wcześniej już grupy były tworzone a że nie zdążyłeś się zapisać to już nie moja rzecz
pozdrawiam, Wszyscy zdążyli tylko nie ty świadczy o tym że żadko odwiedzasz nasze forum

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Ludzie nie ośmieszajcie się tymi pytaniami wystarczy przeczytać regulamin i wszystko jasne wiec zanim się o coś spytacie to przeczytajcie dokładnie regulamin a wasze wątpliwości znikną

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
no spoko tylko ze regulamin ciagle sie zmienia na poczatku wogole nie bylo under over a teraz jest ladnie. pozdro gl hf

marvel90 0

marvel90

Użytkownik
Witam, szukałem swojej grupy z 3 razy dopiero później zauważyłem ze jest ona dopiero na 2 stronie, moze to sprawić innym uczestniką podobny problem jak mi i moge nie zauważyć Swojego Nicku w grupach, zadaję wiec pytanie czy nie możnaby zmieścić wszystkich grup na jednej stronie?? ;&gt;

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Mniejsza o zapisanie do turnieju :p niech wygra najlepeszy ????

Bardzo kulturalna wypowiedz moderatora:

&quot;Nie powiesz że czasu żeby sie zapisać nie miałeś toż to tylko 30sek a Ty się obudziłeś z ręką w nocniku dnia 25 lutego o godz 23 00&quot;

bodi 70

bodi

Użytkownik
Bardzo dobrego przysłowia użył Doberman90, bo niektórzy userzy nie wiedzą chyba jak żyją, typują mecze z &quot;pauzą&quot; -wpadają raz na miesiąc na to Forum i maja pretensję że zapisy zamknięte.Trzeba odwiedzać Forum codziennie i będzie się na bieżąco.Pozdrawiam

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie nie róbcie tutaj śmietniku i nie ośmieszajcie się pytaniami bo mam wrażenie jakbyście pisali żeby pisać

K 0

kiersno

Użytkownik
Muszę przyznac, że zapis o podaniu typów 15 minut przed meczem jest nieco kontrowersyjny. Rozumiem, że ma on na celu wyeliminowanie rozbieżnosci między kursem podanego typu, a ostatecznym kursem zdarzenia na BAHu, ale czy zmiana o dwie-trzy godziny wstecz chociażby, może czynic aż tak wielka różnicę? Nie ma chyba ludzi, którzy 24h na dobę są na tyle dyspozycyjni by usiąśc przed komputerem i napisac posta.
PS. Proszę mi nie zarzucac braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, gdyż wnioski wysnuwam z raczej czytelnych zapisów w regulaminie.

K 0

kiersno

Użytkownik
Wg. mnie można byłoby skorygowac punkt(y) regulaminu dotyczący(e) tych nieszczęsnych 15 minut między oddaniem typów, a rozpoczeciem pierwszego meczu. Rozumiem w jakim celu zapis ten się znalazł, ale nie wydaje mi się, żeby trzeba było byc aż tak restrykcyjnym. Rozsądny przedział od 3h do 15min przed meczem wydaje mi się byc lepszym rozwiązaniem.

K 0

kiersno

Użytkownik
Przepraszam za zdublowanego posta, problemy z internetem, przeglądarka pokazywała, ze nie wysłałem, więc napisałem od nowa. Proszę moderatora o usunięcie tych dwóch postów, które uzna za zbędne.

Do góry Bottom