>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

nbd 485

nbd

Użytkownik
Rozumiem, ze skoro moj rywal (Villa16) rowniez dostal bana, to mam sytuacje identyczna, jak u Odisio?

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Nie wiem czy takie pytanie już padło, w regulaminie nie znalazłem odpowiedzi. Co w przypadku jeśli mecz został przeniesiony na jutrzejszy dzień z powodu opadów?

lancev 984

lancev

Użytkownik
A ja znalazłem. ????
&quot;W przypadku opadów deszczu lub innych sytuacji opóźniających spotkanie ( ale niezależnych od samych zawodników ), zostanie ono rozliczone po jego zakończeniu, choćby nastąpiło to dzień później.&quot;

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
8. Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrać wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typować innego zwycięzcę. Dotyczy to zarówno innego zwycięzcy seta, jak i całego spotkania. Jeśli przeciwnik gra na zwycięstwo Roddicka, nie można grac zwycięstwa Roddicka ani w meczu, ani w secie, ani handi na Roddicka ani DW na Roddicka. Tylko typy na ilość setów lub na rywala. Jeśli przeciwnik poda DW 3:0, 3:1, ub 3:2, my możemy dać DW tylko na tenisowego rywala Roddicka, tj 2:3, 1:3 i 0:3.
Mój post o godz: 12:48
http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-i-cwiartka-56626-3.html#post2162550
Post vdv:
http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-i-cwiartka-56626-3.html#post2162893
Sorry.
Moze ktos zareagowac?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Bezsens, dziś w bet365 od 11.00 jest 10spotkań ! i niby mamy grać jutro, a jak wybieraliśmy spośród 3 spotkań to było ok ? To już postanowione, że jutro !?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Sorry, za post pod postem. Tylko II grupa gra jutro, bo widzę, że w innej grają dziś? Na prawdę były uboższe dni i graliśmy, więc nie rozumiem dlaczego przeciągać to w czasie

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Bezsens, dziś w bet365 od 11.00 jest 10spotkań ! i niby mamy grać jutro, a jak wybieraliśmy spośród 3 spotkań to było ok ? To już postanowione, że jutro !?
OK, pierwotnie planowaliśmy odłożyć wszystko na jutro, ale teraz spojrzałem w ofertę i jest co grać - więc powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Niestety odpadłem z konkursu,policzyliście mi Djokovicia jako trafiony zakład,ale wygrał 2:1 a ja obstawiałem 2:0,a już się ucieszyłem sprawdzając stan rywalizacji ???? Gratulacje Pawełek,powodzenia dalej;)

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Niestety odpadłem z konkursu,policzyliście mi Djokovicia jako trafiony zakład,ale wygrał 2:1 a ja obstawiałem 2:0,a już się ucieszyłem sprawdzając stan rywalizacji ???? Gratulacje Pawełek,powodzenia dalej;)
Właśnie miałem pisać apropo tego zdarzenia. Dzięki za postawę fairpaly z takimi rywalami to nawet i przegrać. Pozdrawiam i życzę sukcesów w konkursach.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Dzięki wydatnej pomocy użytkownika Borussia wylosowałem pary rundy wstępnej konkursu Masters Tennis. Wszyscy zaczynamy od jutra. Wyjątkiem może być para Diuq85 - Lantz. Jeżeli w dzisiejszym meczu wygra Diuq, rywalizacja w rundzie wstępnej pomiędzy Borkiem a Diuq&#39;iem/Lantzem rozpocznie się od wtorku.
Wszyscy 4-ej Lucky Loserzy będą pochodzić z Ćwiartki numer II, ponieważ w innych grupach, mimo wcześniejszych ustaleń, modzi nie obliczali sumowanego AKO.

S 131

strojes666

Użytkownik
Lucky Loseres powinni być brani ze wszystkich grup. To trochę niesprawiedliwe. Niech Ci co chcą się dostać sobie sami policzą AKO. Ja osobiście uważam że mi się należy jedno z takich miejsc bo przez wasze dziwne rozliczenia (niezaliczony typ z powodu podanej złej godziny, mimo iż pierwotnie spotkanie miało się odbyć o tej co napisałem a potem to przeniesiono) i wtedy wygrałbym 3:0 gdybyście mi tego na minus nie policzyli, a tak przegrałem rywalizację 3:2 i nie uważam żeby to było sprawiedliwe... Zresztą pisałem już w tej sprawie do adminów

Rano podliczę łączne AKO przegranych ze wszystkich grup. Możesz być pewien, że będzie sprawiedliwie. Pozdr.

e: Twój zarzut jest bezpodstawny. Mecze od początku były zaplanowane na 21 i 23

Do góry Bottom