Wchodzą, OOP zapomniałem podać.Kwale do Miami tez wchodza w gre? Wiem, ze w cwiartkach podaliscie tylko OOP do challengerow ale pytam aby sie upewnic.
To był genialny pomysł:grin::grin::grin:Wszyscy 4-ej Lucky Loserzy będą pochodzić z Ćwiartki numer II
Bo ja tam jestem????A ja mam pytanie czemu wszyscy LL pochodzą z ćwiartki II??
Może i byłoby lepiej, ale rzeczywistość jest brutalna niestety.ja nie jestem LL ale nie uwazacie ze sumowanie kursow LL to jest nie fair play? ci o przegrali 2-3 sa faworyzowani w ten sposob, nie bylo by sprawiedliwiej wyciagnac srednia z wszystkich dni co typowali przegrani ?
Dokładnie,,, mam typy, ale co z tego, skoro nic nie ma w ofercie... i co ? mamy czekać, aż się pojawią, o ile się pojawią ?W jaki sposob moge podac typy na dzis skoro trzeba wziasc conajmniej 1 typ ze Sportingbet a tam oferta jest zerowa ???? ?
1. wziąćW jaki sposob moge podac typy na dzis skoro trzeba wziasc conajmniej 1 typ ze Sportingbet a tam oferta jest zerowa ???? ?
Wszystko jest w tym momencie prostowane. Po jednym LL z każdej grupy z najwyższym AKO.Dokładnie. Jeżeli decydujecie się na wyłonienie LL po sumie uzyskanych kursów przez przegranych uczestników to dajcie szanse wszystkim. Ja po przejrzeniu tematów widzę że dużo ludzi uzyskało jeszcze większe AKO ode mnie i także nie awansowali jako LL. Tutaj chodzi o jakieś zasady!!
Jeszcze sie okaze ze nic nie bedzie mozna wytypowac na dzis.Dokładnie,,, mam typy, ale co z tego, skoro nic nie ma w ofercie... i co ? mamy czekać, aż się pojawią, o ile się pojawią ?
a kolejność wg ako ? Bo na jakiej podstawie jestem LL nr 1 ? pary z LL w kolejnej rundzie pozostają bez zmian ??I ćwiartka strojes666 II ćwiartka Obserwator (M) III ćwiartka panas89 IV ćwiartka radzio_xp