>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
jesli ktos typowal na wczorajszy dzien mecz Roddicka to minus tak?
Jeżeli wpisywałeś ten mecz po godzinie 21 kiedy wiadomo już było, że przed północą nie zaczną , to tak. Jeśli wcześniej, to lajt.

100icki 14

100icki

Użytkownik
Od kolejnej kolejki można wziąć max. 2 typy z Bet365, zawsze jeden musi być z oferty Sportingbet.
Informacja który typ od jakiego bukmachera i kurs musi zostać uwzględniona w poście.
pośpieszyłem się i dałem 2 typy z bet365 w drugim dniu konkursu ????
typy anulowane / przegrane ?
pozdr

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
pośpieszyłem się i dałem 2 typy z bet365 w drugim dniu konkursu ????
typy anulowane / przegrane ?
pozdr
Anuluję Ci. Podaj typy raz jeszcze.
/ZAWSZE, powtarzam ZAWSZE! Sprawdzajcie czy nie powtórzyliście typów rywala, jeśli ten podał typy przed Wami. Zawsze jednym okiem spoglądam czy ktoś takiego błędu nie zrobił, ale wszystkiego nie da się wychwycić. Jeżeli szybko się przyznacie do błędu - OK, post usunę i podacie typy jeszcze raz, ale jeżeli dopiero Wasz rywal to wychwyci, to niestety ale macie minus z miejsca.
PS: Taryfa ulgowa - dodawanie bukmachera przy poście, dopisywanie AKO i &quot;trafione AKO&quot; oraz numeru pary i dat wraz z godzinami przy spotkaniach oraz poprawianie pomyłek typu kursy z nieregulaminowego buka, powtarzanie typów po rywalu, podawanie typów przeciwstawnych - TRWA DO DZIŚ :!:

Otrzymane punkty reputacji: +2
unique- 32

unique-

Użytkownik
Jeżeli wpisywałeś ten mecz po godzinie 21 kiedy wiadomo już było, że przed północą nie zaczną , to tak. Jeśli wcześniej, to lajt.
O ktorym meczu mowa? Mecz z Kaszkietem czy z Isnerem?
Zaraz mnie cos trafi z tymi godzinami spotkan... Jak w morde strzelil pisze, ze mecz zacznie sie po polnocy tzn. 17 marca wiec chyba typ powinien byc zaliczony, tak? (mowa o spotkaniu z Kaszkietem)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Konkurs naprawdę świetny, trzeba typować wszystko co jest w ofercie, nie bardzo rozumiem dlaczego decyzja o możliwości korzystania z oferty Bet365 wchodzi w życie od 3 dnia rywalizacji, gdzie już większość spotkań będzie rozstrzygnięta. Ja tu muszę podawać w konkursie zdarzenia, w które w ni cholere nie wierze, że wejdą, tylko dlatego, że mój przeciwnik podał szybciej typy, bo są w ofercie całe trzy mecze na dziś. Zajebiście.

Generalnie jak załatwia się sponsora to należy chyba się upewnić, że będzie on zapewniał odpowiednią ofertę. Ale może to tylko ja tak uważam.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Po 17-cie zakładów zakładów wystawia Sportingbet na każdy mecz, więc jeśli ktoś nie umie z dzisiejszych 51 zdarzeń wybrać trzech do konkursu to powinien naprawdę dać sobie spokój z tym konkursem.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Po 17-cie zakładów zakładów wystawia Sportingbet na każdy mecz, więc jeśli ktoś nie umie z dzisiejszych 51 zdarzeń wybrać trzech do konkursu to powinien naprawdę dać sobie spokój z tym konkursem.
Tylko, że jak ktoś dał jeden typ to ponad połowa tych typów mi odpada, bo nie mogę ich brać. A jak ktoś wziął dobry typ, to ja muszę wymyślać coś z kosmosu.

Poza tym sama ubogość oferty powinna dyskwalifikować tego bukmachera.

G 35

gesio

Użytkownik
moj rywal typowal 17.03 00:30 Roddick, A v Gasquet, R na 2 i ma plus, a typowal po 23
a rozliczal krzysztofix

//
1. Krzysztofix

2. Konsultowałem się z adqs - em w sprawie Was obu i uznaliśmy, że tym razem typy będą zaliczone normalnie. Pozdr.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
W dwoch na trzy spotkania dzisiaj byly krecze. Będziemy podawac typy zastepcze, czy dzien bedzie liczyc tylko z jednego spotkania? (jesli ono sie odbedzie ???? )

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Wychodzi ze 1 mecz zadecyduje o wszystkim.
Trudno jezeli tak bedzie.
Albo odwolac wogole dzisiejszy dzien i jutrzejszy uznac juz jako 2 dzien konkursy.
Decyzja nalezy juz do moderatorow

Do góry Bottom