tomiangelo
Użytkownik
9 kolejka standardowo sobota-niedziela ?? napiszcie za wczasu bo potem znowu będą się tłumaczyć instalowaniem wszystkiego od nowa ;D
tomiangelo jest takie coś co się nazywa regulamin ????15. Kolejki rozgrywek rozgrywane są wedługponiższych reguł:wtorek (lub czwartek) - środa = kolejka (w zależności od oferty w danym tygodniu, typy podajemy do środy lub czwartku godz. 15:00)
sobota-niedziela - 2 kolejka (typy podajemy do niedzieli, godz. 15:00)
Człowieku ile razy będziesz zadawać to samo pytanie??Pisałem,że nie wiadomo czy dotrwasz do końca konkursu więc twój mecz będzie rozegrany po 18 kolejkach.I możesz być pewien,że więcej nie weźmiesz udziału w konkursie bo nie czytasz regulaminu????Macie prawo być zdenerwowani (modzi), że po raz n-ty piszę o tym samym ale widząc opieszałość i nie wiem co jeszcze prowadzących będę walczył o swoje. Na podstawie tematu Grupa C mam 4W, 1D, 3L a nie 3W, 2D, 2L. Czyli zamiast 11 pkt powinno być 13. Po drugie wszystkie zespoły grające z Nadnarwianka miały dostać walkowery czego nam nie przydzielono. Wciąż czekam na termin rozegrania meczu I kolejki między nami (Experci) a Czarną Perłą Mozambiku
Pędzące Kombinerki dostaną 1 gol więc będzie remis.Poniewaz nasza druzyna przegrala pojedynek z Pędzącymi Kombinerkami
sprawdzilem typy przeciwnikow i zauwazylem ze w trzech typach nie ma dokladniej daty...Nie zgłaszalismy tego wczesniej bo myslelismy ze Modzi podczas podliczania zauwaza ale niestety...
Tak jest to zachowanie nie fair bo sie doszukujemy byle czego zeby wygrac no ale skoro taki jest regulamin...Widocznie nie poswiecili kilku minut zeby to zrobic dokladnie. Prosze o sprawdzenie tego..
No szkoda, że nie potraficie przegrać z honorem, a Wasze połowiczne zwycięstwo ma być załatwione "przy stoliku".Poniewaz nasza druzyna przegrala pojedynek z Pędzącymi Kombinerkami
sprawdzilem typy przeciwnikow i zauwazylem ze w trzech typach nie ma dokladniej daty...Nie zgłaszalismy tego wczesniej bo myslelismy ze Modzi podczas podliczania zauwaza ale niestety...
Tak jest to zachowanie nie fair bo sie doszukujemy byle czego zeby wygrac no ale skoro taki jest regulamin...Widocznie nie poswiecili kilku minut zeby to zrobic dokladnie. Prosze o sprawdzenie tego..
Skoro już jesteście tacy dokładni i skrupulatni ...Pędzące Kombinerki - Łowcy Pejsów
1. Euro 2008 Qualification
Serbia - Polska Typ: X Kurs: 3.70
21.11.2007 godz 20:45
2. Euro 2008 Qualification
Azerbejdżan - Belgia: Podwójna szansa
1X 1,93
3. 16:00
Armenia - Kazachstan 1 1,67
Piłka Nożna > Euro 2008 Qualification
4. 18:00
Izrael - Macedonia 1 1,52
Piłka Nożna > Euro 2008 Qualification
3 gole bo nie podali dokładnej daty do trzech typów.
9 kolejka Drym Tym-EuDeZetZespół Drym Tym w 6 kolejce po raz drugi nie podał typów więc tak jak poprzednicy odpada z konkursu.Wyniki spotkań z udziałem tej drużyny zmieniłem.