>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

G 277

geryx

Użytkownik
troszke podobna sprawa jak poprzednik napisał, prosze o dokładne okreslenie terminów, czy dana kolejka trwa od 0.00 do 23.59 czy jakis inny system związany z polskim czasem

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Naprawdę ciężko jest przeczytać parę linijek regulaminu ? Macie napisane w punkcie 6.
@geryx

Dany dzień konkursowy trwa od 00:00 do 23:59 czasu polskiego.

G 277

geryx

Użytkownik
wyobraź sobie że przeczytałem przed napisaniem, teraz przeczytałem jeszcze raz i w pkt. 6 ani w żadnym innym nie ma nic takiego

// wyobraź sobie, że pierwsza część postu to była odpowiedź na pytanie Andreoida, a nie Twoje. EOT

prof 62,1K

prof

Użytkownik
56. Prof - arkadius86

Dzień 1 - środa 16.03.

16/03/2011 03:00 CET Querrey, S v Robredo, T @ Zwycięzca pierwszego seta - Querrey, S @ 1.55
16/03/2011 03:00 CET Del Potro, J v Kohlschreiber, P @ 2 @ 4.00
16/03/2011 22:00 CET Karlovic, I v Montanes, A @ DW 2-0 Karlovic, I @ 1.75

AKO: 10.85
Trafione AKO:

Sportingbet
Rozumiem ze u mojego przeciwnika oba te typy beda liczone po kursie 1.00? Mecze te zaczynaja sie dzis kolo 19:00 a on napisal tak jak by juz sie odbyly.

Każdy zawodnik każdego dnia musi podać kupon z 3 typami, przy każdym z nich dzień rozpoczęcia spotkania, godzina i kurs. Pod kuponem podajemy ogólny kurs. UWAGA! To że u buka w napisane jest, że spotkanie odbędzie się w poniedziałek, niekoniecznie jest prawdą! Upewnijcie się, czy naprawdę spotkanie odbędzie się danego dnia, patrząc w oficjalny order of play! Odnośniki do stron turniejów znajdują się w dziale tenis oraz w pierwszym poście &quot;konkursowym&quot; !!!! W przypadku gdy spotkanie nie rozpocznie się danego dnia z powodu niedopatrzenia uczestnika, zostanie rozliczone po kursie 1.
Pytam dla pewnosci...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jeśli osoba zreflektuje się, że popełniła błąd i szybko napisze na pw lub w temacie prośbę o poprawienie to wyjątkowo w pierwszych dniach konkursu można przymrużyć oko. W dalszej fazie konkursu taryfy ulgowej nie będzie.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Mam do Ciebie pytanie Marcin,czy Sportingbet zastrzegł sobie prawo,by typy podawać tylko z ich Oferty??;) Bo jeśli nie,to można by wprowadzić dodatkowego bukmachera,w celu zwiększenia oferty.Przed rokiem partnerem był Unibet i było rewelacyjnie,z tego co wiem,to Sportingbet nie posiada w swojej ofercie spotkań deblowych,teraz zerkam i nie ma też Challengerów,jest tylko kilka spotkań z Indian Wells,troszkę kiepsko,prawda??;)Jeśli wymóg sponsora jest jasny,to nie ma żadnego problemu i dostosujemy się,ale można coś w tej sprawie zrobić,to może spróbujmy??Dzięki.
Rozważamy to i prawdopodobnie wkrótce będą zmiany.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Bardzo dobrze, że wszyscy podając swoje pomyłki, dodajecie link do posta. Oby tak dalej ????
Mam tylko uwagę, aby Wasze linki były linkami dokładnie do Waszego postu, tj. po prawej stronie w Waszym poście macie &quot;#xx&quot; kliknijcie w to, i dopiero wtedy skopiujcie link. Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno.
Powodzenia wszystkim ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
Moment, moment... Z tymi godzinami spotkan to troche dziwna sprawa. Powiedzcie mi jaki mamy wplyw na godzine rozpoczecia spotkania? Rozumiem, ze w regulaminie konkursu jak i w poszczegolnych cwiartkach dodano strone z ktorej mozemy sie dowiedziec o godzinach spotkan ALE napis &#39;followed by&#39; wcale nie musi oznaczac 1,15 h tak jak to napisal jeden z moderatorow w regulaminie. Podam przyklad aby mnie jasno zrozumiano.

1. 16/03/2011, 00:30 Wozniacki, C v Kleybanova, A +1,5 set 2 @ 2,25
  2. 16/03/2011, 05:00 Sharapova, M - Safina, D 1 @ 1.444
  3. 16/03/2011, 19:00 Karlovic, I - Montanes, A 2 @ 3.50

To sa moje typy z tejze nocy na pierwszy dzien konkursu. Spotkanie nr1 odbylo sie 20 minut wczesniej, nr2 rowniez 20 minut wczesniej, nr3 zostalo przesuniete na 22.30? I co teraz? Wszystko bedzie liczone po kursie 1.0?
Prosilbym o konkretna odpowiedz.
Pozdro.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Moment, moment... Z tymi godzinami spotkan to troche dziwna sprawa. Powiedzcie mi jaki mamy wplyw na godzine rozpoczecia spotkania? Rozumiem, ze w regulaminie konkursu jak i w poszczegolnych cwiartkach dodano strone z ktorej mozemy sie dowiedziec o godzinach spotkan ALE napis &#39;followed by&#39; wcale nie musi oznaczac 1,15 h tak jak to napisal jeden z moderatorow w regulaminie. Podam przyklad aby mnie jasno zrozumiano.

1. 16/03/2011, 00:30 Wozniacki, C v Kleybanova, A +1,5 set 2 @ 2,25
  2. 16/03/2011, 05:00 Sharapova, M - Safina, D 1 @ 1.444
  3. 16/03/2011, 19:00 Karlovic, I - Montanes, A 2 @ 3.50

To sa moje typy z tejze nocy na pierwszy dzien konkursu. Spotkanie nr1 odbylo sie 20 minut wczesniej, nr2 rowniez 20 minut wczesniej, nr3 zostalo przesuniete na 22.30? I co teraz? Wszystko bedzie liczone po kursie 1.0?
Prosilbym o konkretna odpowiedz.
Pozdro.
Typ nr 3 podany został niejako dzień przed meczem, więc tu nie wyciągamy konsekwencji. Co do dwóch pierwszych typów, nie bądźmy tacy drobiazgowi. Naprawdę, żeby typ został policzony po kursie 1.0, to ktoś by musiał podać, że 3cie spotkanie dnia zaczyna się o tej samej porze co zaczyna się dany dzień.
Nocne spotkania we wszystkich ćwiartkach podliczone.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Typ nr 3 podany został niejako dzień przed meczem, więc tu nie wyciągamy konsekwencji. Co do dwóch pierwszych typów, nie bądźmy tacy drobiazgowi. Naprawdę, żeby typ został policzony po kursie 1.0, to ktoś by musiał podać, że 3cie spotkanie dnia zaczyna się o tej samej porze co zaczyna się dany dzień.
Nocne spotkania we wszystkich ćwiartkach podliczone.
Z calym szacunkiem ale nie rozumialem co jest nie tak z typem nr3. Przeciez ono odbedzie sie jeszcze 16 marca wiec gdzie mialby byc problem?
Dzieki adqs za szybka odpowiedz.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Trochę nie trafiony bukmacher, skoro z 6 turniejów mają ofertę tylko na jeden, można było się bardziej postarać albo dogadać się z nimi, że oferta będzie, bo tak to trochę dupa, ledwo jest z czego wybierać.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
jeśli przeciwnik dał berdych 2sety w meczu i del potro 1.set, to mogę postawić oba te mecze na sumę pkt w 1.secie? W regulaminie pisze tylko o przeciwstawnych, a o takim przypadku nie znalazłem nic

lancev 984

lancev

Użytkownik
Ciężko będzie z tymi godzinami, bo w USA całkiem inny czas więc jak my chcemy zatypować coś z nocy + coś z wieczora to nie ma niestety opcji z dokładnymi godzinami. :/ Podzielam też zdanie co do ubogości oferty Sportingbeta. Jak tak dalej pójdzie trzeba będzie grać na siłę.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
unique-, źle mnie zrozumiałeś ;) Mówię o sytuacji, gdy mamy dajmy na to mecz Kubot vs Marach i w ofercie buka ten mecz jest na godzinę 19 czyli wtedy gdy zaczyna się dzień na turnieju. Ale wiadomo, że przed podaniem typów mamy obowiązek sprawdzić Order of Play. I jeżeli w OOP widnieje, że ów mecz Kubot - Marach jest trzecim meczem dnia na korcie i osoba nadal podaje ten typ z godziną 19:00, to uznajemy to za błąd.

Do góry Bottom