Dodaliśmy z rywalem w tym samym czasie rywal ciut szybszy proszę o wywalenie Cibulkovej a wstawić mecz Barty A. / DellAcqua C. - Chan Y-J. / Hingis M. 1 @2,37
Oraz Berdycha wywalić i wstawić Gomeż -Escobar 1 @2,37
Ako bet 7,64 Zrobione./Macko18
https://forum.bukmacherskie.com/f579/faza-grupowa-grupy-v-i-vi-143903-7.html
Post #135 prosiłbym o zmianę typu Hach H. H. vs Janowicz J. z powodu odwołania.
Zamiast tego, proszę o wrzucenie spotkania:
29.03.2017 16:45 Klepac A. / Martinez Sanchez M. J. vs Chan Y-J. / Hingis M. +4.5 gemy Klepac/Martinez @1.72
AKO całego kuponu z pozostałymi typami: 6.30 Zrobione./Macko18
Prosiłbym każdego o podawanie stanu rywalizacji w poście podsumowującym typowanie w ostatnim dniu danej kolejki. To znacznie ułatwi sporządzenie tabeli.
W tematach otwierających rywalizację w każdej z grup zaktualizowałem tabele po pierwszych trzech kolejkach. Uwzględniają one na razie liczbę zwycięstw/remisów/porażek oraz punkty zdobyte przez uczestników.
Jak można zmienić bo debel mi przenieśli na jutro, na Vekic-Tig 1 @1,83 mecz o 21:40. Jeśli nie to trudno
Taki przypadek nie łapie się do zamiany typu. Jest to podobna sytuacja, co przesuwanie meczów ze względu na wcześniejsze mecze rozgrywane na tym samym korcie./Macko18
Czy istnieje możliwość podsumowania naszych zmagań po pięciu tygodniach, przed szóstą ostatnią kolejką?
Jeśli mój przeciwnik nie podaje typów, to wygrywam pojedynek 3-0 z trzema punktami na moim koncie, czy mogę np. wygrać 5-0 jeśli podam typy na cały tydzień? Postaram się w weekend podsumować dwie ostatnie serie i dodać je do wyników w tabeli. Co do drugiego pytania, to odpowiedź brzmi twierdząco./Macko18
Tabele zaktualizowane o wyniki podane w tematach. Kilku wyników brakuje, przez co nie zostały uwzględnione. Po uzupełnieniu, bądź po zakończeniu fazy grupowej zostaną dodane do tabeli.