>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

P 195

porugalia

Użytkownik
jesli jest zwrot to mecz rozliczamy po kursie 1 prawda? a skoro ktos nie trafił zadnego meczu to ma 0 prawda? to logiczne ze 1&gt;0 i dlatego ta osoba ktora podała taki typ powinna wygrac. patrzac z ninnej strony jesli u bukmachera jest zwrot to mecz liczyy jako 1 a jesli danego meczu nie trafiamy to mamy 0 i cały kupon jest przegrany. wiec dlaeczego moj mecz został zakonczony rmisem?

G 277

geryx

Użytkownik
przeginacie z tymi godzinami podałem godzinę różną od rzeczywistej o 1 h i jest jako błąd, co wyście poszaleli, typy dawałem wczoraj jak nie było jeszcze OOP więc co wróżką mam być?
generalnie w ogóle po co te godziny jak kolejka trwa 1 dzień, chyba tylko po to żeby mod miał miej do roboty licząc kolejkę, nie popadajcie w oszołomstwo proszę, pełna zgoda z userem Prasa

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Jak dla mnie jest to chore że o nietrafieniu typu decyduje błąd podania godziny. Tak jak napisał kolega wyżej ten konkurs miał wyłonić najlepszego typera tenisa a nie farciarza który akurat poda dobrą godzinę. Dodatkowo nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy. W dotychczasowych konkursach jeżeli zgłosiło się błąd w temacie po podaniu typów był on poprawiany (nie było problemów z tym ponieważ mylić się jest rzeczą ludzką) - dziwnym trafem teraz są problemy.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Przez 2 dni poprawialiśmy wszystkie błędy, wystarczy już. Pisałem to wcześniej, piszę to po raz drugi. Po co podawane są Orders of Play w pierwszym poście na początku danej ćwiartki :?:
Użytkownicy: paint12, dawid1892, akselek, geryx, Mr.Obinna., Gunslinger, Ted i Assitalia uzyskali awans do dalszej fazy.
2 osoby, tak zwani Lucky Looserzy dostaną miejsca w Fazie Grupowej.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Przez 2 dni poprawialiśmy wszystkie błędy, wystarczy już. Pisałem to wcześniej, piszę to po raz drugi. Po co podawane są Orders of Play w pierwszym poście na początku danej ćwiartki :?:
Użytkownicy: paint12, dawid1892, akselek, geryx, Mr.Obinna., Gunslinger, Ted i Assitalia uzyskali awans do dalszej fazy.
2 osoby, tak zwani Lucky Looserzy dostaną miejsca w Fazie Grupowej.
Czyli mamy już nie podawać typów na trzeci dzień?

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Ale nie rozumiem w czym problem aby poprawiać dalej. Kazdy temat ma swojego opiekuna. Więc nie jest to aż tak dużo pracy. A tak jak wspomniałem pomyłka zdążyć się może każdemu.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
W turniejach najwyższej rangi takich pomyłek (poprawianie godzin spotkań) nie będziemy uwzględniać, może w challengerach będziemy robić poprawki. Ale to zależy też od reszty opiekunów. Pamiętaj, że:
5. Każdy uczestnik zobowiązany jest do zapoznania się z regulaminem konkursu.
W temacie nie ma możliwości edycji postów, dlatego uważnie sprawdzajcie swoje typy!!!
  1. Post MUSI wyglądać tak, jak te przykładowe. Brak numeru dnia, pary konkursowej czy brak bukmachera = AKO 1 bez względu na to, czy typy będą trafione czy nie.

Regulamin to regulamin ;)
Dawid: nie, nie musicie podawać.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Post MUSI wyglądać tak, jak te przykładowe. Brak numeru dnia, pary konkursowej czy brak bukmachera = AKO 1 bez względu na to, czy typy będą trafione czy nie.
Mój post zawierał wszystkie te rzeczy. Pomyliłem godzinę tylko. Czy to aż tak duży błąd?? Zwłaszcza że zgłosiłem to minutę po wysłaniu posta. Rozumiem gdybym tego nie zgłosił bądź nie wiem minęło by 30 minut.

G 35

gesio

Użytkownik
tak ale co innego dac zla godzine gdzie mecz jest tam pozniej grany a co innego dac kupon gdy mecz juz trwa... a o tym pisalem kilka postow wyzej

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Śmieszne jest to, że macie czas wyszukiwać błędy w godzinach i edytować posty dając minusy, zamiast poprawić....

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
8. Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrać wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typować innego zwycięzcę. Dotyczy to zarówno innego zwycięzcy seta, jak i całego spotkania. Jeśli przeciwnik gra na zwycięstwo Roddicka, nie można grac zwycięstwa Roddicka ani w meczu, ani w secie, ani handi na Roddicka ani DW na Roddicka. Tylko typy na ilość setów lub na rywala. Jeśli przeciwnik poda DW 3:0, 3:1, ub 3:2, my możemy dać DW tylko na tenisowego rywala Roddicka, tj 2:3, 1:3 i 0:3.
Mój post o godz: 12:48
http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-i-cwiartka-56626-3.html#post2162550
Post vdv:
http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-i-cwiartka-56626-3.html#post2162893
Sorry.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Śmieszne jest to, że macie czas wyszukiwać błędy w godzinach i edytować posty dając minusy, zamiast poprawić....
podpisuję się obiema rękami. ja z tego co pamiętam kiedyś godziny poprawiałem i uważam że jest to jak najbardziej z duchem gry i w żaden sposób nie wypacza rywalizacji

N 3

nyguss

Użytkownik
No to idac dalej tym tropem,nie ma nic w regulaminie ze mozna podawac typy z bet365 a juz napewno nie ma nic ze trzeba czytac dzial &quot;pytania i niezgodnosci&quot; zeby sie o tym dowiedziec,Pomysl z godzinami jest bez sensu i tyle.pzd

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Mój rywal w kwalifikacjach został zbanowany (mJaUrVcEin). Wypada mi więc zapytać czy otrzymam automatyczny awans jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach, oraz czy muszę podawać typy na pozostałe dni w czasie trwania kwali.
Czekam na odp.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Mój rywal w kwalifikacjach został zbanowany (mJaUrVcEin). Wypada mi więc zapytać czy otrzymam automatyczny awans jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach, oraz czy muszę podawać typy na pozostałe dni w czasie trwania kwali.
Czekam na odp.
Otrzymałeś awans, jutro nie musisz podawać typów.

Do góry Bottom