>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
To typujac mecz o 18:00 mam się &quot;modlić&quot; aby dany mecz był o 23:00 ? To idiotyzm a nie regulamin, to jest sprzeczne z wszelkimi zasadami i taka interpretacja jest niedorzeczna
Jak 70% spotkań ruszy o 23:00 a reszta nie, więc należy umieścić w tym konkursie regulamin bo ja go nie widzę. Regulamin powstał w trakcie trwania konkursu, w dziale z pytaniami, co jest żenujące. Nie można oddać regulaminowo na spokojnie przemyślanego typu wiele godzin przed startem spotkań, bo niewiadomo czy ktos dostanie sraczki itp

Może zanim znowu Macko18 udzielisz odpowiedzi na pytanie na szybko tworząc w ten sposób kolejne zapisy regulaminu, zastanów się co piszesz, a pierw uważnie przeczytaj o co dokładnie chodzi.

Otrzymane punkty reputacji: +39
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Wystarczyło użyć normalnej zasady która jest stosowana na całym świecie tj typujac przed rozpoczęciem wszystkich spotkań danego dnia zastosowanie mają godziny tylko i wyłącznie pre-match. Tak jak ja typowalem o 18:00 , start pierwszego spotkania na turnieju to 20:00 , a planowana godz mego spotkania czyli 23:00 jest oficjalna, a opóźnienia są nie istotne (normalne przedmeczowe typowanie przed startem pierwszej gry danego dnia, bo tego nikt nie przeskoczy).
Na opóźnienia zwracamy uwagę, gdy zaczynamy typować po starcie pierwszego meczu tj po 20:00 w tym przypadku i w tedy mamy możliwość na błąd do 30 minut, więc każdy mecz musi się rozpocząć do 00:30, tyle że nie rozumiem po co ta granica błędu. Normalnie każdy mecz w tym przypadku musi się zacząć do 23:59, a 00:00 to juz kolejny dzień!. To pokazuje że ten regulamin nie powinien być zaakceptowany i nie nazywać się regulaminem nawet.
Takie zastosowania jak powyżej ma konkurs &quot;Typ Dnia&quot; co jest w pełni normalne, logiczne i akceptowane przez każdego.
Problem wynika z tego że główne turniej odbywają się aktualnie w USA, a wiec około północy polskiego czasu, ale tego też nie dostrzegł Organizator i tak będzie przecież przez 4 tygodnie
Więc warto doprecyzować regulamin, bo jak tu typować wiele godz. przed ...
Bo typowanie turniejów w USA, które trwają i są przed nami to będą męki!
PS przy kolejnych konkursach służę pomocą przy tworzeniu regulaminu itp, a teraz proponuję doprecyzowanie, uzupełnienie zasad, bo jak widać nie warto psuć konkursu, a to dopiero początek zmagań.

11martinez 129

11martinez

Użytkownik
Dzień 3
1.11Martinez - baku193 wynik 2:0
1. Zhu-Rus @ 2 @ 2.62 @ 08.03.2017 - 04:30 ITF
2. Diyas-Allertova @ 1 @ 1.90 @ 08.03.2017 - 07:30 ITF
3. Trungelitti-Kovalik @ 1 @ 1.83 @ 08.03.2017 - 00:30
Ako 9.10
Trafione:
Bet 365
Czy można typować ITF-y ? Regulamin (punkt 8) mówi o WTA, ATP i Chalengerach...

Nie można i była już o tym mowa. Takie typy automatycznie rozliczane są jako przegrane./Macko18

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Niedopuszczalne jest poprawianie błędów, tj. dopisywanie godziny, bukmachera etc. poprzez cytowanie swojego posta. Będzie to traktowane jak normalna edycja i karane rozliczeniem ako po kursie 1.

Otrzymane punkty reputacji: +9
n3r0 632

n3r0

Użytkownik
n3r0 nie obraź się, ale podałeś typ na Go Soede, że wygra, a przegrał (mecz się odbył) Wymienileś sobie wszystie 3 swoje typy, bo niby miały odbyć się jutro? Przecież nie trafiłeś ego typu i powinien być rozliczony na minus, a nadzorujący Macko18 jeszcze Ci to przyklepał... ładne buty.
Skoro się Macko18 zgodziłeś na tą wymianę typów, to jak już maksymalnie dwóch, bo jeden się odbył. Trzeba być fair co?

Zdecydowanie mój błąd. Przepraszam i już poprawiam. Wierzyłem na słowo, a wszystkie mecze są dzisiaj./Macko18
Macie rację mój błąd. Ciągle sprawdzałem wyniki na xscores.com, a tam nie ma na żywo kwalifikacji i byłem pewny, że mecze odbędą się później.

mikikimi 263

mikikimi

Użytkownik
chciałem przypomnieć co ustalono w podobnej sytuacji w poprzedniej edycji konkursu (2 lata temu) w sprawie meczów rozgrywanych w Ameryce:
https://forum.bukmacherskie.com/f480/pytania-i-niezgodnosci-playoff-tennis-118907.html#post5208990

Jak już gdzieś wspomniałem. Są tylko pojedyncze skargi, a wręcz tylko jeden użytkownik się skarży, więc na razie nie widzę powodu do zmiany tej sytuacji. Rozważę taką zmianę od fazy grupowej, jeżeli zauważę, że większa liczba osób apeluje o taką zmianę./Macko18

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
chciałem przypomnieć co ustalono w podobnej sytuacji w poprzedniej edycji konkursu (2 lata temu) w sprawie meczów rozgrywanych w Ameryce:
https://forum.bukmacherskie.com/f480/pytania-i-niezgodnosci-playoff-tennis-118907.html#post5208990
Ale ja im tłumacze w trzech językach i nic ... A regulamin powinien wyglądać tak jak napisałem wyżej Post #42 , dało by się w tedy normalnie typować i każdy by był ???? bo konkurs nie trwa 1 dzień czy tydzień, a o wiele dłużej, z aktualnymi &quot;zapisami&quot; to idzie się tylko ...

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Mój przeciwnik nie postawił typów ćwiartka 2 , ja zaś 1 dzień mam 0 pkt bo spotkania były na dzień następny , podałem typy na dzien 2 [1 mam w poście taka drobna pomyłka oraz postawiłem na dzień 3 ,Więc jak 1 dzien miałem ako;0 a moj rywal nie typuje mam jeszcze podać typy na dzień 4 -ty?

Jeżeli przeciwnik nie podał w ogóle swoich propozycji przez pierwsze trzy dni, to jasne jest, że wygrałeś 3-0, nawet jeżeli każdego dnia Twoje ako wygrane wyniosło 1./Macko18

jezier 79

jezier

Użytkownik
Skoro zaliczacie typy na mecze ktore zaczely sie po polnocy dlaczego rozliczacie moje po kursie 1? Podalem typy z taka godzina zeby bylo zgodnie z regulaminem. A propo regulaminu podawanie typow mialo odbywac sie bez pogrubien czyli rozumiem przeciwnikowi tez rozliczacie po kursie jeden bo nie dostosowal sie do regulaminu, tak?
Cofnij się kilka postów i zauważysz, że mecze, które były zaplanowane na dany dzień, a rozpoczęły się po godzinie 00.30 są rozliczane po kursie 1. Co do kwestii pogrubień nie jest to aż tak duże przewinienie i jest nagradzane upomnieniem./Macko18

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
https://forum.bukmacherskie.com/f579/runda-wstepna-i-cwiartka-143629-5.html#post6347564
Nie rozumiem w jakim celu Sylwester11 podaje typy na kolejny dzień skoro zwycięzca jest już wyłoniony (stan 3:2).
Na podstawie czego wyłoniony! Braku regulaminu? To że @Macko18 powypisywal bzdury to nie znaczy że to jest wiążące , bo to sa same głupoty, a nie regulamin. Bledy można naprawić!
Ja wygrałem grę z dnia 2 , oddając Typ o 18:00 na zdarzenie planowane o 23:00, a to że mecz się zaczął po 00:30 to jest bez znaczenia, bo 70 % meczów zaczęło się o 23:00 i nie da się przewidzieć jak to będzie i za to nie można odejmować punktu, Typ oddałem regulaminowo i logicznie ! Zasady logiki i wszystko co związane z typowaniem przemawia za mną i moim typem. Ponadto pierwsze mecze startują o 20:00, a ja podałem przed tą godzina tj o 18:00 więc nie ma się czego przyczepić
Bzdury które wypisuje Macko18 nie mają prawa zastosowania, bo bzdura to bzdura
Będę się odwoływać!

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Licz @kudel wynik że to ja wygrałem dzień ! I jak tak to rozliczam! Po druugie to nie był konkurs a strata czasu bo można było grać tylko zdarzenia 20:00-21:30 głównie, a o nocnych było można pomarzyć, a typowanie tych planowanych na 23:00 mimo że okazały się trafne u mnie, to nie przyznano mi punktu (zenada)
Dziękuję za stratę czasu i nie pisze tego aby się rozładować czy komuś dopiec itp. Zresztą wiedziałem ze tak będzie widząc to co jest tu wypisane przed konkursem. Mogłem zareagować i napisać że to jest błędne rozumowanie, nie zrobiłem tego bo nie miałem czasu, a to sa tego efekty.
Więc biorę to na siebie bo pozwoliłem na to! To @Macko18 nie Twoja wina, a moja! A Ciebie kolego @kudel przepuszczam do następnej rundy, bo jesteś dobry zawodnik. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w dalszym etapie konkursu oraz samych sukcesów w życiu prywatnym. A co do Ciebie @Macko18 muszę Cię przeprosić, że nie pomogłem bo jesteś najlepszym modem, profesjonalistą i uczciwym chłopem, ale nie jesteś nocnym typerem tenisa, mogłem tutaj wykorzystać swoje 20-letnie doświadczenie i Ci pomóc. Nie zrobiłem tego, ale kolejny raz to zrobię, obiecuję!
Pozdrawiam Wszystkich
Sylwester1

A 498

adziu32

Użytkownik
Regulamin mowi ze niedozwolona jest zmiana typow mimo to kolega kapel typ zamienil.

Zgadzam sie z Sylwestrem - jest rozpiska ze mecz zaczyna sie 23:00 i to powimmo byc wiazace - co to za roznica ze mecz rozgegrany jest 2h pozniej?

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Wnosze o wykluczenie prowadzącego Konkurs Pana @Macko18 ze względu na ewidentne łamanie regulaminu, a także za brak regulaminu (bądź złamanie wszystkich zasad typerskich przy jego ustalaniu)
Prowadzący @Macko18 anulował zakład na prośbę uczestnika i dokonał manipulacji https://forum.bukmacherskie.com/f579/runda-wstepna-i-cwiartka-143629-5.html#post6347845
To jest skandal, logiczne jest że podając tkzw &quot;taśmy&quot; nie zamieniamy zwrotów. Nie ma mowy o tym w &quot;regulaminie&quot; więc nie wolno tak robić, ponadto regulamin mówi ze minimalny błąd w kuponie to -100j. To jest kolejny absurd jakiego dopuścił się prowadzący Maćko18

Wnosze jak na wstępie, tj o dymisję prowadzącego Konkurs z funkcji dowodzenia w konkursie i o powtórzenie całej rywalizacji od początku, ze względu na absurdalne zasady, które wypaczyly te zawody od pierwszego dnia

Sylwester1
11.03.2017
Korzystając z okazji zgłaszam swoją kandydaturę to objęcia stanowiska głównego koordynatora przy prowadzeniu powtórki Konkursu Master Tenis 2017

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Wnosze o wykluczenie prowadzącego Konkurs Pana @Macko18 ze względu na ewidentne łamanie regulaminu, a także za brak regulaminu (bądź złamanie wszystkich zasad typerskich przy jego ustalaniu)

Prowadzący @Macko18 anulował zakład na prośbę uczestnika i dokonał manipulacji https://forum.bukmacherskie.com/f579/runda-wstepna-i-cwiartka-143629-5.html#post6347845

To jest skandal, logiczne jest że podając tkzw &quot;taśmy&quot; nie zamieniamy zwrotów. Nie ma mowy o tym w &quot;regulaminie&quot; więc nie wolno tak robić, ponadto regulamin mówi ze minimalny błąd w kuponie to -100j. To jest kolejny absurd jakiego dopuścił się prowadzący Maćko18

Wnosze jak na wstępie, tj o dymisję prowadzącego Konkurs z funkcji dowodzenia w konkursie i o powtórzenie całej rywalizacji od początku, ze względu na absurdalne zasady, które wypaczyly te zawody od pierwszego dnia

Sylwester1
11.03.2017

Korzystając z okazji zgłaszam swoją kandydaturę to objęcia stanowiska głównego koordynatora przy prowadzeniu powtórki Konkursu Master Tenis 2017
Dowództwo to ma Macierewicz :grin:

a tak szczerze to popieram ,że konkurs badziewny jeżeli chodzi o regulamin

Do góry Bottom