Panowie ja rozumiem wszystko, ze typy maja byc przejrzyste itp. Niewątpliwie ułatwia to sprawe Wam kiedy podliczacie dane kolejki ale nie popadajmy w skrajnosci bo co jesli ktos przez nieuwage sie pomyli w dacie lub godzinie. Za to ma costac - 1 gol?! A co to ma do typow i do wyniku rywalizacji? Ja na przyklad nie chcialbym wygrac meczu (albo go przegrac) tylko dlatego ze zle ktos date napisal. Zastanowcie sie bo za niedlugo bedziecie karac za brak kropki na koncu zdania...Ogłoszenie
Wobec ciągłego łamania regulaminu przez większość userów postanowiliśmy,że będzie skrupulatnie karać za nieprzestrzeganie wzoru podawania typów.I tak:
-za brak dokładnej daty spotkania -1 gol
-za brak nazwy rozgrywek -1 gol
-jeśli nie będę wiedział czyje to typy nie będę ich nawet podliczał.
Radzę poświęcić te kilka minut więcej i dokładnie wpisywać typy.Kary będą nakładane od następnej( 8 ) kolejki.
ja bym ci radził dla pewności podać , Ale jeżeli odpadli i był oficjalny komunikat to wiesz.Witam mam takie pytanie... Teraz w 8 kolejce w grupie C jest mecz GTW (czyli my) z Drym Tym ???? Z tego co wiem to Drym Tym odpadlo z konkursu jednak w terminarzu gdzie podajemy typy na ta 8 kolejke nic nie pisze przy tym meczu... Czy to oznacza ze normalnie musimy podać typy?
Tak jest to zachowanie nie fair bo sie doszukujemy byle czego zeby wygrac no ale skoro taki jest regulamin...Widocznie nie poswiecili kilku minut zeby to zrobic dokladnie. Prosze o sprawdzenie tego..Ogłoszenie
Wobec ciągłego łamania regulaminu przez większość userów postanowiliśmy,że będzie skrupulatnie karać za nieprzestrzeganie wzoru podawania typów.I tak:
-za brak dokładnej daty spotkania -1 gol
-za brak nazwy rozgrywek -1 gol
-jeśli nie będę wiedział czyje to typy nie będę ich nawet podliczał.
Radzę poświęcić te kilka minut więcej i dokładnie wpisywać typy.Kary będą nakładane od następnej( 8 ) kolejki.
Nic dodać, nic ująć. O tym właśnie mówiłem. Zamiast fajnego konkursu zrobi sie cyrk...Poniewaz nasza druzyna przegrala pojedynek z Pędzącymi Kombinerkami
sprawdzilem typy przeciwnikow i zauwazylem ze w trzech typach nie ma dokladniej daty...Nie zgłaszalismy tego wczesniej bo myslelismy ze Modzi podczas podliczania zauwaza ale niestety...
Tak jest to zachowanie nie fair bo sie doszukujemy byle czego zeby wygrac no ale skoro taki jest regulamin...Widocznie nie poswiecili kilku minut zeby to zrobic dokladnie. Prosze o sprawdzenie tego..
Poniewaz nasza druzyna przegrala pojedynek z Pędzącymi Kombinerkami
sprawdzilem typy przeciwnikow i zauwazylem ze w trzech typach nie ma dokladniej daty...Nie zgłaszalismy tego wczesniej bo myslelismy ze Modzi podczas podliczania zauwaza ale niestety...
Tak jest to zachowanie nie fair bo sie doszukujemy byle czego zeby wygrac no ale skoro taki jest regulamin...Widocznie nie poswiecili kilku minut zeby to zrobic dokladnie. Prosze o sprawdzenie tego..