>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mecz &quot;2. 23.03.2011, godz: 15:30, Miloslav Mecir - Frederik Nielsen, typ: 2 @ 1,44 Bet365&quot; zakończył się kreczem. Grałem w Bet365 więc jest zwrot. Czy mogę podać typ w zamian? Jeśli tak to podaje, proszę tylko wkleić: Lucie Hradecka - Yung-Jan Chan, typ: DW 2:0 @ 1,90 Bet365.
/Ad: Done.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Trzeci dzień w ćwiartce II podliczony, ale wiadomo, że nie wszystkie mecze jeszcze się skończyły, więc dopiero jutro uzupełnię resztę, tj. podliczę mecze niezakończone/nierozpoczęte jak dotąd, pododaję AKO userów, którym jeszcze całego dzisiejszego dnia nie podliczyłem i poprawię stany rywalizacji w parach, których pojedynków do tej godziny nie udało się rozstrzygnąć.
Również w pozostałych ćwiartkach podliczyłem dzisiejszy dzień.
Jak coś to PW lub piszcie tu.
AKO userów staramy się podawać, gdyż najprawdopodobniej po 2 osoby na ćwiartkę będą rozstawione przed fazą grupową, tj. nie będą mogły w niej na siebie trafić.

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Mam pytanie...
Czy za każdym razem trzeba prosić aby typy zostały podliczone ? Myślałem, że to jest oczywiste, tym bardziej, że jest tylu moderatorów do których to należy. Trochę frustrujące oraz przygnębiające jest to co się dzieje. Jeżeli to jest tak wielki trud to może obecni moderatorzy powinni przekazać &#39;pałeczkę&#39; chętnym i zwartym osobom, które chciałby tą funkcję pełnić.
Pozdrawiam

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Mam pytanie...
Czy za każdym razem trzeba prosić aby typy zostały podliczone ? Myślałem, że to jest oczywiste, tym bardziej, że jest tylu moderatorów do których to należy. Trochę frustrujące oraz przygnębiające jest to co się dzieje. Jeżeli to jest tak wielki trud to może obecni moderatorzy powinni przekazać &#39;pałeczkę&#39; chętnym i zwartym osobom, które chciałby tą funkcję pełnić.
Pozdrawiam
Ja osobiście uważam, że takie pytania powinieneś kierować do opiekunów swojej grupy, ew. do usera Borussii, bo on właśnie miał pomagać tym niedomagającym w podliczaniu.
Również pozdrawiam.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Faza grupowa od poniedziałku;)
/Jutro rano, może dziś późnym wieczorem losowanie grup. 2 osoby z najwyższym łącznym AKO w każdej ćwiartce będą rozstawione w fazie grupowej.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ćwiartka nr I - IV Dzień - Podliczanie oraz Edytowanie AKO i stanów rywalizacji - By Adqs
Ćwiartka nr II - IV Dzień - Podliczanie : By Kukla, Edytowanie AKO i stanów rywalizacji - By Adqs
Ćwiartka nr III - IV Dzień - Podliczanie : By Adqs &amp; Borussia, Edytowanie AKO i stanów rywalizacji - By Adqs
Ćwiartka nr IV - IV Dzień - Podliczanie : By Adqs &amp; Hajduk, Edytowanie AKO i stanów rywalizacji - By Adqs
Reklamacje składać do w/w osób na PW, bądź w tym temacie.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Faza grupowa od poniedziałku;)
/Jutro rano, może dziś późnym wieczorem losowanie grup. 2 osoby z najwyższym łącznym AKO w każdej ćwiartce będą rozstawione w fazie grupowej.
Czyli faworyzowane będą osoby, które dłużej się &quot;męczyły&quot; z przeciwnikiem?
Moim zdaniem powinien to być najlpeszy stosunek AKO do rozegranych kolejek.
W żadnym wypadku się nie łapię więc jestem obiektywny ????

lancev 984

lancev

Użytkownik
Jeśli będzie to na takiej zasadzie to mogę to policzyć, bo część już mam. Trzeba by tylko zaczekać aż skończą się wszystkie pojedynki.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jeśli będzie to na takiej zasadzie to mogę to policzyć, bo część już mam. Trzeba by tylko zaczekać aż skończą się wszystkie pojedynki.
Nie no spoko, dzielenie przez 3, 4 i 5 mam opanowane ???? Właśnie opracowałem szablon wyglądu tematów na Fazę Grupową, jutro rano tematy zostaną otwarte, a rywalizację rozpoczniemy od poniedziałku.

Do góry Bottom