dingsaller
Użytkownik
moze mi ktos napisac co sie dzieje w przypadku zwrotu (mam na mysli handicap gemowy)?
Post MUSI wyglądać tak, jak te przykładowe. Brak numeru dnia, pary konkursowej czy brak bukmachera = AKO 1 bez względu na to, czy typy będą trafione czy nie.
propozycja:A ja mam pytanie odnośnie kreczu. W tej chwili jest rozliczany tak samo jak przegrany typ... Może by to jakoś rozwiązać, jakiś typ zastępczy czy coś ??
Eh, bam bam Każdy z uczestników dostał PW wczoraj, mogłeś napisać od razu ???? No ale nic, jeśli o to otwarcie prosisz to od razu damy awans Twojemu rywalowi i - mam nadzieję - nie zostaniesz dodany do czarnej listy konkursowiczów ????Proszę o wykreślenie mnie z listy uczestników konkursu.
przepraszam, dziękuję.
Eh, bam bam Każdy z uczestników dostał PW wczoraj, mogłeś napisać od razu ???? No ale nic, jeśli o to otwarcie prosisz to od razu damy awans Twojemu rywalowi i - mam nadzieję - nie zostaniesz dodany do czarnej listy konkursowiczów ????
Pozdro
albo mnie nie kreślcie.Proszę o wykreślenie mnie z listy uczestników konkursu.
przepraszam, dziękuję.
Olo sportingbet ma to do siebie, że kursy na tego typu zdarzenia daje z pewnym opóźnieniem. więc spoko luz, bedzie z czego wybierać, tylko nieco później
Od kolejnej czyli od jutrzejszej?Od kolejnej kolejki można wziąć max. 2 typy z Bet365, zawsze jeden musi być z oferty Sportingbet.
Informacja który typ od jakiego bukmachera i kurs musi zostać uwzględniona w poście.