Jak powiedzieli, tak zrobili.. Chociaż to "dzisiaj" lekko naciągane, bo właśnie wybiła północ.Dzisiaj zostaną rozlosowane pary, podany zostanie terminarz.
Pierwsza linijka tematu na typy: W tej rundzie walczymy do 3 zwycięskich dni. Zaczynamy od środy.Nie wiem czy gramy od dzisiaj czy od kiedy, ale zamieściłem juz typy w swojej ćwiartce.
Z pewnością jest tak,jak rok temu,gramy do 3 wygranych pkt,czyli maksymalnie możliwe jest 5 rund w danej parze przy wyniku 3:2,niektórzy skończą w trzech dniach,pozostali w 4 lub 5,stąd tydzień czasu,w niedziele podliczenia i od poniedziałku next round,Pzdr.Czyli jak to jest w tej rundzie, gramy 3 pojedynki w 3 dni czy jak :?:
Bo w regulaminie kolejka trwa od poniedziałku do soboty :-|
Brak wkładu merytorycznego na forum, piszesz tylko w: hyde parku i konkursachhmm byłem zapisany do konkursu, ale mnie nie uwzględniliście ponownie , można dowiedzieć się czemu ???? ?
hmm to chciałbym poznać powody przywrócenia reszty użytkowników z grupy "konkursowiczów" , zostali dosztukowani z powrotem do konkursu na od tak widzi mi się ? czy może po znajomości ?Brak wkładu merytorycznego na forum, piszesz tylko w: hyde parku i konkursach
A ja to zrozumiałem tak, że gramy w 3 dni 3 pojedynki. No i siłą rzeczy ktoś musi wygrać 2:1 lub 3:0.Z pewnością jest tak,jak rok temu,gramy do 3 wygranych pkt,czyli maksymalnie możliwe jest 5 rund w danej parze przy wyniku 3:2,niektórzy skończą w trzech dniach,pozostali w 4 lub 5,stąd tydzień czasu,w niedziele podliczenia i od poniedziałku next round,Pzdr.
Tak jak napisał BB, w I rundzie gramy do 3 zwycięstwA ja to zrozumiałem tak, że gramy w 3 dni 3 pojedynki. No i siłą rzeczy ktoś musi wygrać 2:1 lub 3:0.
Podbijam. Ewentualny 5-ty mecz, grany będzie w poniedziałek.Tak jak napisał BB, w I rundzie gramy do 3 zwycięstw
raczej "bodajże" ponad 10 takich osób jestPodaj konkretne osoby, o które Ci chodzi. Jeśli nawet są takie osoby (bodajże max 4) to w przeszłości na pewno pisały bardziej aktywie i liczmy na reaktywację.
Oprócz usera hazard (nie znalazłem takiego usera) każdy ma chociaż małą cegiełkę na forum.raczej "bodajże" ponad 10 takich osób jest
lantz, gesio , defox , hazard , mihi , geryx , Crowned , krzosz1987 , mariuszxxx6 , L Nino , porugalia , other , strojes666 , adrianoss