kudel
Znawca - Tenis
Po 1pkt dla obua co w przypadku jeżeli u siebie jak i przeciwnika żaden z typów okazał się nietrafiony? jak to rozliczyć?
Po 1pkt dla obua co w przypadku jeżeli u siebie jak i przeciwnika żaden z typów okazał się nietrafiony? jak to rozliczyć?
Czyli jak przykładowo po trzech dniach jest 3:0 to gramy dalej? Wiec może być wynik 5:0, 4:1?jest w 2-1 dla mnie dzis ja zero trafilem rywal tez czyli 3-2 dla mnir czy 2-1 i typujemy juttro?
3-2 i typujecie jutro, gdyż wg regulaminu rywalizujecie od poniedziałku do piątku./Macko18
Tak, ale przy liczeniu małych punktów w tabeli jest trochę różnica między 3:0, a 5:0 i między 3:0, a np 3:2 po 5 dniach. Wiec podajemy typy przez 5 dni bez względu na wynik? Czy do 3 zwycięstw?Czyli jak przykładowo po trzech dniach jest 3:0 to gramy dalej? Wiec może być wynik 5:0, 4:1?
Tak może być, aczkolwiek przy 3-0 po trzecim dniu sprawa zwycięstwa jest już jasna./Macko18
Poprawione podliczenie. Uczulam każdego, by kontrolował swojego rywala i w razie jakichś niejasności i nieprawidłowości po prostu zgłaszał to tutaj, bądź w prywatnej wiadomości.https://forum.bukmacherskie.com/f579/faza-grupowa-grupy-vii-i-viii-143904.html#post6365788
Mój rywal podliczył 3 x plus w III dniu, z tym, że dwa pierwsze mecze zostały rozegrane 23.03, a nie 22.03. W trzecim meczu nie wiadomo, jak wynik był typowany.