>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

unique- 32

unique-

Użytkownik
Kwale do Miami tez wchodza w gre? Wiem, ze w cwiartkach podaliscie tylko OOP do challengerow ale pytam aby sie upewnic.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
z jakiego powodu kasujecie mojego post? adqs, co to **** jest.
Potarzam, gratuluję awansu mojemu rywalowi, ale brak typów z mojej strony jest wynikiem ninformacji podanej przez organizatorów, że typy podajemy w poniedziałek.
JAK MOŻNA WYCOFAĆ SIĘ Z TAKIEJ INFORMACJI ?
Po przeczytaniu informacji na forum nie logowałem się z braku czasu i potrzeby. Bardzo dziękuję za wyeliminowanie mnie z konkursu w taki sposób ( być może przegrałbym w sposób sportowy, ale to zupełnie inna sytuacja )
I nie kasuj moich postów kolego. Bo wina leży wybitnie po Waszej stronie.

G 35

gesio

Użytkownik
ja nie jestem LL ale nie uwazacie ze sumowanie kursow LL to jest nie fair play? ci o przegrali 2-3 sa faworyzowani w ten sposob, nie bylo by sprawiedliwiej wyciagnac srednia z wszystkich dni co typowali przegrani ?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
A ja mam pytanie czemu wszyscy LL pochodzą z ćwiartki II??
Bo ja tam jestem????
A tak poważnie, niestety, reszta opiekunów ćwiartek nie podliczała AKO i teraz byłoby to zbyt czasochłonne.
ja nie jestem LL ale nie uwazacie ze sumowanie kursow LL to jest nie fair play? ci o przegrali 2-3 sa faworyzowani w ten sposob, nie bylo by sprawiedliwiej wyciagnac srednia z wszystkich dni co typowali przegrani ?
Może i byłoby lepiej, ale rzeczywistość jest brutalna niestety.;)

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
W takim razie jeżeli się opiekujecie konkursem to powinniście to podliczyć. Moje sumowane AKO to 8,52 i także chciałbym się włączyć do wyścigu o LL ????

prof 62,1K

prof

Użytkownik
W jaki sposob moge podac typy na dzis skoro trzeba wziasc conajmniej 1 typ ze Sportingbet a tam oferta jest zerowa ???? ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
W jaki sposob moge podac typy na dzis skoro trzeba wziasc conajmniej 1 typ ze Sportingbet a tam oferta jest zerowa ???? ?
Dokładnie,,, mam typy, ale co z tego, skoro nic nie ma w ofercie... i co ? mamy czekać, aż się pojawią, o ile się pojawią ?

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
1. wziąć
2. msisz poczekać, nic na to nie poradzimy
edit: @up
dokładnie tak, napiszę zaraz na LC do Sportingbetu

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Dokładnie. Jeżeli decydujecie się na wyłonienie LL po sumie uzyskanych kursów przez przegranych uczestników to dajcie szanse wszystkim. Ja po przejrzeniu tematów widzę że dużo ludzi uzyskało jeszcze większe AKO ode mnie i także nie awansowali jako LL. Tutaj chodzi o jakieś zasady!!

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Dokładnie. Jeżeli decydujecie się na wyłonienie LL po sumie uzyskanych kursów przez przegranych uczestników to dajcie szanse wszystkim. Ja po przejrzeniu tematów widzę że dużo ludzi uzyskało jeszcze większe AKO ode mnie i także nie awansowali jako LL. Tutaj chodzi o jakieś zasady!!
Wszystko jest w tym momencie prostowane. Po jednym LL z każdej grupy z najwyższym AKO.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
A mój post nadal nawet nieskomentowany. Szkoda, że robicie taki burdel i zmieniacie decyzję bez przerwy w sprawach kluczowych dla sensu tej zabawy.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Dokładnie,,, mam typy, ale co z tego, skoro nic nie ma w ofercie... i co ? mamy czekać, aż się pojawią, o ile się pojawią ?
Jeszcze sie okaze ze nic nie bedzie mozna wytypowac na dzis.

Bath challenger
Marrakech challenger
Caltanissetta challenger

wszystko zakonczy sie po poludniu a oferty na kwalifikacje Miami w Sportingbet sie jakos nie spodziewam :rolleyes:

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
LL (po jednym z każdej ćwiartki)
I ćwiartka strojes666
II ćwiartka Obserwator (M)
III ćwiartka panas89
IV ćwiartka radzio_xp

Do góry Bottom