Rozumiem ze u mojego przeciwnika oba te typy beda liczone po kursie 1.00? Mecze te zaczynaja sie dzis kolo 19:00 a on napisal tak jak by juz sie odbyly.56. Prof - arkadius86
Dzień 1 - środa 16.03.
16/03/2011 03:00 CET Querrey, S v Robredo, T @ Zwycięzca pierwszego seta - Querrey, S @ 1.55
16/03/2011 03:00 CET Del Potro, J v Kohlschreiber, P @ 2 @ 4.00
16/03/2011 22:00 CET Karlovic, I v Montanes, A @ DW 2-0 Karlovic, I @ 1.75
AKO: 10.85
Trafione AKO:
Sportingbet
Pytam dla pewnosci...Każdy zawodnik każdego dnia musi podać kupon z 3 typami, przy każdym z nich dzień rozpoczęcia spotkania, godzina i kurs. Pod kuponem podajemy ogólny kurs. UWAGA! To że u buka w napisane jest, że spotkanie odbędzie się w poniedziałek, niekoniecznie jest prawdą! Upewnijcie się, czy naprawdę spotkanie odbędzie się danego dnia, patrząc w oficjalny order of play! Odnośniki do stron turniejów znajdują się w dziale tenis oraz w pierwszym poście "konkursowym" !!!! W przypadku gdy spotkanie nie rozpocznie się danego dnia z powodu niedopatrzenia uczestnika, zostanie rozliczone po kursie 1.
Typ nr 3 podany został niejako dzień przed meczem, więc tu nie wyciągamy konsekwencji. Co do dwóch pierwszych typów, nie bądźmy tacy drobiazgowi. Naprawdę, żeby typ został policzony po kursie 1.0, to ktoś by musiał podać, że 3cie spotkanie dnia zaczyna się o tej samej porze co zaczyna się dany dzień.Moment, moment... Z tymi godzinami spotkan to troche dziwna sprawa. Powiedzcie mi jaki mamy wplyw na godzine rozpoczecia spotkania? Rozumiem, ze w regulaminie konkursu jak i w poszczegolnych cwiartkach dodano strone z ktorej mozemy sie dowiedziec o godzinach spotkan ALE napis 'followed by' wcale nie musi oznaczac 1,15 h tak jak to napisal jeden z moderatorow w regulaminie. Podam przyklad aby mnie jasno zrozumiano.
- 16/03/2011, 00:30 Wozniacki, C v Kleybanova, A +1,5 set 2 @ 2,25
- 16/03/2011, 05:00 Sharapova, M - Safina, D 1 @ 1.444
- 16/03/2011, 19:00 Karlovic, I - Montanes, A 2 @ 3.50
To sa moje typy z tejze nocy na pierwszy dzien konkursu. Spotkanie nr1 odbylo sie 20 minut wczesniej, nr2 rowniez 20 minut wczesniej, nr3 zostalo przesuniete na 22.30? I co teraz? Wszystko bedzie liczone po kursie 1.0?
Prosilbym o konkretna odpowiedz.
Pozdro.
Z calym szacunkiem ale nie rozumialem co jest nie tak z typem nr3. Przeciez ono odbedzie sie jeszcze 16 marca wiec gdzie mialby byc problem?Typ nr 3 podany został niejako dzień przed meczem, więc tu nie wyciągamy konsekwencji. Co do dwóch pierwszych typów, nie bądźmy tacy drobiazgowi. Naprawdę, żeby typ został policzony po kursie 1.0, to ktoś by musiał podać, że 3cie spotkanie dnia zaczyna się o tej samej porze co zaczyna się dany dzień.
Nocne spotkania we wszystkich ćwiartkach podliczone.