>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
a kolejność wg ako ? Bo na jakiej podstawie jestem LL nr 1 ? pary z LL w kolejnej rundzie pozostają bez zmian ??
Nie chcieliśmy zmieniać Ci rywala ;)
Omyłkowo użytkownik Prasa stał w miejsce Panasa89 w ćwiartce numer III. Pomyłkę oczywiście naprawiam.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Kpiny nt. oferty sponsora kpinami, ale teraz już poważnie... Można dziś 3 mecze z Bet365 ? Bo widzę, że już parę osób tak dało, challengerów tam pewnie nie będzie, kwal też, więc... ??

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
co z tymi meczami? jak mamy je dzis podac, skoro w Sportingbecie 0 oferta? prosze o jak najszybsza odpowiedz..
Musimy poczekać do 14, jeśli nie pojawi się nic w Sportingbecie, będzie można podać 3 mecze z Bet365. Teraz jest to zabronione.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Ogólnie 2 razy pisałem na LC Sportingbetu/a, ale jako że tamtejsi pracownicy są niedoinformowani (nawet nie wiedzą o której będą mieli ofertę na tenis :browar565: ) typy na dziś można podać tylko z oferty jednego bukmachera - Bet365.
Pozdrawiam

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
nie lepiej poczekac do 23:55?

bedzie zabawniej ... ludzie sie pobija o typy jak o telewizory w realu

oganizacja na 6+

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
nie lepiej poczekac do 23:55? bedzie zabawniej ... ludzie sie pobija o typy jak o telewizory w realu oganizacja na 6+
Hehehehehe Rox, gramy teraz czy czekamy do polnocy?
O co pretensje ?
Ja nie pracuję w Sportingbecie i nie odpowiadam za tamtejszą ofertę.
Poza tym macie jeszcze bardzo dużo spotkań w dzisiejszej ofercie. Ale źle - 3 mecze w ofercie = słabo, ~ 50 meczów w ofercie jeszcze gorzej...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
I co z tego?

Skoros tkai mundy to przeprowadz konkurs na typach ze sportingbet a potem losuj kto wygral i wplac mu bonusa

// Lepiej będzie jak zakończymy w tym miejscu tą bezsensowną dyskusję

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Czy mozna podawac typy z ITF ktore znajduja sie w Bet365??
/Adi: Można, ale OOP do tych turniejów ciężko znaleźć, więc ich nie podajemy.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ćwiartka II podliczona.
Na razie wstrzymajcie się jeśli możecie z podawaniem typów z oferty Bet365:!:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
albo moż na podawać z bet365 albo nie. Mają wszyscy siedzieć w domu i łaskawie czekać na sportingbet?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Do której mam czekać? Musze wychodzić i chciałbym podać typy.
albo moż na podawać z bet365 albo nie. Mają wszyscy siedzieć w domu i łaskawie czekać na sportingbet?
Napisałem wyraźnie &quot;Wstrzymajcie się jeśli możecie&quot;...
Prasa, w niedzielę nie miałeś nawet na minutę czasu wejść na forum, dziś w konkursie już Cię nie ma, a na forum siedzisz. Aż tak czyhasz na moje pomyłki?

Do góry Bottom